"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    31. Listopad 2014. 11:47

Cure, u kauflandu su čarapice za bebe po 3 kune mtč-ove, a štramplice po 7 kuna, isto mtč i preslatke su <3

Pilici
    31. Listopad 2014. 12:15

Malamuca super trebalo bi to ic pogledat dok se nerasproda. 

zebrica

MalaMuca
    31. Listopad 2014. 13:14

a navodno je to tak stalno tam, al ja baš ne idem u kaufland pa nisam ni gledala, al onda mi je jedna frendica rekla za to i ono, pune police mtč-ovih jeftinih stvari.

MalaMuca
    31. Listopad 2014. 15:24

Ja sam si kupila tri komada, pa ono ak budu trebale budu, ak ne, hebeš par kuna :D

kleaiva
    01. Studeni 2014. 16:25

U kauflandu su često tak jeftine mtč stvari, a u plodinama imate često bodiće po 12 kn =)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Nalah
    01. Studeni 2014. 16:52

Netko mi je rekao da su i vir 80 jeftinije u Plodinama,ak nekom treba

LuKi5
    01. Studeni 2014. 17:16

Cure sto se tice tih mtc-ovih carapica, tople su I dobre ali pustaju jako puno mucica ove tamnije pa sve bebi bude izmedu noznih prstica.

14.06.2014. L ♥

Nalah
    01. Studeni 2014. 17:21

Jel pereš sa tekućim ili sa praškom?

LuKi5
    01. Studeni 2014. 17:39

Sa tekucim carapice tamne, a svijetle s bijelom robom njegovom .

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.