"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    04. Studeni 2014. 14:29

Pcelice, mi koristimo bas mustelinu kupku I sve ocistila. U dm-u ima za kupit. Mustela dermo cleansing. Ima manja I veca boca. Takoder je dobro ako beba ima suhu kozu.

pčelica9
    04. Studeni 2014. 20:40

LuKi

Pcelice, mi koristimo bas mustelinu kupku I sve ocistila. U dm-u ima za kupit. Mustela dermo cleansing. Ima manja I veca boca. Takoder je dobro ako beba ima suhu kozu.

Super hvala ti. Probat cu.

14.06.2014. L ♥

tena123
    04. Studeni 2014. 15:40

joj ja ću poludit s tim kolicima, sva polovna koja sam gledala mi ne odgovaraju, a nebi uzimala 3u1, već 2u1, odnosno kolica i autosjedalicu, jer smatram da mi je košara totalno nepotrebna, i nemam je gdje koristit. iskreno 3 ili 4000 kuna mi je previše za kolica,vidjet ćemo kad krenem po trgovinama koje sreće ću biti..

kleaiva
    04. Studeni 2014. 16:26

tena123

joj ja ću poludit s tim kolicima, sva polovna koja sam gledala mi ne odgovaraju, a nebi uzimala 3u1, već 2u1, odnosno kolica i autosjedalicu, jer smatram da mi je košara totalno nepotrebna, i nemam je gdje koristit. iskreno 3 ili 4000 kuna mi je previše za kolica,vidjet ćemo kad krenem po trgovinama koje sreće ću biti..

ja sam kupila polovna (kao nova) za prvo dijete i sad ćemo ih koristiti za drugo dijete, peg peregova su, sklapaju se kao kišobran kolica i jako su praktična za voziti. platila ih 600 kn, autosjedalica koja se može na njih montirati se može kupiti za nekih 300 kn, ali to sam posudila od sestre jer je novijeg datuma =)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

tena123
    04. Studeni 2014. 17:26

e tako nešto sam si ja mislila uzet, samo ponude nisu nešto.. a za nova bi dala do 1500 kn.. jer koje sam ja sreće da dam 4000 a beba neće da bude u njima pa ispalila bi, ovako mi je manja šteta i ako ne bude htijela

Tina0208
    04. Studeni 2014. 19:14

tena123

e tako nešto sam si ja mislila uzet, samo ponude nisu nešto.. a za nova bi dala do 1500 kn.. jer koje sam ja sreće da dam 4000 a beba neće da bude u njima pa ispalila bi, ovako mi je manja šteta i ako ne bude htijela

prodajem ti ja kunert 3u1 vip za 1500 kuna. koristena 4 mjeseca,pod garancijom..

Laura 21.08.2014 :-*

kleaiva
    04. Studeni 2014. 23:51

tena123

Uvijek je ponuda koma baš kad trebaš....zato ako slučajno naletiš na nešto ok ne čekaj zadnji tren da se proda =) ja se opekla više puta...i da napomenem...kad kupujete kolica pregledajte dobro sjedište...zna se ispod navlake glavna konstrukcija razvući pa onda dijete umjesto da sjedi visi nekako nespretno...nije nerješivo al možete dosta sniziti cijenu =)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Sara9
    04. Studeni 2014. 19:35

Meni se jako sviđaju kolica Leo kids Zipi i Neo, samo ne mogu baš naći puno komentara na njih, po ovome šta na netu vidim i uspoređujući s onim što se na klokanici pisalo šta je najvažnije, pare mi se dobra. Mislite li da je bolje ić na nešto malo skuplje, a da je već isprobano ili? Ima li ko iskustva s Leo kids? :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI