e da..da...peglanje obavezno jer pegla ubija bakterije...a i jos dodatno omeksava...
Laura 21.08.2014 :-*
Ja nisam stavljala omeksivac dosta dugo, i ispirala sam dva puta. Omeksivaca sam se bojala, ne zbog mirisa, vec zbog toga sto on ostaje na odjeci. Kak sam vec bila rekla, ako se susila na zraku stavljala sam ocat da ju omrksa, a ako se susilo u susilici (meni vecinom je u to doba jer je bilo hladno jos) onda nisam stavljala ocat, jer ga susilica omeksa.
Ma vidjet cete same, nitko ne kaze da ce dijete biti alergicno, a pogotovo ne na omeksivac. Sad stavljam omeksivac ali skroz malo i jos uvijek njegovo dva puta ispirem.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
naravno da javim... što se omekšivača tiče ja bi malo stavila ali ne znam koji. jabi da fino miriši..
Silan natural senzitiv je moj odabir, stvarno se jako ne osjeti a veš je makan!
ja isto ne znam što ću s tim omekšivačem... iako imam vremena i pranje planiram tek tamo negdje oko 30 tjedna... sad mi je rano nekako.... a pranje planiram s nekim ultra sensitive tekućim praškom
Ja osobno koristim omeksivac i za sada je sve ok
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Daa jedino obavezno speglam robicu ;)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
ma ja još nisam ni počela sa kupovinom robice, tamo ću negdje pred kraj kad sve kupim prati i peglat. al moram odlučiiti koji bi omekšivač
evo ja koristom silan sensitive...onaj bijele boje...odgovara mi mirisom i za bebice je...
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji