"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    30. Listopad 2014. 18:10

Jojo, mi smo nakon rodenja odabrali pedijatricu. Prvo smo se raspitali I onda odlucili. :)

14.06.2014. L ♥

Nalah
    30. Listopad 2014. 19:19

Ja ću kod sebe u kvartu,da se ne moram nikuda vozikati,a preporučio mi ju je frend koji je teška picajzla jer su 2/2 smjene,pa ćemo vidjeti

30. Listopad 2014. 19:23

Meni su susjede preporucile pedijatra, malo sam ga zguglala i odlucila se za njega. Upisali se nakon rodjenja.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Nalah
    30. Listopad 2014. 19:26

Uzela sam švedske danas u magic baby,tamo smo kupili kolica,pa sam imala bodove na kartici,cijena je 14,20 kn,ako nekom trebaju

• mara22
    30. Listopad 2014. 21:00

taj iherb je stvarno isplativ u svakom pogledu, imate i forum na tu temu, zarazan je....
    cloudy do 160 kn je bez carine :))

http://www.forum.hr/showthread.php?t=820487&page=207

cloudy
    31. Listopad 2014. 09:42

ja ću, kad je pedijatar u pitanju, vidjeti do kad radi žena kod koje sam ja bila.. super je pedijatrica, samo sad nekad treba u mirovinu pa se nadam da ćemo bar prvo razdoblje biti kod nje,,,, ako ne on,.. fakat ne znam koga odabrati ... jel se mora on birati po mjestu stanovanja?

cloudy
    31. Listopad 2014. 11:09

znači možda mi ne bi bilo loše već sada zvrcnuti i vidjeti kako je kod kojeg gužvasto? ako ova šta bi ju ja planira u penziju... i da... jel još uvijek vrijedi da oni bez obzira primali nove pacijente ili ne moraju primiti na taj prvi pregled?

31. Listopad 2014. 11:30

Kod nas je recimo bilo bitno da smo iz odredjenog kvrta kod upisa kod pedija. Ginekolog i pedi ili dr opce prakse nisu ista stvar. Ginica mozes imat u drgom gradu, ali dr opce prakse ide po prebivalistu.
    Pedijatar te kod prvog upisa djeteta mora primiti (ne smije odbiti) kod prelaska od jednog kod drugog pedija smiju odbiti.
    Cloudy moj savijet ti je ne upistivati dijete kod domtora koji ce u skoro vrijeme u penziju iz cisto jednostavnog razloga sto je puno bolje da pedi prati dijete od pocetka. Moj pedi zna apsolutno sve o mom djetetu iako mu sve ne pise u kartonu, da ga sad prebacim kod nekog drugog taj to ne bi znao.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.