Prerano otvaranje u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina1803
    05. Prosinac 2019. 11:09

Dv91

Tina1803

Dv91

Tina1803

Dv91

Tina1803 razmisljam da imam bolove u križima možda i od hemeroida jer sam ih, naravno dobila..
    Bilo šta samo da nisu trudovi 😂
    A i sad već duže traje tako da mislim da nisu trudovi.
    Nego neka si ti dobro kada je opet pregled?? :))

Ah te muke trudničke🤦‍♀️ zakazala mi je pregled opet za tjedan dana (inače bude 2 za tjedna). Rekla je da radi mjere opreza i kako beba raste i kako se vodenjak utiskuje u šav da bolje da me prije pogleda pa da budemo mirniji…

Tina bit ce sve to super na kraju ♥️♥️♥️♥️

Uf, nadam see 🤞🤞 hvala tiii❤ tebi je 17.pregled? Javljaaaj novosti🥰

Je da.. Sad me pocela bas panika hvatati. Spustila sam si ljestvicu na 35tt 🤦‍♀️
    Jos 26dana. Samo da to jos prode.. Javim ti ovdje svakako:))) 💗💗💗💗
    Tj ti si iduci tj na kontroli pa javi situaciju ali ja vjerujem da ce to bit super. Vidis kako tjedni prolaze

Heej, evo mene s pregleda. A onako, nije bas bajno. Taj dio do šava mi se jako proširio, kanal je praktički nestao i vodenjak se utiskuje u šav. Jedino što bebu sada drži je taj šav. On zasad drži ali dokad to nitko ne zna...rekla je da zasad doma na mirovanje i magnezij i jos neke tablete za cerviks i za tjedan dana opet kontrola. Moram primati da sam malo obeshrabrena i jako zabrinuta 😔 uzasno me strah sto ce biti

• MalenaaD
    05. Prosinac 2019. 23:56

Hej draga mene danas nije bas bilo na internetu.. Sorry tek se sada javljam.. 
    Ma samo odmaraj i lezi na lijevi bok. Pij tekucine, uzimaj mg, normabele utrogestane sve... I banane jedi jer imaju kalij. 
    Ne brini se nista.. I guzu na poviseno, obavezno ♥️♥️
    Kada opet ides

https://lmtf.lilypie.com/TikiBlogger.php/3Pn1

Tina1803
    06. Prosinac 2019. 08:34

Dv91

Hej draga mene danas nije bas bilo na internetu.. Sorry tek se sada javljam..
    Ma samo odmaraj i lezi na lijevi bok. Pij tekucine, uzimaj mg, normabele utrogestane sve… I banane jedi jer imaju kalij.
    Ne brini se nista.. I guzu na poviseno, obavezno ♥️♥️
    Kada opet ides

Da, rekla mi je guzu i noge na povišeno. Dobila sam neke tablete za "ucvrscivanje" cerviksa, magnezij dalje pijem i vaginalete svaki drugi,treci dan preventivno...rekla je da sad trebamo doci do 29.tjedna kad bi mi ona dala injekcije korikosteroida za ubrzan razvitak bebinih pluca u slucaju prijevremenog poroda i onda pregurati 1.mjesec i da smo onda mirniji...jesi ti primala te kortikosteroide? Kako si mi ti? 💕

Tina1803
    06. Prosinac 2019. 08:34

Pregled opet za tjedan dana, u cetvrtak...

• MalenaaD
    06. Prosinac 2019. 10:12

E ovako mi smo primali dexametazon valjda je to to. 
    2 dana. 1 ujutro i 1 navečer.
    I trebas, primi pa si sigurnija. Meni je bebica od tada još življa 🥰
    I bas pazi samo lezi i smiri se.. Gle brzo ce proci.. Ali kada dodes u 30.-ti nikad kraja 😂
    Ja sam citala sve samo da si nekako pomognem i ovo moje je upalio. Dakle mg direct a ne onaj šumeći jer ovaj ide u krvotok bas

• MalenaaD
    06. Prosinac 2019. 10:26

Joj stvarno se nadam da ces izgurati do kraja ♥️♥️
    Tocno znam kako ti je tesko i odmah se i ja rastuzim kada znam kako je to... Ali vidjet ces kazem ti jos mjesec i pol ces izgurati sigurno. Tj do kraja 1. I ona ces bit vec 35tt

Tina1803
    06. Prosinac 2019. 10:31

Dv91

Joj stvarno se nadam da ces izgurati do kraja ♥️♥️
    Tocno znam kako ti je tesko i odmah se i ja rastuzim kada znam kako je to… Ali vidjet ces kazem ti jos mjesec i pol ces izgurati sigurno. Tj do kraja 1. I ona ces bit vec 35tt

Jooj i ja se nadaaam💗 nekako racunam da ce ovaj 12.mj preletit-blagdani,familija ovo ono. I onda 1.izgurati i onda smo vec mirniji...samo da izdrzimo. Koliko si ti sada tocno?

• MalenaaD
    06. Prosinac 2019. 10:50

Ma hoce sigurno.. Tako je sada je panika oko blagdana pa vrijeme brzo leti. 
    Cekaj a kakav ti je cerviks? Jelnsta za to rekao? 
    32+4 

Tina1803
    06. Prosinac 2019. 11:15

Dv91

Ma hoce sigurno.. Tako je sada je panika oko blagdana pa vrijeme brzo leti.
    Cekaj a kakav ti je cerviks? Jelnsta za to rekao?
    32+4

Evo tocno ovako piše: Unutarnjeg ušća nema, vodenjak se široko spušta do šava. Ispod šava cerviks zatvoren-27 mm.
    Što misliš o tom? Ti si tako blizuuu, bravoo💪💪

• MalenaaD
    06. Prosinac 2019. 11:39

Moras piti puno tekućine. Ja sam znala i 4l piti. Jer se tako nadomjesta plidna voda u slucaju da se neeto dogodi..
    Ja ti drzim sve figice svijeta i molit cu se za tebe 🙏🙏
    Jesam blizu ali daleko je jos to od kraja.. ♥️
    Jedi u krevetu. Sve u krevetu.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.