Mi smo skafander dobili mali pise (3M) crveno zuti pa ako bude hladno ponesem. Becutan cu i ja uzet, imam pohvale za njega a i stvarno super mirisi. A jel koristite pavlovicevu mast za guzu? I oko njege pupka dali koristite onaj prah?
zebrica
najbolja je Pavlovićeva iz apoteke,koja je ručno miksana,ne ona iz dm i Kozma,jako joj je slična Becutan vitaminska krema,za pupak preporučuju Tyrosur da
Mi koristimo Dječju mast od JGL-a i super nam je - doduše mažemo guzu samo kad vidim da je malo crvena.
Za pupak da, Tyrosur, sterilne komprese i octenisept - s tim smo mi tretirali pupak nakon što je otpao.
Mi smo s octeniseptom očistili tj. dezinficirali, posušili sa gazicom i naprašili sa Tyrosurom
Za Tyrosur prah je receno da ce se koristiti u dogovoru sa patronaznom..
Za prvu ruku samo gazice 5x5cm i Octenisept...
Mi smo imali patronažnu koja je tvrdila da ne treba ništa s pupkom raditi (kao i sestre na tečaju u bolnici) osim ga malo očistiti alkoholom i osušiti. Mi smo tako radili pa je mali dobio granulom i morali smo ići na spaljivanje 3x Tak da sam ja ipak za Tyrosur otpočetka.
je li netko kupovao elektricni apirator za nos? zanimaju me preporuke i cijena... cula sam da ih ima samo u ljekarnama...
Aspirator ti je najbolji onaj koji ide na usisavač. Isprobano. Mislim da je u ljekarni oko 200 kn. Za pupak smo mi samo octanisept koristili prvi put.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Sortiraj odgovore
Najstariji