Beag bravoo za robicu bome bas si puno kupila za malo para
supeeerr :))

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
imam vec dosta robice, ali nista toplije pa sam zato uzela sve od flisa za svaki slucaj ako bude hladnije vrijeme voljela bih jos jedino naci majcica dugih rukava u vel.56,62... svugdje su od vel.68 nadalje...
bas citam za ovaj omeksivac frosch, jedini je bio proizvod bez stetnih kem.sastojaka, na prirodnoj bazi, cak je i ambalaza reciklirana... hmm... nadam se da ce mi biti ok pa cu koristiit samo njega za bebinu odjecu...
Beag..tak sam se i ja prošli tjedan opskrbila u kiku :) super je info za ovaj omekšivač...baš ću ga i ja potražiti :)
Ja imam puno majci ali obukla mozda 2-3 puta nekako mi prakticnije bodi jer kad god mu obucem majicu i na to hlacice kad ga primim ta majica uvijek izade van!! A kad stavim majicu preko ista stvar pa sam za sad odustala od majci
Ja imam puno majci ali obukla mozda 2-3 puta nekako mi prakticnije bodi jer kad god mu obucem majicu i na to hlacice kad ga primim ta majica uvijek izade van!! A kad stavim majicu preko ista stvar pa sam za sad odustala od majci
slazem se...zato ja nisam obracala paznju na majce i skoro da ih nemam... samo imam dosta bodija sto s dugim sto s kratkim rukavima... na to hlacice i to je to...
Laura 21.08.2014 :-*

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
mi smo ovaj vikend kupili kompletic za bebin izlazak iz bolnice i jos neke sitnice, ostaje nam jos stvarno malo toga za nabaviti, to sljedeci vikend i onda je rijeseno sve, pakiram torbu za rodiliste. a i robicu smo oprali i slozili prek vikenda, ostalo je jos samo 2-3 ture i onda je sve spremnooo, joj tako sam sretna
mi smo ovaj vikend kupili kompletic za bebin izlazak iz bolnice i jos neke sitnice, ostaje nam jos stvarno malo toga za nabaviti, to sljedeci vikend i onda je rijeseno sve, pakiram torbu za rodiliste. a i robicu smo oprali i slozili prek vikenda, ostalo je jos samo 2-3 ture i onda je sve spremnooo, joj tako sam sretna
super!!!
ja sam vise manje gotova s odjecom, ali me ceka cijela kozmetika za bebu i mene, a ne znam ni sama koliko bi to ranije pokupovala.. mislila sam cak ovaj tjedan pa neka stoji.. imam jos mjesec i pol do termina, iako po velicini bebe vrlo lako moguce i manje... nekako volim sve imati spremno, valjda to nije prerano ha? :D
ja mislim da ce mi majcice trebati za preko bodica jer ce to biti kraj 9.mj. a sad je jako toplo pa je vjerojatno dovoljno samo bodic.
btw. frosch je u plodinama na akciji 15 kn. iako iskreno ne znam koja mu je cijena u ostalim ducanima, znam da ga ima dm, muller... u mullerovoj knjizici ima cak i popust na frosch proizvode... i svakako cu ih iskorsititi cim ga isprobam i ako budem zadovoljna.
Nije ti to rano, neće se nista pokvariti... Ja sam ti to napravila početkom srpnja, a sad 22. mi je termin. Nekako sam htjela imati na hrpi, pa se uvijek nečega jos sjetiš, posavjetujes i tako...
Da, da, ti ogrtaci u c&a su bas bili super, ja si uzela bijeli sa roza-sivom unutrašnjim dijelom kapuljace.
I isto sam si prebacila jednu spavaćicu i papuče u torbu bas za rodilište. Onu veliku cu reci muzu da mi donese gore kad riješimo najvažniji dio...
Nije ti to rano, neće se nista pokvariti… Ja sam ti to napravila početkom srpnja, a sad 22. mi je termin. Nekako sam htjela imati na hrpi, pa se uvijek nečega jos sjetiš, posavjetujes i tako…
Da, da, ti ogrtaci u c&a su bas bili super, ja si uzela bijeli sa roza-sivom unutrašnjim dijelom kapuljace.
I isto sam si prebacila jednu spavaćicu i papuče u torbu bas za rodilište. Onu veliku cu reci muzu da mi donese gore kad riješimo najvažniji dio…
ma u pravu si... evo danas sam kupila nesto stvari, ma ni pola jos i potrosila 400 kn.. sve u mulleru uz popuste, baby centru ( btw.uz popust 11% tetra pelene 10 kom 88 kn, mislim da je to super cijena ili.. ), jos moram i u ljekarni kojekakve stvarcice... ajmee bankrotirat cemo!
Krešimir 19.08.2014. <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji