Ja te pelene za siroko povijanje nisam ni kupila...tak da nemam pojma...
hehe ma ja sam mislila jer mnogi vele da je bolje to imati pa rekoh da vidim vaša mišljenja..
Pa nemam pojma kaj bi ti reklaJa recimo tako neke stvari koje bi mi mogle trebati ( a isto tako mozda i nebi) nisam sad kupovala...odlucila sam pricekati i vidjeti dali ce mi zbilja trebati pa onda kupiti...
hm... nisam pametna. npr. znam dau Zadar ne možeš u bolnicu bez njih (tako mi je rečeno). a kod nas u petrovu ne znam...možda uzmem jednu ili dvije pa neka se nađe..
Pa vidi dal ih moras donjet u Petrovu, pa na temelju toga odluci hoces li kupiti ili ne...nama nisu rekli da treba, pa ja nisam kupila....
Ja sam imala cini mi se 2 te pelene. Dobila sam ih. Na kraju su mi u bolnici rekli da ne siroko povijati, to se kao vise ne radi preventivno, nego tek poslije pregleda kukova ako treba. Pogotovo kao ne musku djecu motat, jer pampers plus ta pelena mogu znaciti samo pregrijavanje, sto nije dobro... Patronazna mi je pak rekla da moram siroko povijati. Ja ipak nisam. Pregled i utv kukova napravljen kad je inao mj i pol, kukovi savrseni.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
vidit ću. hvala proudmomy na informaciji. vidit ćemo kaj će mi reći. lako se tatek zaleti po njih
ninika ne trebaš nositi te pelene u Petrovu. inače ja sam kupila 2 i na kraju nisam ni jednu koristila jer kako je rekla ProudMomy to široko povijanje više ne preporučuju - nama su to rekli i pedijatrica i patronažna tak da ih nismo uopće stavljali.
Ninika ja sam ti prije 6tj rodila u Petrovoj i ne trebas pelene za siroko povijanje a i kad ides kuci djecja vizita ti kaze da li je potrebno odmah siroko povijanje.. A i dobices papir na kojem ti pise da se javite svom pedijatru sa 4-6 tjedana da te oni naruce na uzv kukova..:) Mislim da to nema potrebe kupovati ako ti ne treba :)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji