"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • paris
    03. Rujan 2014. 14:29

Mi smo imali patronažnu koja je tvrdila da ne treba ništa s pupkom raditi (kao i sestre na tečaju u bolnici) osim ga malo očistiti alkoholom i osušiti. Mi smo tako radili pa je mali dobio granulom i morali smo ići na spaljivanje 3x  Tak da sam ja ipak za Tyrosur otpočetka.

beag
    03. Rujan 2014. 14:30

je li netko kupovao elektricni apirator za nos? zanimaju me preporuke i cijena... cula sam da ih ima samo u ljekarnama...

Iskrica1347
    03. Rujan 2014. 15:07

Aspirator ti je najbolji onaj koji ide na usisavač. Isprobano. Mislim da je u ljekarni oko 200 kn. Za pupak smo mi samo octanisept koristili prvi put.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

beag
    03. Rujan 2014. 15:43

cula sam da je i el.odlican, prakticniji od ovog na usisavac jer ga mozes nositi sa sobom, koristiti ga po noci bez uklj.us. i sl. a isto dobro ocisti nosic. pa sam zato mislila mozda ipak taj uzeti, samo ne znam gdje ih ima i kako se krecu cijene...

beag
    04. Rujan 2014. 08:55

a nis, mi evo kupili el.apirator u ljekarni, 230 kn, cini se praktican, a sad..vidjet cemo kad krene u upotrebu :)
    a u mulleru dig.toplomjer za uho i celo, 160 kn...  nije neka  poznata marka, ali za sad radi, odstupanja ima, ali koliko sam cula niti jedan dig. ne mjeri tocno pa i sluzit ce samo za provjeru...

Nalah
    04. Rujan 2014. 10:16

Jel ovo netko probao?

http://online.konzum.hr/#!/products/60086954/toto-set-za-njegu-pupka

piper
    04. Rujan 2014. 13:21

dok sam se raspitivala u ljekarni žena mi je pogledala za taj set i mislim da se to neisplati uzimat...po mom mišljenju su ti dovoljne sterilne komprese i octenisept...al opet ovisi kakvu preporuku dobiješ u bolnici na otpustu
    mi se nadamo skorom porodu pa ću moć prenijet šta su nama u Vinogradskoj rekli

Tina0208
    04. Rujan 2014. 13:35

piper

dok sam se raspitivala u ljekarni žena mi je pogledala za taj set i mislim da se to neisplati uzimat…po mom mišljenju su ti dovoljne sterilne komprese i octenisept…al opet ovisi kakvu preporuku dobiješ u bolnici na otpustu
    mi se nadamo skorom porodu pa ću moć prenijet šta su nama u Vinogradskoj rekli

slazem se... mi imamo samo octenisept i sterilne komprese dimenzija 10x10...
    ali mislim da vam ipak najvise zavisi o patronaznoj sestri...tj... kakav ona ima rezim prema tome...

Laura 21.08.2014 :-*

04. Rujan 2014. 13:49

Ja se evo isto kunem u aspirator koji ide na usisavac, puno bolje izvuce neko elektricni, isprobala oba. Sto se tice pupka nama u bilnici rekli samo prasiti Tyrosur praskom i motati u gazu. S nicim spricati i alkohol ni slucajno. Ali te upute o tretiranju pupka se dosta razlikuju od bolnice do bolnice.

Mum of four
    04. Rujan 2014. 13:58

ProudMomy

Ja se evo isto kunem u aspirator koji ide na usisavac, puno bolje izvuce neko elektricni, isprobala oba. Sto se tice pupka nama u bilnici rekli samo prasiti Tyrosur praskom i motati u gazu. S nicim spricati i alkohol ni slucajno. Ali te upute o tretiranju pupka se dosta razlikuju od bolnice do bolnice.

Potpisujem,meni je mala često imala bronhitis,čim joj se nosić začepi ode joj sve na pluća..onda smo kupili aspirator na usisivač,stalno smo joj usisavali i bili šokirani koliko ubiti tog sekreta ima...od tada ni jednom više nije dobila bronhitis...ja jednostavno obozavam tu stvarčicu

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Pilici
    04. Rujan 2014. 13:54

Paris kod kojeg si dr u Vinogradskoj?

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI