Beag ja osobno nisam koristila ogrtac imala ali nisam koristila jedino ako si pusac onda ce ti trebat

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
ja sam gledala u h&m, ali nisam vidjela da ih jos ima... a bile su po 69 kn.. budem otisla jos jednom u city pa ak nema onda do arene... mozda ako zahladi koji dan jer mi se neda piciti na drugi kraj grada po ovoj vrucini
a pogl.cu i u ny, toga se nisam ni sjetila. to je bas jeftino, ja sam si u hm-u kupila donji dio za 100kn.
sutra idem na vrhovac na ogtt pa mozda navratim i na kvatric u namu, znam da oni imaju spavacice, ogrtace i donji ves od hrv.prozivodaca po ok cijenama, a mozda je i kakav popust na ljetnu kolek.
beag-
svrati na kvatrić na plac. Vidjela sam spavačice po 40kn i onaj tanki ogrtač za 50kn. Negdje ispred ulaza u DM koji je na katu. Mislim da su spavačice kratki rukav, a ne na bretele, ali zbilja su povoljne i ne izgledaju bapski. Imaju vodoravne tanke crte i nekog medeka ili takvu živinu pri dnu. I par gumbića pa mogu biti za dojenje.
Ja sam si kupila takve spavaćice u h&m, a ogrtac sam našla u c&a. Bio je nekih 150kn, ali to prije 2 mjeseca sigurno. Lagan je onako dosta, i nisam htjela debeli koji vec imam kuci, a ovaj mi se bas i svidio. Nekako mi je zgodnije zagrnuti ga preko leđa, jer kod nas ne dozvoljavaju posjete na odjelu (osim muza), pa ako izađem na hodnik van u hol, pa bez grudnjaka, pa sam si ga zato i odlučila uzeti...
Sto se tiče onog da je prerano za kupovanje stvari-kosa mi se digne na glavi. I meni su svojevremeno tupile valjda sve žene u familiji, dok nisu skuzile valjda da ja nikoga ne slušam i radim po svom. Mi smo jedan mjesec kolica, pa drugi krevetić i komodu, a u međuvremenu bih uvijek uzela neki komad odjeće ako bi mi se svidio. I krenula sam negdje oko Uskrsa.. Taman sam bila negdje 20ak tjedana trudna. Imamo ok plaće i jedno i drugo, ali nam je bilo logičnije planirati kupovinu, jer kad bih sad stavila na papir, i nije to mala lova. A nisam se htjela opterećivati na kraju, i uzeti nešto sto je mozda jeftinije a ne sviđa mi se. Tako da-samo naprijed, neće se nista dogoditi. I da-ono da ćeš dobiti možeš mačku o rep objesiti. Ja sam do sad dobila jednu benkicu. A 11 dana mi je do termina. Ruku na srce, ne smijem biti zločesta, moja mama je pripremila svega. Ali sto sam trebala, umatati bebu u pelene dok ne krenu babinje?! Samo naprijed sa shoppingom!
Krešimir 19.08.2014. <3
baš iz tog razloga, što svi obečaju a na kraju nitko ništa sam se ja odlučila lagano nabavljat sve... a to da ću dobit u babinju to mi je glupo čekat... baš to što ti kažeš Marija, pa neću bebu u pelenu motat do tad... a opet tko zna što ću od kog dobiti tako da mi je ovo sigurnije i bolje
darija ako ces imati posjete u bolnici svakako ti savjetujem da si uzmes ogrtac neki jer nema posjeta u sobama nego samo vani na hodniku... ja isto nisam planirala uzet ogrtac,al sam se predomislila...ako zelis skoknut dpo ducana u prizemlje ili ljekarnu pa da nejdes bas samo u pidzami...
darija ako ces imati posjete u bolnici svakako ti savjetujem da si uzmes ogrtac neki jer nema posjeta u sobama nego samo vani na hodniku… ja isto nisam planirala uzet ogrtac,al sam se predomislila…ako zelis skoknut dpo ducana u prizemlje ili ljekarnu pa da nejdes bas samo u pidzami…
Pa doci ce mi R sigurno, a ni mama ni sestra sigurno nece moc izdrzat da ja dodjem doma Ah, ok..uzimam ogrtac, za svaki slucaj...
I sad mi palo na pamet...zna li mozda jel moram za radjaonu uzet neku spavacicu, il dobijem njihovu?
Laura 21.08.2014 :-*
u svojoj si i preporucam ti da si ju stavis u onu torbu kaj bu isla sa tobom u radaonu da ne prekapas po velikoj...
tak sam ja napravila... e da...stavila sam si jos i papuce u malu torbu...
Ah sranje! Onda moram jos i spavacicu kupit!
Dobro da sam pitala...
Ah sranje! Onda moram jos i spavacicu kupit!
Dobro da sam pitala…
e da...dobro da si pitala.... ja sam samo zato i kupila spavacicu...inace ju nebi nosila u bolnicu...
upravo se vratih iz KIK-a, djecja robica je na snizenju, kupila sam flisastu majcicu, duksicu, bodic sa majcicom i jedno flisasto odjelce, sve za 130 kn.
na kraju sam uzela i persil sensitive i omekasivac frosch za bebe u plodinama, sve na popustu pa cu vidjeti nakon prvog pranja je li to ok
Marija, znam za te ogrtace u c&a, bas mi je krivo sto ga nisam tada kupila jer ih vise nemaju!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji