...ima Lindex i u avenue mallu...niSam nikad bila , al ono sta sam gledala po netu, super su im stvarcice ali i skupe....tamo cemo kupovati kad malo poraste i kad ce moci nositi nesto duze od 3 tjedna....do tad, nema smisla....preskupo..
Vidim da se pisalo o Next directu. Ja sam narucivala od njih s neta, dok nisu jos imali ducan u hr, bilo mi je super kaj je dostava besplatna. Skupi su ali stvarcice su super, ipak malo neisplativo za male bebe. Sad kad je veci se koliko toliko isplati jer ipak duze nosi robicu.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
...ne znam gdje da pitam, pa cu tu
mamuške koje ste rodile, sto kazete i mislite o stezniku? treba li ga nositi poslje poroda? ili se to nosi samo poslje carskog?
naime, puno mi zena i sve moje kolegice s posla koje su rodile, kazu da si obavezno kupim steznik jer je to super stvar, da im se trbuh ubrzo zbog nosenja steznika vratio u prvotno stanje...citam tu nesto po netu, nisam nasla nista sto "zadovoljava" moju znatizelju vezano za to, paa...zenice drage, sto vi mislite o tome??
Ja nisam nosila steznik - odnosno kupila sam jedan ali mi nekako to nije odgovaralo, smetao me - tak da ne znam kakvi bi efekti bili od stalnog nošenja steznika - moj trbuh izgleda otprilike kao i prije, kilaža mi je manja nego prije trudnoće. Rekla bih da me bebač izdrilao do forme bolje nego bilo kakav trenining - koljena, a bome i ostali mišići su me boljela prva 3 mjeseca
Ja sam ga kupila jer mi je trbuh "mekan" i to me smeta i polako vidim da mi se vraca na staro,samo sta ja sam "jaca" osoba imam viska kg pa mozda i zato .. Pa budes vidjela kad rodis ako ti se odma vrati skoro na staro onda mozda i nena potrebe jer kolko vidim na fotki imas super liniju
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja sam ga imala i nosila me bas nesto redovno, nego kad bih se sjetila ili kad bi me mm podsjetio. Trbuh mi se brzo vratio u normalu, e sad jel to od steznika ili ne fakat ne znam, jer kao sto rekoh nisam bila bas redovita.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Kad rodiš zamoli si doktoricu da ti pogleda trbušne mišiće, ona ti gleda cure koje su rodile na carski, ona će ti najbolje reći dal trebaš, zašto da nosiš ako ne trebaš, ja nisam imale neke mišiće prije trudnoće, a doktorica je rekla da ne trebam, a ima cura koje su bolje izgledale od mene kad su rodile a trebale su i određene vježbe i obavezno steznik, ne radi se samo o nakupinama sala i kože već baš o mišićima.
Ja sam ga nosila cca. mjesec dana i trbuh mi je kao i prije. Kao sto Proudmomy kaže, ne znam jel to zbog steznika ili bi se vratio i bez njega, ali u svakom slučaju, ja sam za nošenje . Odmoći siguno neće.
dakle,cini mi se najbolje da pitam doktoricu kakvi su mi misici i treba li mi to uopce....!
hvala vam
gdje ima za kupiti taj steznik, ako netko ima neku preporuku, super!?
inace mi je trbuh bolna tocka, i kad sve mrsavi samo on ostaje grrrr pa bih si ja def.nosila taj steznik!
Sortiraj odgovore
Najstariji