"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • paris
    03. Rujan 2014. 10:00

da, mali bijeli medo 

Pilici
    03. Rujan 2014. 13:28

Mi smo skafander dobili mali pise (3M) crveno zuti pa ako bude hladno ponesem. Becutan cu i ja uzet, imam pohvale za njega a i stvarno super mirisi. A jel koristite pavlovicevu mast za guzu? I oko njege pupka dali koristite onaj prah?

zebrica

Nalah
    03. Rujan 2014. 13:35

najbolja je Pavlovićeva iz apoteke,koja je ručno miksana,ne ona iz dm i Kozma,jako joj je slična Becutan vitaminska krema,za pupak preporučuju Tyrosur da

• paris
    03. Rujan 2014. 13:37

Mi koristimo Dječju mast od JGL-a i super nam je - doduše mažemo guzu samo kad vidim da je malo crvena.

Za pupak da, Tyrosur, sterilne komprese i octenisept - s tim smo mi tretirali pupak nakon što je otpao.

• paris
    03. Rujan 2014. 14:08

Mi smo s octeniseptom očistili tj. dezinficirali, posušili sa gazicom i naprašili sa Tyrosurom 

Sparkle
    03. Rujan 2014. 14:17

Za Tyrosur prah je receno da ce se koristiti u dogovoru sa patronaznom..
    Za prvu ruku samo gazice 5x5cm i Octenisept...

• paris
    03. Rujan 2014. 14:29

Mi smo imali patronažnu koja je tvrdila da ne treba ništa s pupkom raditi (kao i sestre na tečaju u bolnici) osim ga malo očistiti alkoholom i osušiti. Mi smo tako radili pa je mali dobio granulom i morali smo ići na spaljivanje 3x  Tak da sam ja ipak za Tyrosur otpočetka.

beag
    03. Rujan 2014. 14:30

je li netko kupovao elektricni apirator za nos? zanimaju me preporuke i cijena... cula sam da ih ima samo u ljekarnama...

Iskrica1347
    03. Rujan 2014. 15:07

Aspirator ti je najbolji onaj koji ide na usisavač. Isprobano. Mislim da je u ljekarni oko 200 kn. Za pupak smo mi samo octanisept koristili prvi put.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.