Cloudy, nemoj se brinuti, otpustit će oni tebe iz bolnice ovako ili onako, je da sad ne budete
klincima obukili badić u 1 mjesecu, ali smatram da ni skafander nije potreban. Dovoljno je bodi, neka trenirkica, donji i gornji dio , eventualno kakva vesta, a nogice mu pokriješ dekicom. Ionako ak ćete gomilat robu na njih neće stat u autosjedalicu . Tate ionako dođu na parkiralište pred bolnicu po vas tak da će na zimi biti koji cca ni pet minuta, ionak ulazi u zagrijani auto. Moja curka se rodila u 11 mjesecu i tako sam ju obukla i bilo sve ok.
ništa cloudy mi ćemo ih umotati i molit se da nas puste hahaha. reći ću ovo aj je renata rekla da mi neće stat u as hahha
Imam pitanje jedno.. koje baby ulje kupiti?
Ne pronalazim bas neke friske recenzije o Johnson & Johnson uljima, a isto tako ni za Niveino baby ulje... U pripremama sam pa da se ne zaletim :)
ja imam becutan...s tim su ju mazali i u rodilistu... zadovoljna sam i lijepo mi mirise...
Laura 21.08.2014 :-*
ja ne mažem s ničim - kupam sa laganim gelom za kupanje, kod prematanja samo voda,a guzu mažem samo ako je crvena. Ulje sam koristila jedino za skidanje tjemenica, al tu nam je najviše pomogao mustelim šampon za tjemenicu...
Sve ti ovisi kak će vani biti, može i početkom 10.mj biti toplo, a onda ti ne treba ništa osim kompletića, benkice, šlapica i kapice, ali ako će biti hladnije možda bi mu još nešto trebalo, najbolje ti je malo više toga spakirati pa će sestra koja ga oblači izabrati ono šta misli da mu treba iobući će ti ga i zamotati u dekicu. Tako ćeš biti najsigurnija.
Ja sam kupila Johnson ulje i ne odgovara nam dobio je osip od toga .. Tako da ga mazem sa hipp kremicom i super nam je :)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
od moje sestrične sin ima alergije i ovo mu je dr.preporučila
http://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_produkte_fuer_allergiker/balea_produkte_fuer_allergiker_balea_med_ultra_sensitive/?cp=2
Baby ulje koristila sam samo za tjemenicu. Nisam ga nikad po tijelu s tim mazala. Moj malac je bio izrazito suh i jako dugo se perutao, pa je pedi rekao ulje nikako jer ce biti jos gore. Mazala sam ga Becutan vitaminskom masti i bila nam je super. Vec ga dugo ne mazem s nicim.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji