"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    01. Studeni 2014. 17:42

Obično se s praškom truse,šteta

kleaiva
    01. Studeni 2014. 19:06

Ja nemam frke s mucicama jer valjda odu sve u susilici ;) 

E da...kupila sam u plodinama omeksivac neki njihov sensitive za bebe za 6 kn 1 l i super mirisi :)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

LuKi5
    01. Studeni 2014. 21:14

Nema njih ovako na oko vidljivih kad se tek operu vec kad mu se stave na nogice, onda mu izmedu prstiju I po nogicama ostaju od carapa.

14.06.2014. L ♥

cloudy
    02. Studeni 2014. 09:21

Ja sam za taj omekšivač totalno neodlučna....dal da ga stavim il ne sad kad ću pripremat robicu za bebu...dragi ima osjetljivu kožu,ja ne,i sad ne znam...al ak ću koristiti uzet ću takav neki ko silan ili nešto slično za bebinu robicu....a ovo za robicu iz plodina sam i ja čula...a isto i za onu iz kauflanda...

Jojo5
    02. Studeni 2014. 10:41

Kupila sam u Mulleru baby sensitive antialergijski i još sto čuda omekšivač. Nema neki miris , malo ga stavim, robica je mekana i čista. Uz to sam uzela Frosch sensitive tekući deterđent, mislim da je to ok jer se taj omekšivač nalazi na polici s bebi proizvodima a ne s deterđentima.. nije baš ni jeftin 
    S mucicama nemam problema ali nisam odjeću prala na 60 nego na nižim temperaturama jer želim da ostane mekana ako ju operem na visokoj temperaturi mislim da bi se onda mucice svorile pogotovo na nekoj poliesterskoj robici tipa odjelca, bodiji su druga priča...

Nalah
    02. Studeni 2014. 12:25

I Coccolino sensitive je odličan

LuKi5
    02. Studeni 2014. 12:49

Robica iz H&M je dosta kvalitetna I nama se najvise isplatila. Bodibenkice I tutice perem sve na visoj temperaturi s bijelom robom I nema mucica nit icega. Kao tek kupljeno, a stvarno se jako cesto pere I iznosio je I bodije I tutice. Cula sam za lidl da ima kvalitetne robice, a 
    Plodine I Kaufland sto se tice robice za bebe da je jako losa.

14.06.2014. L ♥

cloudy
    02. Studeni 2014. 13:10

Lidl je super,kik također a imam nešto i c&a i isto ok....ja sam i za konzum čula da nije ok robica...brzo se ofuca i šavovi odu svaki na svoju stranu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.