"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • paris
    02. Rujan 2014. 11:13

Ninika, znam da si na 100 muka oko toga i ja sam bila i evo kad smo mi išli doma bilo je oko 12-ak st. (kraj 12 mj prošle godine) i imao je benkicu, pelenu, malo deblje odijelce , čarapice i kapicu i zamotan u dekicu. Za tu temp. je to skroz dovoljno. 
    Meni je taj skafander bio super kasnije za šetnje - evo sve do proljeća - cca polovica 4 mj. - samo bi mu bodić, čarapice i pamučno odijelce obukla ispod i uvalila ga u taj skafander i nismo imali potrebe za dodatnim dekicama i sl. (iako sam ja manijakalno sve to nosala sa sobom) 

ninika11
    02. Rujan 2014. 11:16

da onda ću vidjeti da tako napravim... ma velim mm će doć autom doslovce pred vrata bolnice ali da me ne zezaju sestre za to

ninika11
    02. Rujan 2014. 11:16

u petrovoj.

• paris
    02. Rujan 2014. 11:20

i ja sam bila u Petrovoj - mislim da ti neće ništa reći ako nije skafander. Bitno je da imaš nešto toplo ako je hladno, to može biti i deblja dekica - one ih tak stručno umotaju u te dekice da su ko u skafanderu - ja sam sve do doma provjerala prvo jel bebač diše i drugo proučavala kak bi ga ja sama tako umotala u dekicu. 

ninika11
    02. Rujan 2014. 11:22

hahahah e onda super. malo lakše se diše kad to znam. tnx puno na odg

• paris
    02. Rujan 2014. 11:27

Nema na čemu 

cloudy
    02. Rujan 2014. 11:36

tog je ninika i mene frka da me ne puste ako nije dovoljno topla robica... budemo vidjeli...ako negdje naletimo na kakav skafander uzet ćemo, jer možda će ga moći nostiti i kasnije.. ako ništa bude bilo odjelce, benkca, to čupavo i dekica :D

• kljukica kvakica
    02. Rujan 2014. 11:43

kako obući bebača za izlazak iz bolnice početkom 10 mj? imam deblju dekicu. i naravno AS. a sad šta ispod? jel treba i štramplice? jaknica? Ili je dovoljan samo kompletić?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.