Cloudy, ispod toga će sigurno imati još kakvo odijelce, pa ako baš bude jako zima kad budete išli doma pokrij još bebu s dekicom i to je to.
pa i mi smo to vidjeli ali bojim se da neće. još ako bude snijega.... baš ne znam.. a glupo mi kupovati ako neće biti hladna zima..
e vidiš paris ili tak veći broj pa ono... ma meni je da mi sestre ne zabrane da idem van ako nema skafander
e vidiš paris ili tak veći broj pa ono… ma meni je da mi sestre ne zabrane da idem van ako nema skafander
Ako ga kupuješ, možda da odabereš nešto što može imati i zatvorene i otvorene rukave i nogavice, onda će ga stvarno dulje moći nositi. U kojoj bolnici ćeš roditi?
Ninika, znam da si na 100 muka oko toga i ja sam bila i evo kad smo mi išli doma bilo je oko 12-ak st. (kraj 12 mj prošle godine) i imao je benkicu, pelenu, malo deblje odijelce , čarapice i kapicu i zamotan u dekicu. Za tu temp. je to skroz dovoljno.
Meni je taj skafander bio super kasnije za šetnje - evo sve do proljeća - cca polovica 4 mj. - samo bi mu bodić, čarapice i pamučno odijelce obukla ispod i uvalila ga u taj skafander i nismo imali potrebe za dodatnim dekicama i sl. (iako sam ja manijakalno sve to nosala sa sobom)
da onda ću vidjeti da tako napravim... ma velim mm će doć autom doslovce pred vrata bolnice ali da me ne zezaju sestre za to
i ja sam bila u Petrovoj - mislim da ti neće ništa reći ako nije skafander. Bitno je da imaš nešto toplo ako je hladno, to može biti i deblja dekica - one ih tak stručno umotaju u te dekice da su ko u skafanderu - ja sam sve do doma provjerala prvo jel bebač diše i drugo proučavala kak bi ga ja sama tako umotala u dekicu.
i ja sam bila u Petrovoj - mislim da ti neće ništa reći ako nije skafander. Bitno je da imaš nešto toplo ako je hladno, to može biti i deblja dekica - one ih tak stručno umotaju u te dekice da su ko u skafanderu - ja sam sve do doma provjerala prvo jel bebač diše i drugo proučavala kak bi ga ja sama tako umotala u dekicu.
Eeee tocno to kad su ih umotavali i u gazu pa u jastuk koliko god gledala nikako skuzit

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
hahahah e onda super. malo lakše se diše kad to znam. tnx puno na odg
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji