"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    21. Kolovoz 2014. 09:35

Jucer sam kupila nekoliko odjelaca-pidzamica-tutica ili kak se to vec zove  i sada napokon imamo kombinaciju za izlazak hehe bodic i odjelce na kojem pise Mummy Rocks  mislim da ne moze primjerenije hihi

Nalah
    21. Kolovoz 2014. 10:53

Gdje ima lijepih dekica i posteljine?

Nalah
    21. Kolovoz 2014. 10:55

I čije tetra pelene su vam najbolje,u dm-u ih prodaju za 89 kn,6 komada zelene i bijele

http://www.lolaribar.hr/proizvodi_opsirno.asp?gID=3&pID=10

ninika11
    21. Kolovoz 2014. 10:56

dosta je cura uzimalo i te tetra pelene preko mali anđeo butik

DarijaZ
    21. Kolovoz 2014. 10:57

Tetre sam ja narucivala preko ebaya....

ninika11
    21. Kolovoz 2014. 10:59

darija koliko su te ispale? jer sam vidila da su skoro iste ko iz malog anđela

DarijaZ
    21. Kolovoz 2014. 11:06

http://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=dk+pippi&_nkwusc=dk+pipi&_rdc=1

Ja sam uzimala ove sarene, jedan paket zelenih i R si je izabrao one sive, malo su skuplje, ali sam nedavno vidjela da ih ima i kod nas za kupiti u Magic baby-u, cijena za 4 komada kao na ebayu za 8 komada...
    ...imas i jeftinijih naravno, al meni su ove bile super, pa nisam mogla odoljet 

ninika11
    21. Kolovoz 2014. 11:07

super su. onda je definitivno isplativije nego u dućanima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.