"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • paris
    03. Studeni 2014. 11:32

Ove su iz Baby Centra - https://www.babycenter.hr/proizvod/13586/tetra-pelene-101 - dakle manje od 100 kn 

cloudy
    03. Studeni 2014. 12:35

curke... pošto ću danas vjerojatno napokon do bih šta bi mi vi preporučile da si pogledam/kupim kod njih u apoteci pošto su njihove apoteke jeftinije nego naše... mislila sam toplomjer, vitamin d3 kapi i vidjet neke probiotičke kapi ... sad, dal one trebaju i koje? ima ko kakvo iskustvo? i šta još bi mi moglo zatrebat za bebu?

cloudy
    03. Studeni 2014. 12:54

:) fala ti draga :) vidiš a to vitamin d3 sam mislila da ide bez recepta, ali ovak je to super :) aspiratora se nisam uopće sjetila, budem baš to vidila... a i za probiotičke kapi sam mislila da idu svim bebicama, kad su ih svi oko mene koristili, al valjda su sve te bebice onda imale problema s grčevima... taj aspirator.... to da si vidim onaj šta ide na usisivač?

tena123
    03. Studeni 2014. 13:14

u njihovim ljekarnama su ti četke, čeljaš i bočice jako jaftine, također tetre su dosta jeftinije, dude,gazice (one krpice za bljuckanje), hidrogen za pupak, byvacin ili šta već preporučaju, sterilne komprese, ja sam si tamo mislila uzet paracetamol (čepiće) jer kad tad će zatrebat, aspirator za usisavač definitivno, eterično ulje čajevac ako ga misliš koristit za platnene pelene, i jednokratne gaće za rodilište.
    Napisala sam ti ono šta si ja planiram odprilike tamo kupit, javi nam kako je prošlo i uzmi računa da znamo cijene

tena123
    03. Studeni 2014. 13:16

e da zaboravila sam ako uzimaš tablete protiv bolova za sebe lupocet ili paracetamo, također sam čula da je jeftinie, i ja sam mislila pogledat stzenike za poslje poroda jer su isto kao jeftiniji.

cloudy
    03. Studeni 2014. 13:30

tena :) znači i ti kupuješ preko... :D di? na kraju idem vjerojatno preksutra (sutra imam pregled + prvi dan tečaja, a danas se dragom posao na kraju zakomplicirao pa nam je vrijeme malo kratko za bih obavit) ... hvala ti na iscrpnom popisu :D za tablete znam da su jeftinije, ja saznam cijene svega šta neću uzimat a napisala si pa šibnem tu u poruci :D nego--- šta na kraju za pupak uzet... hidrogen, bivacit ili onaj octenisept  sprej?  s kim god pričam svako mi drugačije kaže pa sam zbunjena na 17-tu što se tog tiče... plus ne moram vam ni pričati da mi taj pupak sad djeluje tako da si imam neku fobiju od njega.... ne znam zašto

Nalah
    03. Studeni 2014. 13:35

Octenisept

DarijaZ
    03. Studeni 2014. 14:02

Cloudy, sto se pupka tiče svatko korisiti druge stvari, ovisno od bolnice do bolnice....ja sam recimo cekla da vidim kako i s cim hendlaju pupak u bolnici , pa sam kupila octenisept i komprese na povratku iz bolnice...patronazna mi je jos rekla da kupim Tyrosur prasak ali to tek kad nam je vec pupak bio otpao, pa da se posusi sto prije iznutra....

Aspirator ti je mislim najbolje uzet onaj za usisavac, fakat izvuce sve iz nosica..

kimito
    03. Studeni 2014. 15:06

cloudy, ja sam u ljekarni kupila i purelan kremu za bradavice, tu su je cure preporučile, a i na tečaju su nam rekli da ju uzmemo u bolnicu.. Za pupak sam kupila octenisept i sterilne gaze pa ću vidjet šta će reć u bolnici i patronažna sestra.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.