"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    11. Kolovoz 2014. 11:24

znam draga, i meni isto... ali ja se trudim sve to na ignore stavljat .. i ok je dok mi se ne nakupi previše u meni, onda moram negdje puknut.... budeš vidjela da je sve ok :) držim fige da vam se beba pokaže u svom punom sjaju :) ja ću to odradit za 2 tjedna i jedva čekam jer sam do sad kupovala sve u nekim sivim i bež nijansama... nemoj nam zaboravit javit kako je bilo :)

Tina0208
    11. Kolovoz 2014. 11:29

sto se tice omeksivaca... duboko se nadam da mi dijete nece bit alergicno na njega jer si ne mogu zamislit prat robicu bez njega...
    tako se jednom javila moja pametna susjeda i rekla mi je da ni slucajno ne stavljam omeksivac na tu robicu da se to nesmije...a kad se samo sjetim...njezina su djecica nosila tak hrapavu odjecu za poludit...i jos ju dan danas nose... mali ima 4 godine,a mala 2...katastrofa...
    ako ce pak bit alergicna na omeksivac...stavit cu ocat kako je ProudMomy negdje navela...jer fakat ne zelim da mi dijete ima hrapavi ves na sebi...

Laura 21.08.2014 :-*

renata6
    11. Kolovoz 2014. 11:37

Curke, ak će dijete biti alergično, ne mora značiti da nećete smjeti staviti malo omekšivača, moje dijete već od 2 mj ima atop.dermatitis i jako osjetljivu kožu pa joj ne smeta što stavim malo, više još štete radi krutost, samo operite, najbolje je dva puta isperite, jer više je to bitno da se sav deterđent ukloni i to je to. Naravni i sve peglajte. Evo, ona je alergična na kojekakve druge stvari a to ne.

Tina0208
    11. Kolovoz 2014. 11:39

e da..da...peglanje obavezno jer pegla ubija bakterije...a i jos dodatno omeksava...

renata6
    11. Kolovoz 2014. 11:39

Tina0208

e da..da…peglanje obavezno jer pegla ubija bakterije…a i jos dodatno omeksava…

Tako je!

Laura 21.08.2014 :-*

11. Kolovoz 2014. 11:46

Ja nisam stavljala omeksivac dosta dugo, i ispirala sam dva puta. Omeksivaca sam se bojala, ne zbog mirisa, vec zbog toga sto on ostaje na odjeci. Kak sam vec bila rekla, ako se susila na zraku stavljala sam ocat da ju omrksa, a ako se susilo u susilici (meni vecinom je u to doba jer je bilo hladno jos) onda nisam stavljala ocat, jer ga susilica omeksa.
    Ma vidjet cete same, nitko ne kaze da ce dijete biti alergicno, a pogotovo ne na omeksivac. Sad stavljam omeksivac ali skroz malo i jos uvijek njegovo dva puta ispirem.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ninika11
    11. Kolovoz 2014. 11:51

naravno da javim... što se omekšivača tiče ja bi malo stavila ali ne znam koji. jabi da fino miriši..

renata6
    11. Kolovoz 2014. 11:54

Silan natural senzitiv je moj odabir, stvarno se jako ne osjeti a veš je makan!

cloudy
    11. Kolovoz 2014. 11:58

ja isto ne znam što ću s tim omekšivačem... iako imam vremena i pranje planiram tek tamo negdje oko 30 tjedna... sad mi je rano nekako.... a pranje planiram s nekim ultra sensitive tekućim praškom

Tejuska♡
    11. Kolovoz 2014. 12:00

Ja osobno koristim omeksivac i za sada je sve ok 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI