Da, s tim da su im dosta komotni modeli - mi smo njihov mekani skafander (bez zatvorenih rukava i nogavica) vel 56 nosili negdje do 3-4 mj.
ovakav tip http://www.lindex.com/eu/kids/baby-0-1-year/outerwear/7123339/Overall/?styleId=57320688
Mi smo skafander dobili mali pise (3M) crveno zuti pa ako bude hladno ponesem. Becutan cu i ja uzet, imam pohvale za njega a i stvarno super mirisi. A jel koristite pavlovicevu mast za guzu? I oko njege pupka dali koristite onaj prah?
zebrica
najbolja je Pavlovićeva iz apoteke,koja je ručno miksana,ne ona iz dm i Kozma,jako joj je slična Becutan vitaminska krema,za pupak preporučuju Tyrosur da
Mi koristimo Dječju mast od JGL-a i super nam je - doduše mažemo guzu samo kad vidim da je malo crvena.
Za pupak da, Tyrosur, sterilne komprese i octenisept - s tim smo mi tretirali pupak nakon što je otpao.
Ja dobivam orginal bolnicku tu kao pavlovicevu .znaci za pupak najbolje taj octinosept?
zebrica
Mi smo s octeniseptom očistili tj. dezinficirali, posušili sa gazicom i naprašili sa Tyrosurom
Za Tyrosur prah je receno da ce se koristiti u dogovoru sa patronaznom..
Za prvu ruku samo gazice 5x5cm i Octenisept...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji