"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    03. Studeni 2014. 21:53

Nama za tjemenjacu jedino pomaze mustelina kupka za bebe, bademovo ulje nam nema koristi jer mu se dosta stvara, ali sad to sve zavisi od bebe do bebe. A sto se tice pupka, mi smo jednom na dan spricnuli octeniseptom, posusili sterilnom kompresom I zamotali u novu sterilnu kompresu. Otpao je pupak nakon 9 dana I nikakve probleme nemamo s njim. :)

14.06.2014. L ♥

Nalah
    03. Studeni 2014. 23:36

Meni su preporučili i A-Derma pjenu protiv tjemenice

Nalah
    03. Studeni 2014. 23:58

Akcija u baby centru

https://www.babycenter.hr/proizvodi/13838/pomagala-i-kozmetika

kleaiva
    04. Studeni 2014. 00:07

Nalah hvala za link na akciju =) pelene ću si kupiti jer su stvarno sad najjeftinije, a te su mi ok ndok je beba malena i često ih mijenjam .
    Meni je šogorica dala sad neko ulje za tjemenicu...baš se tako zove. s tim ću probati ako se pojavi.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Nalah
    04. Studeni 2014. 07:02

Nnč draga

ena2203
    04. Studeni 2014. 09:07

Mi jako renoviramo stan, baš jako. Porušili smo sve, počupali parkete i postrugali zidove. Trenutno zidamo novu sobicu za curku, a ja u toplini drugog stana maštam kako ju namjestiti. :D Još me muče kolica. Sva 3 u 1 koja sam gledala su jako skupa. Preporuka za kolica do 500 eura?

beag
    04. Studeni 2014. 09:15

vidim da se prica o pupku, mi recimo nismo spricali octeniseptom, iako sam ga ja kupila za to, ali u bolnici i patronazna su nam rekli samo tyrosur, prasiti ispod gazice po pupku, cak ni gazice nismo mijenjali jer ona je ionako omotana samo oko onog batrljka koji treba otpasti i 8.dan je otpao i pupak se lijepo oblikovao i zarastao. jer navodno nije ga dobro mociti i prije otpadne kad se tretira ovako na suho. 

a nosic, mi trenutno muku mucimo sa zacepljenim nosicem, imamo aspirator na baterije, ali slabo uspjevamo izvuci s njim, e sad ne znam je li do njega ili ne radimo dobro, ili sto... stavljamo dosta fizioloske... razmisljam kupiti jos i taj na usisavac pa probati s njim, mozda je zbilja bolji!

Nalah
    04. Studeni 2014. 09:19

Ako ništa drugo navrati u magic baby ili baby centar jer su jako stručni,žene su znale svaki detalj o svakim kolicima kad smo mi bili,vidiš kaj ti se uklapa u ono što želiš,pa onda na osnovu toga kreneš dalje,ponuda je manje više svugdje ista,a u magic baby ti naruče i boju ako je nema u dućanu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.