Ninika, znam da si na 100 muka oko toga i ja sam bila i evo kad smo mi išli doma bilo je oko 12-ak st. (kraj 12 mj prošle godine) i imao je benkicu, pelenu, malo deblje odijelce , čarapice i kapicu i zamotan u dekicu. Za tu temp. je to skroz dovoljno.
Meni je taj skafander bio super kasnije za šetnje - evo sve do proljeća - cca polovica 4 mj. - samo bi mu bodić, čarapice i pamučno odijelce obukla ispod i uvalila ga u taj skafander i nismo imali potrebe za dodatnim dekicama i sl. (iako sam ja manijakalno sve to nosala sa sobom)
da onda ću vidjeti da tako napravim... ma velim mm će doć autom doslovce pred vrata bolnice ali da me ne zezaju sestre za to
i ja sam bila u Petrovoj - mislim da ti neće ništa reći ako nije skafander. Bitno je da imaš nešto toplo ako je hladno, to može biti i deblja dekica - one ih tak stručno umotaju u te dekice da su ko u skafanderu - ja sam sve do doma provjerala prvo jel bebač diše i drugo proučavala kak bi ga ja sama tako umotala u dekicu.
hahahah e onda super. malo lakše se diše kad to znam. tnx puno na odg
tog je ninika i mene frka da me ne puste ako nije dovoljno topla robica... budemo vidjeli...ako negdje naletimo na kakav skafander uzet ćemo, jer možda će ga moći nostiti i kasnije.. ako ništa bude bilo odjelce, benkca, to čupavo i dekica :D
kako obući bebača za izlazak iz bolnice početkom 10 mj? imam deblju dekicu. i naravno AS. a sad šta ispod? jel treba i štramplice? jaknica? Ili je dovoljan samo kompletić?
Sortiraj odgovore
Najstariji