ja jos nisam kupila nista u vel.50 ... samo 56.. mislite da je to veliko za bebu prosjecne kilaze? ? ?
razmisljam da kupim vel.50 samo za izlazak iz rod., da ne bu bas sve slampavo na njemu
a kak je vec sad veci za 10 dana, nekak mislim da ce bit veca beba i da nece stati u to malecko...
ja jos nisam kupila nista u vel.50 … samo 56.. mislite da je to veliko za bebu prosjecne kilaze? ? ?
razmisljam da kupim vel.50 samo za izlazak iz rod., da ne bu bas sve slampavo na njemu
a kak je vec sad veci za 10 dana, nekak mislim da ce bit veca beba i da nece stati u to malecko…
Po mom 56 ce ti bit ok mislim da je 50 malo za manju bebu,,bolje da mu je komotno :)) nece to tak plesat jos je i pelena tu :D

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
mislis ha? pa ne znam ni sama, dal da kupim bar za izlazak...
sto uopce ponijeti za izlazak, bodi benkicu, hlacice i majicu ili bodi i odjelce-pidzamu??
Pa gle ja sam uzela bodi,trenirkica gornji i donji dio,a donji je imao i ona stopala i kapicu
Savjetujem ti da ne uzmes majcu,,one su totalna glupost za male bebe jer im stalno ispadaju iz hlacica kad god ih primis! Ili bodi benkicu ili bodi i hlacice a sad bas da se rodi ranije i sa 2,5kg onda ti treba 50,,

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Mislim opet i zavisi jel taj 50 ok ili je full mali kao za nedonoscad pa onda da mu je tjesno?

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Niti ja nista nisam kupila broja 50 vec samo 56 i malenoj je super vec je knap
mislila sam majicu na bodi.. i trenirkica se dize zar ne?
ili je jos najprakticnija tutica, ispod bodi i gotovo, kapica, dekica i to je to..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji