Prerano otvaranje u trudnoći

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MalenaaD

Broj poruka: 144

Prijavi adminu

Tina1803

gorana88

Trebam mi mišljenje ako je neko bio u sličnoj situaciji. C mi je 3.8 cm blaga V forma. Inače sam 21.nedelja. Može li mi neko objasniti značenje.
    Znači da ti se cerviks smanjio i vjerojatno smanjuje i da se otvara unutarnje ušće maternice. Sto ti je dr.rekao? Meni se cerviks smanjivao u 20.tjednu i bio je blago V a na iducem pregledu U oblik. Napravljena mi je serklaža i sad sam na strogom mirovanju

Tinaa javi sutra kako je proslo 😘💗

https://lmtf.lilypie.com/TikiBlogger.php/3Pn1

Tina1803

Broj poruka: 662

Prijavi adminu

Hoću, javljam sve novosti ☺️😘😘

Tina1803

Prijavi adminu

Pozdrav 😊
    Evo došla s pregleda. Vodenjak se utiskuje do šava ali je vanjsko ušće potpuno zatvoreno i unutanje ušće zatvoreno do šava, šav dobro drži. Ja sam trenutno 24 + 1 a beba ima 870 grama 👶 
    Frendica koja isto ima serklažu je bila na pregledu i njoj su rekli da joj je vodenjak u cervikalnom kanalu i da je jako nisko i da ce mozda morati u bolnicu i da se nadaju da ce šav izdrzati...pa ako se itko razumije ili zna koja je razlika kad ti se vodenjak utiskuje do šava i kad je u cervikalnom kanalu? Jer meni nije jasno🤔

• MalenaaD

Prijavi adminu

Tina1803

Pozdrav 😊
    Evo došla s pregleda. Vodenjak se utiskuje do šava ali je vanjsko ušće potpuno zatvoreno i unutanje ušće zatvoreno do šava, šav dobro drži. Ja sam trenutno 24 + 1 a beba ima 870 grama 👶
    Frendica koja isto ima serklažu je bila na pregledu i njoj su rekli da joj je vodenjak u cervikalnom kanalu i da je jako nisko i da ce mozda morati u bolnicu i da se nadaju da ce šav izdrzati…pa ako se itko razumije ili zna koja je razlika kad ti se vodenjak utiskuje do šava i kad je u cervikalnom kanalu? Jer meni nije jasno🤔

Hej dragaa bravo 💗💗
    Stvarno mi je drago cuti divne vijesti 🥰

Tina1803

Prijavi adminu

Dv91

Tina1803

Pozdrav 😊
    Frendica koja isto ima serklažu je bila na pregledu i njoj su rekli da joj je vodenjak u cervikalnom kanalu i da je jako nisko i da ce mozda morati u bolnicu i da se nadaju da ce šav izdrzati…pa ako se itko razumije ili zna koja je razlika kad ti se vodenjak utiskuje do šava i kad je u cervikalnom kanalu? Jer meni nije jasno🤔
    Hej dragaa bravo 💗💗
    Stvarno mi je drago cuti divne vijesti 🥰

Hvalaa❤
    Kako si ti? 👶

• MalenaaD

Prijavi adminu

Tina1803 razmisljam da imam bolove u križima možda i od hemeroida jer sam ih, naravno dobila..
    Bilo šta samo da nisu trudovi 😂
    A i sad već duže traje tako da mislim da nisu trudovi. 
    Nego neka si ti dobro kada je opet pregled?? :)) 

Tina1803

Prijavi adminu

Dv91

Tina1803 razmisljam da imam bolove u križima možda i od hemeroida jer sam ih, naravno dobila..

Ah te muke trudničke🤦‍♀️ zakazala mi je pregled opet za tjedan dana (inače bude 2 za tjedna). Rekla je da radi mjere opreza i kako beba raste i kako se vodenjak utiskuje u šav da bolje da me prije pogleda pa da budemo mirniji...

• MalenaaD

Prijavi adminu

Tina1803

Dv91

Ah te muke trudničke🤦‍♀️ zakazala mi je pregled opet za tjedan dana (inače bude 2 za tjedna). Rekla je da radi mjere opreza i kako beba raste i kako se vodenjak utiskuje u šav da bolje da me prije pogleda pa da budemo mirniji…

Tina bit ce sve to super na kraju ♥️♥️♥️♥️

Tina1803

Prijavi adminu

Dv91

Tina1803

Dv91

Ah te muke trudničke🤦‍♀️ zakazala mi je pregled opet za tjedan dana (inače bude 2 za tjedna). Rekla je da radi mjere opreza i kako beba raste i kako se vodenjak utiskuje u šav da bolje da me prije pogleda pa da budemo mirniji…

Uf, nadam see 🤞🤞 hvala tiii❤ tebi je 17.pregled? Javljaaaj novosti🥰

• MalenaaD

Prijavi adminu

Tina1803

Dv91

Tina1803

Dv91

Uf, nadam see 🤞🤞 hvala tiii❤ tebi je 17.pregled? Javljaaaj novosti🥰

Je da.. Sad me pocela bas panika hvatati. Spustila sam si ljestvicu na 35tt 🤦‍♀️
    Jos 26dana. Samo da to jos prode.. Javim ti ovdje svakako:))) 💗💗💗💗
    Tj ti si iduci tj na kontroli pa javi situaciju ali ja vjerujem da ce to bit super. Vidis kako tjedni prolaze

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.