"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    piper
    18. Kolovoz 2014. 17:58

na nekoj od tema sam se ja već nahvalila...bila jutros čim se otvorio Lidl...kupila sam čarapice, štramplice, trenirki i majice...bodića imam dovoljno pa nisam uzimala al sam na povratku navratila u Kik u King Crossu i tam još kupila dvoje hlačica...još mi je plan ovaj tjedan skoknut do H&M i C&A i onda krećem s pranjem i peglanjem jer za prvu ruku sad imam od robice baš svega dosta

Tina0208
    18. Kolovoz 2014. 18:59

ja vise u najmanjoj velicini ne kupujem nista...imam dosta zasad,a i dobit cu valjda nesto pa ce mi bit dosta...sad se baziram na odjecu kad bu vec ona prava puca... od broja 62 na dalje..heheh

Laura 21.08.2014 :-*

ninika11
    18. Kolovoz 2014. 19:10

ja sam kupila kompletić u veličini 56 i iskreno se nadam da mu neće biti mali

Tina0208
    18. Kolovoz 2014. 19:13

ma nebude sigurno.... mislim da ti to najbolje tea moze reci...vidi njezin mali je star vec skoro dva mjeseca,a mislilm da mu je 56 jos malo... tea sorry ak se varam...

Laura 21.08.2014 :-*

18. Kolovoz 2014. 20:34

Ninika bez brige, nece mu bit mali, fakat su im vece velicine. Meni je mama upiknula bodice, majice i dvije trenirkice, sva sreca ostali samo veliki brojevi, koji nama i trebaju :-).

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ninika11
    18. Kolovoz 2014. 20:41

ma uspoređivala sam 56 i 62 i velika je razlika. zato pitam.

Nalah
    19. Kolovoz 2014. 10:11

Šta je bolje grickalica ili škarice za nokte i kakve četke za kosu,u dm-u imaju one male klasične i neke veće od kozje dlake koje nisu u vakumiranoj ambalaži.Ja jedva čekam da češljuckam svoju malu :)))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.