E da Kik sam zaboravila. Ima super robe, za super cijene. Jeftine, a kvalitetne. Sto se tice omeksivaca, inace ih obozavam I uvijek perem s njima, samo bebacevu robicu I sve njegovo perem bez omeksivaca, na savjet patronazne. Nikad mu nisam oprala s omeksivacem tako da ne znam bi li mu smetao sto, vjerojatno I ne jer nema toliko osjetljivu kozu.
14.06.2014. L ♥
ma ja sam uzela u plodinama par bodića po 11 kn, pa ako ih ne budem dugo koristila neće mi biti zao zbog cijene, a neku veću robicu nebi tamo ni uzimala.
Što se tiče omekšivača ja sam mislila uzet nekakav baby kao silan, leonor ili tako nešto što je prilagođeno bebinoj koži i kao i sve mislim ako se stavlja skroz malo ne može štetit, pa tako ću i stavit tek toliko da roba ne bude gruba i da miriši.
U plodinama i kauflandu je robica hrvatskih proizvodzaca kao i u konzumu, cak mi je iz kauflanda bolja nego iz konzuma al ja sve susim u susilici to djecje i nista mi se ni ne skupi ni ne rastegne, jedino sto sva robica zbog susilice opcenito se brze unisti :/
Najbolja robica mi je iz h&m, c&a, lidla i kik-a ;)
Sto se tice praskova i deterdzenata i omeksivaca zasad nisam imala problema s nijednim tako da stavljam od pocetka pa ako se pokaze preosjetljivost znam sto je ;) a i to je toliko mala kolicina da sumnjam da bi reagirala beba barem s te strane jer nitko od nas nije osjetljiv ;)
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ma ja inače nisam protiv jeftinijih stvari...dapače...recimo za naš veš koristim lidlov tekući prašak,njihova marka onaj za 28kn kao i njihov omekšivač...al za bebinu robicu ću ipak uzet neki malo bolji prilagođen bebama....za omekšivač i dalje ne znam...a za robicu iz konzuma..kolko god bila rh proizvodnja ne mora značit da je super...recimo ja sam sebi tamo par majca uzimala i zeznula sam se...nikako mi nije ok...
Ja sam maloj uzela 2 ručnika s kapuljačom i 2 bodija u Konzumu i sve se raspalo u pranju,p* sam
Ajmee Ja sam u Magic Baby uzela. Nisu bili ni nešto skupi, dobila sam trljačicu i slinček uz njih. Hrvatska proizvodnja. Zadovoljna sam. Mislim da sam 119 kn platila
U kutiji znam,kasnije sam i ja kod njih uzela od onda sam prestala kupovati jeftinije stvari,jedino kiku ne mogu odoljeti
Ja sam ručnik s kapuljačom i onim mekanim ručničićem za pranje uzela u nekoj našoj lokalnoj trgovini za nekih 70ak kn...isto domaća proizvidnja...preživjelo prvo pranje..vidjet ćemo kak će bit dalje
Sortiraj odgovore
Najstariji