Prerano otvaranje u trudnoći

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

ira11

Broj poruka: 13

Prijavi adminu

Hvala ti draga na odgovoru,,,ali strogo ležanje me malo deprimira,ali sta cu,sto se mora nije tesko.

Ira

• Loreen

Broj poruka: 1090

Prijavi adminu

Mislim da je samo potrebno pazit da se ne forsiras do mjere da te zaboli... Mozes valjda skuhat rucak ali isto svako toliko sjest odmorit iako kazu lezanje je jos bolje od sjedenja... Mozda zbilja bi trebala nazvat ginica i pitat sto podrazumijeva pod tim.

• Khalli

Broj poruka: 42

Prijavi adminu

Naišla sam na ovu temu iz čiste znatiželje, a sad.. Pa pitanja mi se vrte po glavi.. Danas nam je 32+7 (ili se to računa kao 33+0, 33+1?).. Ravno! Na zadnjem pregledu (prije par dana) je ustrvđeno da sam otvorena za vršak prsta, ma što to značilo.. Nikakva terapija mi nije prepisana, određeno samo da malo uporim tempo, da više odmaram.. Ima li tko slična iskustva u tom tjednu trudnoće? Trenutno ležim, kuhala sam danas i planiram do trgovine, a ne znam je li to sve skupa najbolja ideja ili da se ne odvajam od kreveta i toaleta (naravno)? Beba je visoko (na zatku) pa ne znam je li to sve povezano i kako..

renchiii

Broj poruka: 410

Prijavi adminu

Mislim da to nije nis strasno, ipak se blizi kraj, vrsak prsta sam ja bila daaaavnih dana otvorena, a sad sam 34+3 i za prst prohodna... Samo malo vise odmaraj, nemoj bas cijeli dan na nogama biti i bit ce sve ok...

• Khalli

Prijavi adminu

U jednu ruku, uistinu se sve već bliži kraju, a s druge strane.. Imamo mi još dosta za izgurati.. 7 tjedana.. ja samo čekam taj 37. tjedan, onda budem već po računicama u terminu.. Znači, još samo (SAMO) mjesec dana da sve bude u redu! Bez otvaranja..

renchiii

Broj poruka: 410

Prijavi adminu

Nemoj brinuti previše jer kazem ti, ja sam prohodna za prst od 27. tt i sad u 35. sam isto tako, a nije da samo lezim, vozim, odem do dućana, na kavu, malo pospremim po kuci ove lakse poslove itd... frendica mi je mjesec i pol prije poroda bila 2 prsta otvorena i na kraju prenjela par dana.  Sve ce bit ok, a tebi ce brze vrijeme proci ako bar malo izađeš iz kreveta. 

Lollypop

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

Ja sam otvorena za vrsak prsta, doktorica kaze nema problema ne znaci to nista, njena sestra kaze "setnje moze, ali nemojte bas cijelu smjenu odradivati na nogama". Dakle sve isto meni, ionako ne radim :) ne nosim nista tesko, gledam da se ne saginjem i da se svako malo mrvu odmorim. 15 min legnem na kauc, sjednem i slicno.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Khalli

Prijavi adminu

Ja sam zadnja tri tjedna sebi bila nabila žešći tempo jer me uhvatila panika da obavim sve prije no što se beba rodi.. Pa sam sadila cvijeće, jagode, okopavala, kosila travu oko kuće, učila pse nove trikove.. Bila sam na rubu dosade i entuzijazma.. Vjerojatno je to uzrok tog otvaranja.. Sad malo laganije, do trgovine, šetnja, kuhanje ručka, osnovno pospremanje..

Buco tvoj

Broj poruka: 500

Prijavi adminu

Cure ima netko iskustva sa otvaranjem, unatoc tome sto je stavljen serklaz dali ste izdrzale bar do 37 tjedna?
    U 27 tt mi je serklaz stavljen jer sam bila otvoren 1 prst do unutarnjeg usca, a sad sam 34 (o jednom dr) ili 35+2 (po drugom dr), iako ja vise vjerujem ovom drugom.navodno na zadnjem pregledu da se konac nakosio i da je opet pocelo otvaranje 

nan0911

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Drage mame,molim vas savjet. U 13.tjednu trudnoce sam i dr. mi je napisala dijagnozu 1-uloziv za vrsak prsta i mirovanje. Da li je to opasno i koliko mirno bi trebalo biti mirovanje?!

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.