to je istina. pogotovo za skroz male bebice. znači bodi dva komada 70 kn. a preraste ih za dva,tri tjedna. a računaj da ti treba više njih...
aništaposebno. bijeli ili prugasti. da se razumijemo kupit će se ali da barem ima više izbora. di ste vi sve kupovale robicu? osim h&m i c&a?
ja sam srećom bila kod mojih u BiH i tam sam kupila dosta toga po malo jeftinijim cijenama, a ostalo sam kupovala u mani,čak sam neke bodiće kupila i u kiki dok se zatvarala na žitnjaku,takko,kaufland,planiram skoknut i u ponedjeljak u lidl a i jedan dan slijedeći tjedan do kika u west gateu (čini mi se da je najopremljeniji s baby robicom) i moslim da onda za sad stajem jer valjda budemo nešto i dobili na babinju
A gdje je point centar ?
Ali ako se otvara u A. Mallu to ce mi biti blizu, super ! :-)
evo ja sam danas kupila 2 bodija u plodinama...lijepi su mi...imaju hello kity na sebi...
ako u ponedjeljak necu moci u lidl saljem sestru...vec je sve dogovoreno...
Laura 21.08.2014 :-*
Evo nama u Vž-u otvorili taj Next prije par mjeseci jer im je netko dojavio valjda da sam ja trudna pa da me namame imaju predivne stvarčice ali sam dugo hodala i birala što ću kupiti a i imali su sniženje 30%. Uglavnom,kupila sam one jednodjelne pidzamice- 3 komada za 120 kn i 2 kompletića maja i hlače za nekih 80 kn. Neke stvarčice su i na sniženju ipak još malo preskupe za tako male bebe.
Boba
Next i Lindex su genijalni jer imaju super motive za djecu. Al ono kaj sam ja vidjela u Zg nije ni desetina kaj ima na webu.
Jako mali izbor a znam koliko inace imaju veliki pa me to deprimira. A i skupi su poprilicno. I ako nije na snizenju ja si to fakat nemrem priustit.
Lindex trenutno ima rasprodaju 50% pa cure navalite!!!
Oboje su u Point centru
Sortiraj odgovore
Najstariji