znaci ipak sve koristite i omeksivac... citala sam da bas nije preporucljivo djecju robicu prati omeksivacem bar ne u pocetku pa sam zato mislila samo praskom.. al onda mi ne mirisi lijepo :)
znaci ipak sve koristite i omeksivac… citala sam da bas nije preporucljivo djecju robicu prati omeksivacem bar ne u pocetku pa sam zato mislila samo praskom.. al onda mi ne mirisi lijepo :)
Pa i ja sam to citala, al sam ipak odlucila uzeti omeksivac...mislim da ce se taj miris vec lagano i izgubiti dok ja ne rodim pa ne vjerujem da ce mu bit preintenzivan i da ce mu smetat...a sto se tice alergijskih reakcija...eee, to cemo vidjet kasnije...
cure jel se vama događa da vas okolina napada kad gledate stvari rano (20 tt) za bebu i što razmišljate da kupite nešto. meni dosta lhjudi veli nemoj preranoje, dobila na poklon kompletić i frendica me napala da je rano dobivat poklone da ona to nikad ne bi...
cure jel se vama događa da vas okolina napada kad gledate stvari rano (20 tt) za bebu i što razmišljate da kupite nešto. meni dosta lhjudi veli nemoj preranoje, dobila na poklon kompletić i frendica me napala da je rano dobivat poklone da ona to nikad ne bi…
Ja sam sad pred kraj, pa me sestra svaki put kad kazem da moram nesto kupiti ili da sam kupila, "opere" da sta sam luda jer imam vremena jos....i najbolji su mi oni komentari tipa " nemoj nista ili previse kupovati , sve ces dobiti"...
Do sad od nikoga nista nisam dobila, a nisam se ni vodila za time da cu uopce nesto dobiti... Tako da, ako ti se kupuje, kupuj...nije nista prerano...ja mislim da da je bolje kupovat svaki mjesec pomalo, nego od jednom sve...em si nekak to rasporedis i kupujes to s gustom, em se financijski lakse podnese
ma jučer smo bili u lesnini i naručili krevetić i komodicu jer se čeka dulje malo... i kad sam to rekla ekipa me počela napadati da što tako rano, da se svašta može desiti.. majoj. ko da mi nije dosta moje muke. a što se tiče ovoga da ću dobiti, nitko mi nema što ponuditi. moji su se ponudili za kupnju as, njegovi da bi pomogli sa krevetićem i toje to.. nitko dugi ni nema mi što dati. a da mi i vele da bi dali ne bi ja to uzela kao sigurno
ninika... ja sam 17+4 danas a sa šopingom sam krenula laganim pred 2 tjedna... prošli tjedan malo intenzivnije... i ne, ja mislim da mi nije rano... pa i sad sam sva umorna i nikakva, ko zna kakva ću biti pred kraj i mislim da mi se tad i neće baš zujati po trgovinama... a što se okoline tiče... svekrva me uvjerava da je punoooo prerano... ne zato što ću dobit stvari nego jer je prerano... tako i moja mama isto misli... ali ja se ne zamaram time (valjda jedina stvar kojom se ne zamaram kad su komentari okoline u pitanju) lakše mi je malo po malo kupiti kad imam love nego najednom iskrširat hrpu para pred kraj... ako naletiš na nešto što ti se sviđa kupi :) (budeš uživala svako malo gledajući to) a to da je prerano, ja fakat ne kužim zašto.... ako je praznovjerje... što će biti kad se odlučim na drugo i imat ću većinu stvari za bebu već doma od prve bebe... jel to onda moram spalit pa sve nanovo kupovat da se nešto ne desi ili... kao što sam ja svekrvi lijepo rekla... prestanite mi govorit da je prerano jer mislite tako, smo mi prizivate gluposti takvim načinom razmišljanja... mrgodila se bila ali je odustala od tih komentara (bar pred menom više ne komentira) tako da je moje mišljenje da ništa nije prerano :D
Beag, vidjela sam da si negdje pitala za spavacice, a sad to vise ne mogu naci...
Ja sam ih vidjela neki dan u h&m-u u arena centru, ima ih i u Womens' secretu ( oko 250 kn su)...ja sam si u New Yorkeru kupila donje dijelove pidjama, pa sigurno imas i tamo...i u Bennettonu ih ima...
Eto, valjda ces naci negdje nesto
Beag, vidjela sam da si negdje pitala za spavacice, a sad to vise ne mogu naci…
Ja sam ih vidjela neki dan u h&m-u u arena centru, ima ih i u Womens' secretu ( oko 250 kn su)…ja sam si u New Yorkeru kupila donje dijelove pidjama, pa sigurno imas i tamo…i u Bennettonu ih ima…
Eto, valjda ces naci negdje nesto
e super, hvala! 250 mi je previse, trebam bar 2,3, a voljela bih te na bretelice, a ne one klasicne i jos da mi je naci negdje neki tanki ogrtac, imam doma, al onaj debeli od micro-fibre, super mi je zimi, al neda mi se kuhat u njemu u bolnici gdje je jako toplo zbog bebaca...
ja čekam danas da mi potvrde spol pa ćemo nešto kupiti malcu... nadam se samo da je sve ok.. a takve koje vele prerano je i da bi semoglo nešto desiti pogode mi nerve hahaha
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji