"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    11. Kolovoz 2014. 13:49

Ja sam si kupila takve spavaćice u h&m, a ogrtac sam našla u c&a. Bio je nekih 150kn, ali to prije 2 mjeseca sigurno. Lagan je onako dosta, i nisam htjela debeli koji vec imam kuci, a ovaj mi se bas i svidio. Nekako mi je zgodnije zagrnuti ga preko leđa, jer kod nas ne dozvoljavaju posjete na odjelu (osim muza), pa ako izađem na hodnik van u hol, pa bez grudnjaka, pa sam si ga zato i odlučila uzeti... 
    Sto se tiče onog da je prerano za kupovanje stvari-kosa mi se digne na glavi. I meni su svojevremeno tupile valjda sve žene u familiji, dok nisu skuzile valjda da ja nikoga ne slušam i radim po svom. Mi smo jedan mjesec kolica, pa drugi krevetić i komodu, a u međuvremenu bih uvijek uzela neki komad odjeće ako bi mi se svidio. I krenula sam negdje oko Uskrsa.. Taman sam bila negdje 20ak tjedana trudna. Imamo ok plaće i jedno i drugo, ali nam je bilo logičnije planirati kupovinu, jer kad bih sad stavila na papir, i nije to mala lova. A nisam se htjela opterećivati na kraju, i uzeti nešto sto je mozda jeftinije a ne sviđa mi se. Tako da-samo naprijed, neće se nista dogoditi. I da-ono da ćeš dobiti možeš mačku o rep objesiti. Ja sam do sad dobila jednu benkicu. A 11 dana mi je do termina. Ruku na srce, ne smijem biti zločesta, moja mama je pripremila svega. Ali sto sam trebala, umatati bebu u pelene dok ne krenu babinje?! Samo naprijed sa shoppingom!

Krešimir 19.08.2014. <3

cloudy
    11. Kolovoz 2014. 13:59

baš iz tog razloga, što svi obečaju a na kraju nitko ništa sam se ja odlučila lagano nabavljat sve... a to da ću dobit u babinju to mi je glupo čekat... baš to što ti kažeš Marija, pa neću bebu u pelenu motat do tad... a opet tko zna što ću od kog dobiti tako da mi je ovo sigurnije i bolje

Tina0208
    11. Kolovoz 2014. 16:04

darija ako ces imati posjete u bolnici svakako ti savjetujem da si uzmes ogrtac neki jer nema posjeta u sobama nego samo vani na hodniku... ja isto nisam planirala uzet ogrtac,al sam se predomislila...ako zelis skoknut dpo ducana u prizemlje ili ljekarnu pa da nejdes bas samo u pidzami...

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    11. Kolovoz 2014. 16:30

u svojoj si i preporucam ti da si ju stavis u onu torbu kaj bu isla sa tobom u radaonu da ne prekapas po velikoj...
    tak sam ja napravila... e da...stavila sam si jos i papuce u malu torbu...

Laura 21.08.2014 :-*

DarijaZ
    11. Kolovoz 2014. 16:43

Ah sranje! Onda moram jos i spavacicu kupit! 
    Dobro da sam pitala...

beag
    11. Kolovoz 2014. 16:48

upravo se vratih iz KIK-a, djecja robica je na snizenju, kupila sam flisastu majcicu, duksicu, bodic sa majcicom i jedno flisasto odjelce, sve za 130 kn. 

na kraju sam uzela i persil sensitive i omekasivac frosch za bebe u plodinama, sve na popustu pa cu vidjeti nakon prvog pranja je li to ok 

Marija, znam za te ogrtace u c&a, bas mi je krivo sto ga nisam tada kupila jer ih vise nemaju!

Tejuska♡
    11. Kolovoz 2014. 16:50

Beag bravoo za robicu  bome bas si puno kupila za malo para  supeeerr :))

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

beag
    11. Kolovoz 2014. 17:04

imam vec dosta robice, ali nista toplije pa sam zato uzela sve od flisa za svaki slucaj ako bude hladnije vrijeme  voljela bih jos jedino naci majcica dugih rukava u vel.56,62... svugdje su od vel.68 nadalje... 

bas citam za ovaj omeksivac frosch, jedini je bio proizvod bez stetnih kem.sastojaka, na prirodnoj bazi, cak je i ambalaza reciklirana... hmm... nadam se da ce mi biti ok pa cu koristiit samo njega za bebinu odjecu...

cloudy
    11. Kolovoz 2014. 17:23

Beag..tak sam se i ja prošli tjedan opskrbila u kiku :)  super je info za ovaj omekšivač...baš ću ga i ja potražiti :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.