Jabukice i Dreamer, sretno 🍀❤️
Angel eyes, Žuži, sretno s aspiracijom, neka bude dobra berba ❤️❤️
Wildflower, žao mi je što te ovo snašlo, ali kad već je, da brzo pronađu i otklone uzrok 🤗🍀
Koalica2, lijepo rastu folikulići 👌 nek samo tako nastave do aspiracije, sretnooo 🤗🍀
Rolice, kako si ti? 🫶
Ako sam nekog zaboravila, ne zamjerite, sretnoooo ❤️
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. i 3. FET 2023. ⛔️⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. i 6. ET 2024. ⛔️⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025, blighted ovum ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Cure da se javim da mi je opet buknuo osip preko noci ( kao i noc prije pa imamo makar pattern)
Vec imam preporuku i dr R i ginekologije sa Vinogradske na Cyclogest zamijenit Utrogestanom…
Nisu mi nista vise pametno rekli😔😔😥😥
Jako sam zabrinuta i jadna zbog svega i bojim se za bebu…
Vama zelis srecu danas, tko god nesto ima🙏🏻🍀
Čitala sam negdje da je neka ženica isto dobila osip od Cyclogesta, al nakon što ga zamijenila Utrogestanom da se sve povuklo.
Vjerujem da bude tako i kod tebe! 🤞
Znas mozda je li naknadna reakcija (sa zakasnjenjem) bila ili odmah?
Kazu na dermi da moze biti zakasnjela reakcija i do 4 tjedna
BikMik, medena nisu oni rekli da je alergija na progesteron, to sam ja citala po internetu da moze biti pa mi je palo na pamet…
Utrogestan i Progesteron imaju isti glavni sastojak ali te pomocne stvari su drugacije, da…
Nevjerojatno mi je ako je alergija na Cyclogest, da se manifestiralo 4 tjedna nakon prvog uzimanja…al ok
Nadam se da je to
Da bar znamo sto je🙏🏻🙏🏻🙏🏻

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Hypnoticpoison, ja sam zaboravila, jesi ti u IVF-u preko HZZO ili uz plaćanje? 🤗
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. i 3. FET 2023. ⛔️⛔️
5. i 6. ET 2024. ⛔️⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Rolice, kako si danas, jel se spustila temperatura?
Jabukica i Angel sretno danas
Dreamer čekamo info s UZV-a
Amy ja sam prošla postupak u Beti i plaćala sam sve ovako kao što je napisana i Dada. Uz to ponudili su mi embryoglue na transferu i on je bio 50 EUR. Aspiraciju možete i bez anestezije, oni vam daju laganu sedaciju i ona je besplatna. Ali ako baš želite biti kratkotrajno uspavani to je 150 EUR. Ja sam prošla dvije aspiracije, jednu sa laganom sedacijom, a drugu s kratkotrajnom anestezijom i obje sam izdržala, samo što sam ovu prvu imala samo 6 folikula pa je bilo valjda zato lakše.
wildflower nadam se da će se što prije otkriti točan uzrok i da ćeš se riješili tog osipa
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja sam dobila svoju M jučer idem ovaj ciklus u FET, prvi UZV mi je 31.05.

👩🏽31 👨🏻33
2x - IUI ❌
1. IVF - 02/2024 ❌
2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
Histeroskopija 05/2024 ✅
3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷
Stela, Mala33 mm je u 9/23 nalaz iz privatne ustanove bio oligo, dr je rekao da je to za ivf ali da ponovimo spermio u bolnici. u 10/23 nalaz iz bolnice normo, dobijemo zeleno svjetlo za AIH. I sad 05/24 kad smo nosili uzorak za AIH embriologinja je rekla da je smanjen broj pokretnih i visoka viskoznost, ali ja sumnjam da je to zbog prevelike apstinencije, 4ipo dana. Vidit cemo sad ovom turom uz Catafertyl kakva ce biti situacija.
wildflower , rolice drzite se , sretno
žuži, angeleyes sretno na berbi
sadiegreen i ja sam pušač sa željom da prestanem, i na tome radim mislim da mi gore radi stres oko mene nego tih par cigara u danu. čekam onaj trenutak da vidim pozitivan test i da ih bacim zauvijek.

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Jabukica, Angel eyes, Dreamer sretnooo danas curkeee!
Wildflower draga baš mi je žao da ti se to sada događa... ja imam alergiju na asprin, andol i sve te neke povezane lijekove što mi je isto odjednom buknulo, ali sam uspjela odraditi ispitivanje na Rebru taman prije postupka. Nadam se da kod tebe nije to već možda neka alergija na cvatnju, baš govore na radiju jutros da su alergije u punom jeku Drži seeee, javljaj novosti
Nicaivo bravooo, uskoro FET, super!
Hpoison draga kako si ti?
Jurky, Stela, NPelice, Korni, sve cure, šaljem
.
Ja sam dobro, imam 37,2 tako mi stoji od sinoć, dobro se osjećam... možda malo od stresa, a i to je moja klasična pms temperatura tako da se nadam i mengi ovih dana. Hvala što mislite na mene
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> stimulirali -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 03/25 KBCSM - prirodan - 1🐣 -> X
6. 11/25 Škvorc - prirodan - 1🐣 - X
rolica.forum@gmail.com
Dodo ti si bila rekla da si uzimala catafertil? Preporučila nam je ginekologica catafertil i proxeed, kao za mene i partnera, ali sam zaboravila za koga je koji, a vidim da oba proizvođača imaju naravno za oba spola
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> stimulirali -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 03/25 KBCSM - prirodan - 1🐣 -> X
6. 11/25 Škvorc - prirodan - 1🐣 - X
rolica.forum@gmail.com
Nicaivo drago mi je da i ti napokon kreces u fet, bit ce to super drzim fige 🤞🤞🤞
Rolica ti ces sad cekati, a ako ne dobijes uskoro koji ti je onda plan?
Wildflower bas mi je zao sta te snaslo, mozda je samo alergija, ako si bila u parku. I mene su uhvatile alergije, doduse respiratorne a ne kozne.. sad je njihovo vrijeme
Angel eyes sretno na aspiraciji 🤞🍀
Cure, kako to da se u beta+ placaju stvari koje ja u ivfu nisam placala, npr anestezija 🤔🤔

👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Hypnoticpoison, ja sam zaboravila, jesi ti u IVF-u preko HZZO ili uz plaćanje? 🤗
Dodo prvi postupak smo išli uz plaćanje, a drugi i ovaj sad zadnji preko HZZO.🤗 Jednom kad si njihov pacijent, imaš prednosti pred ostalima koji se samo dođu upisati na njihovu listu. A još sam više imala prednosti najprije zbog misseda i zbog toga što u postupku u prvom mjesecu nismo došli do oplodnje, pa mi je u trećem mjesecu profesor rekao da mogu birati želim li u postupak u četvrtom ili u petom mjesecu i mi smo se odlučili za četvrti mjesec. Kad ti imaš konzultacije? Ostaješ kod njih, ili?

🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Dodo ti si bila rekla da si uzimala catafertil? Preporučila nam je ginekologicacatafertil i proxeed, kao za mene i partnera, ali sam zaboravila za koga je koji, a vidim da oba proizvođača imaju naravno za oba spola
Uzimali smo Proxeed oboje, Catafertyl ću tek početi.
Nisam imala dovoljno vremena za uzimati Proxeed, nekih 20ak dana pa ne znam koliko je učinkovit.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. i 3. FET 2023. ⛔️⛔️
5. i 6. ET 2024. ⛔️⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji