ja jos nisam kupila nista u vel.50 ... samo 56.. mislite da je to veliko za bebu prosjecne kilaze? ? ?
razmisljam da kupim vel.50 samo za izlazak iz rod., da ne bu bas sve slampavo na njemu
a kak je vec sad veci za 10 dana, nekak mislim da ce bit veca beba i da nece stati u to malecko...
mislis ha? pa ne znam ni sama, dal da kupim bar za izlazak...
sto uopce ponijeti za izlazak, bodi benkicu, hlacice i majicu ili bodi i odjelce-pidzamu??
Pa gle ja sam uzela bodi,trenirkica gornji i donji dio,a donji je imao i ona stopala i kapicu
Savjetujem ti da ne uzmes majcu,,one su totalna glupost za male bebe jer im stalno ispadaju iz hlacica kad god ih primis! Ili bodi benkicu ili bodi i hlacice a sad bas da se rodi ranije i sa 2,5kg onda ti treba 50,,
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Mislim opet i zavisi jel taj 50 ok ili je full mali kao za nedonoscad pa onda da mu je tjesno?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Niti ja nista nisam kupila broja 50 vec samo 56 i malenoj je super vec je knap
mislila sam majicu na bodi.. i trenirkica se dize zar ne?
ili je jos najprakticnija tutica, ispod bodi i gotovo, kapica, dekica i to je to..
Pa meni se nije trenirka dizala ... Ali ako ces stavit majcu na bodi onda je to ok ali ovak samo majcu e tak se dize,na to sam mislila:)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
aaa ma ne nikako, svakako bodi pa gore jos majicu ili trenirkicu ili tuticu.. nikako bez bodica! nego racunam da ce to biti polovica ili kraj 9.mj. pa ce trebat vise slojeva, mislim da nece biti dovoljno samo bodi dugih r. mada cu spakirat i dekicu, tanju i deblju pa po potrebi :)
Zavisi kolika ce beba biti, moj je bio 50cm i 3050g pa sam mu u pocetku i na vel 50 morala rukavice podfrknuti. :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji