Ma ja sam pitala curu šta radi tu kod nas u rodilištu i ona mi je rekla da pupak preporučuju sve to pa što.si roditelji izaberu tak da mi to nije baš od neke pomoći te za usisavače sam i ja čula da su najbolji iako si trebala vidit izraz lica mog dragog kad sam mu rekla da se to prikači na usisavač....jel to može i malim bebicama isto?
ha ha ha i moj je tako reagirao kad sam rekla, rekao je kakav sveti usisavač, da nisam normalna i da ću joj mozak s tim izvuć, ali eto svi govore da je najbolji pa ću taj uzet.
A za pupak kad već možeš birat uzmi si bilo koji od tih prašaka, bar ja tako planiram i sterilne komprese i super. hidrogen mi se isto čini malo pre agresivan. ako se ne možeš odlučit pitaj tetu u ljekarnoj za savjet.
I da ja inače idem u kupovinu u Bosanski Brod ali to kad idem kod svojh u slavoniju jer je granica jako blizu, ne znam za dalje ali tamo se cijene razlikuju od ljekarne do ljekarne pa si pogledaj ako ih ima par koja je najjeftinija.
Hvala cure ma taj hidrogen mi je nekak zadnji izbor...tog se sjećam da me mama u tom kupala kad sam kozice imala al da je full malo koristila...
Kak ste rekle da se zovu ti aspiratori, tu kod nas u ljekarnama?
zebrica
Zove se baš tako...aspirator za nos =) možete kupiti i preko njuškala nove zapakirane za nekih 80 kn umjesto 180 u ljekarni =)
Taj za usisavač je zakon jer izvlači sve iz dubina =) ja svojoj curki starijoj od rođenja s njim izvlačim, i sad kad zna ispuhnuti pošteno koristim ga u vrijeme prehlada kad se sve slijeva u grlo i sve joj izvuče =) Moj dragi to ne može ni gledati...a ja sam već maherica...problem je dok su oko godine dana kad su žilavi i mora ih dvoje držati dok jedan usisava =)
Ugl. octenisept za pupak mi je bio super (moja curka je bila fenomen...pupak otpao 17-ti dan, a sve bilo lijepo i suho =)), purelan krema za bradavice, lupocet čepići, fiziološka ili neki od sterimar ili aquamaris sprejeva, operil P sprej je za kad već malo naraste poslije čišćenja nosa, ako su puno jeftinije kupila bih i biogaia kapi jer su one dobre i kad dijete ne kaka po par dana ili ako dobije proljev pa ih je uvijek dobro imati nevezano za grčeve, i za sebe bivacyn sprej, i ako nekaj trebaš za kućnu ljekarnu =) U ovo doba dobro dođe neki sirup za kašalj i neki paracetamol =)
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Znači bivacin je i za moju ranu (iako im planiram na onaj želje i pozdravi za porod spisak napisat da me ne režu ak nije potrebno)... fala curke...sad se mogu orjentirat...saznam vam cijene svega (ako koju nešto zanima napišite)pa vam postam kad dođem iz bih....i da...kupih danas omekšivač...cocolino sensitive...bijeli sa slikicom bebe...iako neki neće smjeti znati da ga koristimo (čitaj sveki)jer mi se ne da slušat obajšnjavanja....
i da...bademovo ulje se korisit u slučaju tjemenice? Jer i to si planiram uzet isto :)
Hvala sara...baš ću pogledat u buh kolka im je cijena i jel ih imaju pa javim...kad se sve zbroji i oduzme možda se i vama curama iz zg isplati otić do bih...pogotovo ak ima pušača il vam je bolja polovica pušač...
Sortiraj odgovore
Najstariji