cure jel se vama događa da vas okolina napada kad gledate stvari rano (20 tt) za bebu i što razmišljate da kupite nešto. meni dosta lhjudi veli nemoj preranoje, dobila na poklon kompletić i frendica me napala da je rano dobivat poklone da ona to nikad ne bi...
ma jučer smo bili u lesnini i naručili krevetić i komodicu jer se čeka dulje malo... i kad sam to rekla ekipa me počela napadati da što tako rano, da se svašta može desiti.. majoj. ko da mi nije dosta moje muke. a što se tiče ovoga da ću dobiti, nitko mi nema što ponuditi. moji su se ponudili za kupnju as, njegovi da bi pomogli sa krevetićem i toje to.. nitko dugi ni nema mi što dati. a da mi i vele da bi dali ne bi ja to uzela kao sigurno
ninika... ja sam 17+4 danas a sa šopingom sam krenula laganim pred 2 tjedna... prošli tjedan malo intenzivnije... i ne, ja mislim da mi nije rano... pa i sad sam sva umorna i nikakva, ko zna kakva ću biti pred kraj i mislim da mi se tad i neće baš zujati po trgovinama... a što se okoline tiče... svekrva me uvjerava da je punoooo prerano... ne zato što ću dobit stvari nego jer je prerano... tako i moja mama isto misli... ali ja se ne zamaram time (valjda jedina stvar kojom se ne zamaram kad su komentari okoline u pitanju) lakše mi je malo po malo kupiti kad imam love nego najednom iskrširat hrpu para pred kraj... ako naletiš na nešto što ti se sviđa kupi :) (budeš uživala svako malo gledajući to) a to da je prerano, ja fakat ne kužim zašto.... ako je praznovjerje... što će biti kad se odlučim na drugo i imat ću većinu stvari za bebu već doma od prve bebe... jel to onda moram spalit pa sve nanovo kupovat da se nešto ne desi ili... kao što sam ja svekrvi lijepo rekla... prestanite mi govorit da je prerano jer mislite tako, smo mi prizivate gluposti takvim načinom razmišljanja... mrgodila se bila ali je odustala od tih komentara (bar pred menom više ne komentira) tako da je moje mišljenje da ništa nije prerano :D
Beag, vidjela sam da si negdje pitala za spavacice, a sad to vise ne mogu naci...
Ja sam ih vidjela neki dan u h&m-u u arena centru, ima ih i u Womens' secretu ( oko 250 kn su)...ja sam si u New Yorkeru kupila donje dijelove pidjama, pa sigurno imas i tamo...i u Bennettonu ih ima...
Eto, valjda ces naci negdje nesto
ja čekam danas da mi potvrde spol pa ćemo nešto kupiti malcu... nadam se samo da je sve ok.. a takve koje vele prerano je i da bi semoglo nešto desiti pogode mi nerve hahaha
znam draga, i meni isto... ali ja se trudim sve to na ignore stavljat .. i ok je dok mi se ne nakupi previše u meni, onda moram negdje puknut.... budeš vidjela da je sve ok :) držim fige da vam se beba pokaže u svom punom sjaju :) ja ću to odradit za 2 tjedna i jedva čekam jer sam do sad kupovala sve u nekim sivim i bež nijansama... nemoj nam zaboravit javit kako je bilo :)
sto se tice omeksivaca... duboko se nadam da mi dijete nece bit alergicno na njega jer si ne mogu zamislit prat robicu bez njega...
tako se jednom javila moja pametna susjeda i rekla mi je da ni slucajno ne stavljam omeksivac na tu robicu da se to nesmije...a kad se samo sjetim...njezina su djecica nosila tak hrapavu odjecu za poludit...i jos ju dan danas nose... mali ima 4 godine,a mala 2...katastrofa...
ako ce pak bit alergicna na omeksivac...stavit cu ocat kako je ProudMomy negdje navela...jer fakat ne zelim da mi dijete ima hrapavi ves na sebi...
Laura 21.08.2014 :-*
Curke, ak će dijete biti alergično, ne mora značiti da nećete smjeti staviti malo omekšivača, moje dijete već od 2 mj ima atop.dermatitis i jako osjetljivu kožu pa joj ne smeta što stavim malo, više još štete radi krutost, samo operite, najbolje je dva puta isperite, jer više je to bitno da se sav deterđent ukloni i to je to. Naravni i sve peglajte. Evo, ona je alergična na kojekakve druge stvari a to ne.
Sortiraj odgovore
Najstariji