A gdje ima taj Next ducan?? Gledala sam na netu njihove stvari, super su. I...al nisam skuzila da postoji ducan u zg-u??
A gdje ima taj Next ducan?? Gledala sam na netu njihove stvari, super su. I…al nisam skuzila da postoji ducan u zg-u??
Imaš ga u point centru, a mislim izgleda da se otvara i u Avenue Mallu u 9 mj.http://zagreb.avenuemall.hr/novosti/uskoro-otvaramo-dugoocekivani-next što je super jer ja ih obožavam
ma po meni je ta baby robica općenito preskupa...jer kad uzmeš da bebači to nose jako jako kratko neisplati se dati više od 20kn za to...nekažem da neću i da već nisam kupila i nešto malo skuplje al brate mili nabijaju te cijene ko ludi
to je istina. pogotovo za skroz male bebice. znači bodi dva komada 70 kn. a preraste ih za dva,tri tjedna. a računaj da ti treba više njih...
aništaposebno. bijeli ili prugasti. da se razumijemo kupit će se ali da barem ima više izbora. di ste vi sve kupovale robicu? osim h&m i c&a?
ja sam srećom bila kod mojih u BiH i tam sam kupila dosta toga po malo jeftinijim cijenama, a ostalo sam kupovala u mani,čak sam neke bodiće kupila i u kiki dok se zatvarala na žitnjaku,takko,kaufland,planiram skoknut i u ponedjeljak u lidl a i jedan dan slijedeći tjedan do kika u west gateu (čini mi se da je najopremljeniji s baby robicom) i moslim da onda za sad stajem jer valjda budemo nešto i dobili na babinju
evo ja sam danas kupila 2 bodija u plodinama...lijepi su mi...imaju hello kity na sebi...
ako u ponedjeljak necu moci u lidl saljem sestru...vec je sve dogovoreno...
Laura 21.08.2014 :-*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji