"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    03. Studeni 2014. 18:05

Znači bivacin je i za moju ranu (iako im planiram na onaj želje i pozdravi za porod spisak napisat da me ne režu ak nije potrebno)... fala curke...sad se mogu orjentirat...saznam vam cijene svega (ako koju nešto zanima napišite)pa vam postam kad dođem iz bih....i da...kupih danas omekšivač...cocolino sensitive...bijeli sa slikicom bebe...iako neki neće smjeti znati da ga koristimo (čitaj sveki)jer mi se ne da slušat obajšnjavanja.... 
    i da...bademovo ulje se korisit u slučaju tjemenice? Jer i to si planiram uzet isto :)

sara85
    03. Studeni 2014. 20:00

cloudy

Znači bivacin je i za moju ranu (iako im planiram na onaj želje i pozdravi za porod spisak napisat da me ne režu ak nije potrebno)… fala curke…sad se mogu orjentirat…saznam vam cijene svega (ako koju nešto zanima napišite)pa vam postam kad dođem iz bih….i da…kupih danas omekšivač…cocolino sensitive…bijeli sa slikicom bebe…iako neki neće smjeti znati da ga koristimo (čitaj sveki)jer mi se ne da slušat obajšnjavanja…. 
    i da…bademovo ulje se korisit u slučaju tjemenice? Jer i to si planiram uzet isto :)

Da, bademovo ulje se koristi za tjemenicu. Ima vise vrsta aspiratora. Najbolji je onaj koji se moze skroz rastaviti na manje djelove. Nosy se zove i kosta oko 120 kn ali se lako cisti i u kutiji imate i cetkicu za ciscenje dok aspirator Ariana dodje oko 100 kn ali se tesko cisti i sadrzaj iz nosa se uvjek zaglavi u cijevi.

Sara

cloudy
    03. Studeni 2014. 20:20

Hvala sara...baš ću pogledat u buh kolka im je cijena i jel ih imaju pa javim...kad se sve zbroji i oduzme možda se i vama curama iz zg isplati otić do bih...pogotovo ak ima pušača il vam je bolja polovica pušač...

LuKi5
    03. Studeni 2014. 21:53

Nama za tjemenjacu jedino pomaze mustelina kupka za bebe, bademovo ulje nam nema koristi jer mu se dosta stvara, ali sad to sve zavisi od bebe do bebe. A sto se tice pupka, mi smo jednom na dan spricnuli octeniseptom, posusili sterilnom kompresom I zamotali u novu sterilnu kompresu. Otpao je pupak nakon 9 dana I nikakve probleme nemamo s njim. :)

DarijaZ
    04. Studeni 2014. 09:06

LuKi

Nama za tjemenjacu jedino pomaze mustelina kupka za bebe, bademovo ulje nam nema koristi jer mu se dosta stvara, ali sad to sve zavisi od bebe do bebe. A sto se tice pupka, mi smo jednom na dan spricnuli octeniseptom, posusili sterilnom kompresom I zamotali u novu sterilnu kompresu. Otpao je pupak nakon 9 dana I nikakve probleme nemamo s njim. :)

Mustela je zakon! Skupa, al vrijedi svake kune....nama se neki oblik tjemenice pojavio i na celu i obrvama ( a tek onda na glavi, i to jako malo), cim sam mu pocela lice i celo mazati sa Mustelinom kremom za lice, celo mu se ocistilo u roku tjedan dana.. Sad mu glavu perem s Mustelinom pjenom za tjemenicu, i vidim da se smanjuje...

14.06.2014. L ♥

Nalah
    03. Studeni 2014. 23:36

Meni su preporučili i A-Derma pjenu protiv tjemenice

Nalah
    03. Studeni 2014. 23:58

Akcija u baby centru

https://www.babycenter.hr/proizvodi/13838/pomagala-i-kozmetika

kleaiva
    04. Studeni 2014. 00:07

Nalah hvala za link na akciju =) pelene ću si kupiti jer su stvarno sad najjeftinije, a te su mi ok ndok je beba malena i često ih mijenjam .
    Meni je šogorica dala sad neko ulje za tjemenicu...baš se tako zove. s tim ću probati ako se pojavi.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Nalah
    04. Studeni 2014. 07:02

Nnč draga

ena2203
    04. Studeni 2014. 09:07

Mi jako renoviramo stan, baš jako. Porušili smo sve, počupali parkete i postrugali zidove. Trenutno zidamo novu sobicu za curku, a ja u toplini drugog stana maštam kako ju namjestiti. :D Još me muče kolica. Sva 3 u 1 koja sam gledala su jako skupa. Preporuka za kolica do 500 eura?

beag
    04. Studeni 2014. 09:18

ena2203

Mi jako renoviramo stan, baš jako. Porušili smo sve, počupali parkete i postrugali zidove. Trenutno zidamo novu sobicu za curku, a ja u toplini drugog stana maštam kako ju namjestiti. :D Još me muče kolica. Sva 3 u 1 koja sam gledala su jako skupa. Preporuka za kolica do 500 eura?

mi smo kupili graco evo koja su 3700kn 3u1, ali na akciji koje su ceste na ta kolica u bubamari i baby centru, 2960 kn.

kleaiva
    04. Studeni 2014. 16:24

ena2203

bilo koja peg peregova. Odlična su i trajna...imaš i na njuškalu malo korištenih ili novih po povoljnijim cijenama nego u dućanima

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI