"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    19. Kolovoz 2014. 14:02

sta nosis ili jos neznas

zebrica

Nalah
    19. Kolovoz 2014. 14:10

Curicu

Nalah
    19. Kolovoz 2014. 14:10

Curicu

beag
    19. Kolovoz 2014. 14:34

ja jos nisam kupila nista u vel.50 ... samo 56.. mislite da je to veliko za bebu prosjecne kilaze? ? ?
    razmisljam da kupim vel.50 samo za izlazak iz rod., da ne bu bas sve slampavo na njemu 
    a kak je vec sad veci za 10 dana, nekak mislim da ce bit veca beba i da nece stati u to malecko...

Tejuska♡
    19. Kolovoz 2014. 14:39

beag

ja jos nisam kupila nista u vel.50 … samo 56.. mislite da je to veliko za bebu prosjecne kilaze? ? ?
    razmisljam da kupim vel.50 samo za izlazak iz rod., da ne bu bas sve slampavo na njemu 
    a kak je vec sad veci za 10 dana, nekak mislim da ce bit veca beba i da nece stati u to malecko…

Po mom 56 ce ti bit ok mislim da je 50 malo za manju bebu,,bolje da mu je komotno :)) nece to tak plesat jos je i pelena tu :D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

beag
    19. Kolovoz 2014. 14:43

mislis ha? pa ne znam ni sama, dal da kupim bar za izlazak...
    sto uopce ponijeti za izlazak, bodi benkicu, hlacice i majicu ili bodi i odjelce-pidzamu??

Tejuska♡
    19. Kolovoz 2014. 15:01

Pa gle ja sam uzela bodi,trenirkica gornji i donji dio,a donji je imao i ona stopala i kapicu
    Savjetujem ti da ne uzmes majcu,,one su totalna glupost za male bebe jer im stalno ispadaju iz hlacica kad god ih primis! Ili bodi benkicu ili bodi i hlacice a sad bas da se rodi ranije i sa 2,5kg onda ti treba 50,,

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    19. Kolovoz 2014. 15:02

Mislim opet i zavisi jel taj 50 ok ili je full mali kao za nedonoscad pa onda da mu je tjesno?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

antonio
    19. Kolovoz 2014. 15:07

Niti ja nista nisam kupila broja 50 vec samo 56 i malenoj je super vec je knap

beag
    19. Kolovoz 2014. 15:11

mislila sam majicu na bodi..  i trenirkica se dize zar ne?
    ili je jos najprakticnija tutica, ispod  bodi i gotovo, kapica, dekica i to je to..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI