"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    11. Kolovoz 2014. 17:25

Ja imam puno majci ali obukla mozda 2-3 puta nekako mi prakticnije bodi jer kad god mu obucem majicu i na to hlacice kad ga primim ta majica uvijek izade van!! A kad stavim majicu preko ista stvar pa sam za sad odustala od majci 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Lilica
    11. Kolovoz 2014. 17:26

mi smo ovaj vikend kupili kompletic za bebin izlazak iz bolnice i jos neke sitnice, ostaje nam jos stvarno malo toga za nabaviti, to sljedeci vikend i onda je rijeseno sve, pakiram torbu za rodiliste. a i robicu smo oprali i slozili prek vikenda, ostalo je jos samo 2-3 ture i onda je sve spremnooo, joj tako sam sretna 

beag
    11. Kolovoz 2014. 17:30

ja mislim da ce mi majcice trebati za preko bodica jer ce to biti kraj 9.mj. a sad je jako toplo pa je vjerojatno dovoljno samo bodic. 

btw. frosch je u plodinama na akciji 15 kn. iako iskreno ne znam koja mu je cijena u ostalim ducanima, znam da ga ima dm, muller... u mullerovoj knjizici ima cak i popust na frosch proizvode... i svakako cu ih iskorsititi cim ga  isprobam i ako budem zadovoljna.

MarijaŠ
    11. Kolovoz 2014. 18:57

Nije ti to rano, neće se nista pokvariti... Ja sam ti to napravila početkom srpnja, a sad 22. mi je termin. Nekako sam htjela imati na hrpi, pa se uvijek nečega jos sjetiš, posavjetujes i tako... 
    Da, da, ti ogrtaci u c&a su bas bili super, ja si uzela bijeli sa roza-sivom unutrašnjim dijelom kapuljace.
    I isto sam si prebacila jednu spavaćicu i papuče u torbu bas za rodilište. Onu veliku cu reci muzu da mi donese gore kad riješimo najvažniji dio...

Krešimir 19.08.2014. <3

Nalah
    12. Kolovoz 2014. 09:46

Meni bi trebali zimski ogrtač i spavaćica,gdje da to pogledam?Kakvu spavaćicu da uzmem,najidealnije bi mi bile nek s ful kopčanjem naprijed,ne?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.