"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dada32
    17. Kolovoz 2014. 15:33

Mara, to je pojas za strudnice, steznik se nosi nakon poroda. 

Npr.
    http://www.carriwell.hr/index.php/hr/proizvod/steznik-za-trbuh-od-organskog-pamuka-na-cicak
    (imaju i gaćice s visokim strukom za nakon poroda, možete si odabrati što je vama praktičnije. 
    Njihove proizvode možete naručiti i s: http://minigreeny.com/za-mamu/carriwell-steznik-za-trbuh-crni.html

Meni se sviđa:
    http://www.defactomama.hr/index.htm
    (ali su jako jako skupi)

Možete naći i na e-bayu i na drugim stranicama. Ima i u svim malo boljim ljekarnama, čak znaju tamo biti i jeftiniji ako nije nekakva marka nego su "nepoznati".

Ono št ja znam od svojih frendica: NEMOJTE sad kupovati steznik ako se niste mjerile prije nego je trbuh počeo rasti, bacit ćete novac uzalud. Radije pričekajte poslije poroda, izmjerite struk i na temelju toga kupite veličinu koja vama najbolje odgovara. Jer vas steznik ne smije prejako tiskati, ali nije dobro ni dok je prelabav. A možete ga i naručiti s neta ako mislite da nije sigurno dragog samog slati u dućan. 

Nalah
    18. Kolovoz 2014. 10:46

A Belly Bandit?

piper
    18. Kolovoz 2014. 11:29

ja se nadam da meni steznik neće trebati jer inače nepodnosim ništa pritisnuto prek trbuha...(znam da sad budete pokrepavale od smijeha) al zbog tog što nemogu imat ništa prek trbuha čak nosim najlonke koje su mi broj-dva veće pa ih nategnem skroz pod cike da mi guma neprelazi preko trbuha...to fakat smiješno izgleda al nemogu nikako drukčije

Masha2
    18. Kolovoz 2014. 14:20

Cure je li koja od vas nabavila/koristila onaj sterilizator za bočice za mikrovalnu?

ninika11
    18. Kolovoz 2014. 14:27

ja se dvoumim između tog za mikrovalnu i onog drugog od aventa. tako da i mene zanimaju iskustva

piper
    18. Kolovoz 2014. 14:37

ja to nebudem kupovala...planiram prvih mjesec dva prokuhavati na klasičan način dudice i bočice ali nadam se da ćemo taj početak ionak provesti samo na dojenju i da dohranu nećemo trebati,a za ostalo ionak nisam planirala pretjerivat ss sterilizacijom jer bolje da se dijete navikne na sve

Tina0208
    18. Kolovoz 2014. 14:53

curke nista ne pricate jeste bile u lidlu???
    ja sam se danas potrosila na svoju princezicu... kupila i trenirku i bodije i majcice i hlacice i jaknicu...uh...svasta sto su imali novo od danas u ponudi...

Laura 21.08.2014 :-*

beag
    18. Kolovoz 2014. 15:58

znaci bolje je steznik kupiti kasnije, mislila sam mozda sad dok imam vremena  al dobro, bar da znam gdje ih se moze naci!

ja takoder ne mislim kupovati taj sterilizator, niti bocice dok ne vidim hoce li mi trebati ( nadam se da nece! )

jedino sam si narucila izdajalicu tommee tippee preko ebaya iz UK, dosta je povoljnije, nova 180 kn sa dostavom. stize ovaj tjedan!

Dada32
    18. Kolovoz 2014. 17:16

Piper, prvo sam se odvalila od smijeha, al' onda sam skužila kaj hoćeš reći. Tak i ja tajice nosim. 

Nalah, imaš gore u mojem postu link za Belly Bandit (a cijen su koda te netko ošamario) 

Beag, štedi novce, moja kolegica je svoj poklonila jer joj je bio mali,aistotako ga je kupovala u trudnoći. Stigneš i onaj prvi tjedan si naručiti, neće ti se zbog tih 5-6 dana objesiti trbuh. Ako baš strahuješ, kupi si jedne one gaćice s potporom za tih prvih pardana, to ti je jeftinije. a onda steznik i dođe.

Ja isto neću kupovati sterilizator,nadam se da ću dojiti, a dudicu ću sterilizirati "po starinski". Ako baš bude potreban, skočit će mužić u dućan nakon poroda. Ni izdajalicu neću kupiti dok nevidim el treba.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.