Ja sam si kupila takve spavaćice u h&m, a ogrtac sam našla u c&a. Bio je nekih 150kn, ali to prije 2 mjeseca sigurno. Lagan je onako dosta, i nisam htjela debeli koji vec imam kuci, a ovaj mi se bas i svidio. Nekako mi je zgodnije zagrnuti ga preko leđa, jer kod nas ne dozvoljavaju posjete na odjelu (osim muza), pa ako izađem na hodnik van u hol, pa bez grudnjaka, pa sam si ga zato i odlučila uzeti...
Sto se tiče onog da je prerano za kupovanje stvari-kosa mi se digne na glavi. I meni su svojevremeno tupile valjda sve žene u familiji, dok nisu skuzile valjda da ja nikoga ne slušam i radim po svom. Mi smo jedan mjesec kolica, pa drugi krevetić i komodu, a u međuvremenu bih uvijek uzela neki komad odjeće ako bi mi se svidio. I krenula sam negdje oko Uskrsa.. Taman sam bila negdje 20ak tjedana trudna. Imamo ok plaće i jedno i drugo, ali nam je bilo logičnije planirati kupovinu, jer kad bih sad stavila na papir, i nije to mala lova. A nisam se htjela opterećivati na kraju, i uzeti nešto sto je mozda jeftinije a ne sviđa mi se. Tako da-samo naprijed, neće se nista dogoditi. I da-ono da ćeš dobiti možeš mačku o rep objesiti. Ja sam do sad dobila jednu benkicu. A 11 dana mi je do termina. Ruku na srce, ne smijem biti zločesta, moja mama je pripremila svega. Ali sto sam trebala, umatati bebu u pelene dok ne krenu babinje?! Samo naprijed sa shoppingom!
Krešimir 19.08.2014. <3
baš iz tog razloga, što svi obečaju a na kraju nitko ništa sam se ja odlučila lagano nabavljat sve... a to da ću dobit u babinju to mi je glupo čekat... baš to što ti kažeš Marija, pa neću bebu u pelenu motat do tad... a opet tko zna što ću od kog dobiti tako da mi je ovo sigurnije i bolje
darija ako ces imati posjete u bolnici svakako ti savjetujem da si uzmes ogrtac neki jer nema posjeta u sobama nego samo vani na hodniku... ja isto nisam planirala uzet ogrtac,al sam se predomislila...ako zelis skoknut dpo ducana u prizemlje ili ljekarnu pa da nejdes bas samo u pidzami...
Laura 21.08.2014 :-*
u svojoj si i preporucam ti da si ju stavis u onu torbu kaj bu isla sa tobom u radaonu da ne prekapas po velikoj...
tak sam ja napravila... e da...stavila sam si jos i papuce u malu torbu...
Laura 21.08.2014 :-*
upravo se vratih iz KIK-a, djecja robica je na snizenju, kupila sam flisastu majcicu, duksicu, bodic sa majcicom i jedno flisasto odjelce, sve za 130 kn.
na kraju sam uzela i persil sensitive i omekasivac frosch za bebe u plodinama, sve na popustu pa cu vidjeti nakon prvog pranja je li to ok
Marija, znam za te ogrtace u c&a, bas mi je krivo sto ga nisam tada kupila jer ih vise nemaju!
Beag bravoo za robicu bome bas si puno kupila za malo para
supeeerr :))
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
imam vec dosta robice, ali nista toplije pa sam zato uzela sve od flisa za svaki slucaj ako bude hladnije vrijeme voljela bih jos jedino naci majcica dugih rukava u vel.56,62... svugdje su od vel.68 nadalje...
bas citam za ovaj omeksivac frosch, jedini je bio proizvod bez stetnih kem.sastojaka, na prirodnoj bazi, cak je i ambalaza reciklirana... hmm... nadam se da ce mi biti ok pa cu koristiit samo njega za bebinu odjecu...
Beag..tak sam se i ja prošli tjedan opskrbila u kiku :) super je info za ovaj omekšivač...baš ću ga i ja potražiti :)
Sortiraj odgovore
Najstariji