Hvala vam na odgovorima,kupila sam kupku,mlijeko za tijelo i kremu za lice od mustele
I ♡ my baby !!
Evo ako kome treba mene su danas obavijestili ali ja imam vec sve spremno. U dm knjizici ne znam tocno kojoj je torba za rodiliste sa biobaza proizvodima na 50% oko 125 kn sada pa ako kome treba. Inace koristim njihove proizvode i super sam zadovoljna.
Evo ako kome treba mene su danas obavijestili ali ja imam vec sve spremno. U dm knjizici ne znam tocno kojoj je torba za rodiliste sa biobaza proizvodima na 50% oko 125 kn sada pa ako kome treba. Inace koristim njihove proizvode i super sam zadovoljna.
do kad? do kad? obožavam biobazu! moram pohitati u dm :-D
hvala ti na info! uljepšala si mi dan :-)

U trudnoci sam koristila njihovo mlijeko za strije i stvarno mi je bila super nisam popucala a inače sam sklona strijama, kupila sam i kremu za bradavice dojilja a van trudnoce njihova mlijeko za čišćenje lica. Nakon njega mi je lice kao dječja guza.

Meni ništ za strije nije pomoglo :/ a pol trbuha mi je ispucalo :(
Meni ništ za strije nije pomoglo :/ a pol trbuha mi je ispucalo :(
Ja sam ti u trudnoci koristila svašta protiv strija, jer inace imam osjetljivu kozu... I popucala kako kažeš, pola trbuha, malo po bedrima i grudima... Evo vec nakon 3,5 mjeseca se sve puno manje vidi, blijedi, tak da se nemoj brinuti...
Inace, nekako mi je najbolje za kozu u tom periodu bilo bademovo ulje...
Krešimir 19.08.2014. <3
Ma meni se cini da nisam popucala, ne primjecujem nesto specijalno makar mi je trbuh ogroman ali kazu da se zna i pokazat tek kad se ispusem. Ma briga me i da jesam. Tu biobazu sam potrosila pa sad imam ssm samo neko mama ulje iz mullera koje bas fino mirise i sve mislim da cu ponovo uzet i biobazu i ovo ulje za poslije poroda jer mi očito pasu za kozu.

Hmm pregledala sam popuste u dm-u I ne mogu nigdje to naci... Ako ko vidi nek javi :) I btw, može li mi ko reći koja je razlika izmedju tetra i kaliko pelena?
tetre su onak kao gaze i bolje upijaju, a kaliko su ti više kao plahta, gusto tkane.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Da, to sam I mislila, tako mi se učinilo u dm-u, ali nisam tila otvarat :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji