"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Neni5
    30. Listopad 2014. 09:33

Bok trudnice, već vas duže vrijeme pratim odlučih se danas i javiti 
    Vidim da ste dosta pisale o Kiku, baš sam jučer sa pregleda svratila u njihov dućan. Do sada nisam puno ni obraćala pozornost na to što imaju. Ugodno sam se iznenadila izborom, ali i cijenama. Na našim stranicama se baš ne može vidjeti asortiman, ali na njemačkim ima sve što je i u dućanu, a i cijene otprilike odgovaraju našima. http://www.kik.de/ evo link pa ćirnite

Ja sam prije gledala da naručim te vitamine ali se nisam usudila, bome za tu cijenu i te kako ću ih naručiti!!!

Jojo5
    30. Listopad 2014. 17:49

Ne znam gdje bi pitala , ako ima već negdje otvorena tema uputite me.
    Zanima me kada ste vi odabrali  pedijatra? Dali ste kontaktirale dom zdravlja prije rođenja djeteta ili poslije? Kako ste se s tim snašle?

LuKi5
    30. Listopad 2014. 18:10

Jojo, mi smo nakon rodenja odabrali pedijatricu. Prvo smo se raspitali I onda odlucili. :)

14.06.2014. L ♥

Nalah
    30. Listopad 2014. 19:19

Ja ću kod sebe u kvartu,da se ne moram nikuda vozikati,a preporučio mi ju je frend koji je teška picajzla jer su 2/2 smjene,pa ćemo vidjeti

30. Listopad 2014. 19:23

Meni su susjede preporucile pedijatra, malo sam ga zguglala i odlucila se za njega. Upisali se nakon rodjenja.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Nalah
    30. Listopad 2014. 19:26

Uzela sam švedske danas u magic baby,tamo smo kupili kolica,pa sam imala bodove na kartici,cijena je 14,20 kn,ako nekom trebaju

• mara22
    30. Listopad 2014. 21:00

taj iherb je stvarno isplativ u svakom pogledu, imate i forum na tu temu, zarazan je....
    cloudy do 160 kn je bez carine :))

http://www.forum.hr/showthread.php?t=820487&page=207

cloudy
    31. Listopad 2014. 09:42

ja ću, kad je pedijatar u pitanju, vidjeti do kad radi žena kod koje sam ja bila.. super je pedijatrica, samo sad nekad treba u mirovinu pa se nadam da ćemo bar prvo razdoblje biti kod nje,,,, ako ne on,.. fakat ne znam koga odabrati ... jel se mora on birati po mjestu stanovanja?

LuKi5
    31. Listopad 2014. 09:48

cloudy

ja ću, kad je pedijatar u pitanju, vidjeti do kad radi žena kod koje sam ja bila.. super je pedijatrica, samo sad nekad treba u mirovinu pa se nadam da ćemo bar prvo razdoblje biti kod nje,,,, ako ne on,.. fakat ne znam koga odabrati … jel se mora on birati po mjestu stanovanja?

Ne moras koliko ja znam. Meni je npr. ginekolog u ZG-uu, a prijavljena sam I zivim u Zadru tako da bi trebalo to vrijediti sto se tice svih doktora. :)

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI