Hypnoticpoison, ja sam zaboravila, jesi ti u IVF-u preko HZZO ili uz plaćanje? 🤗Hypnoticpoison, ja sam zaboravila, jesi ti u IVF-u preko HZZO ili uz plaćanje? 🤗Dodo prvi postupak smo išli uz plaćanje, a drugi i ovaj sad zadnji preko HZZO.🤗 Jednom kad si njihov pacijent, imaš prednosti pred ostalima koji se samo dođu upisati na njihovu listu. A još sam više imala prednosti najprije zbog misseda i zbog toga što u postupku u prvom mjesecu nismo došli do oplodnje, pa mi je u trećem mjesecu profesor rekao da mogu birati želim li u postupak u četvrtom ili u petom mjesecu i mi smo se odlučili za četvrti mjesec. Kad ti imaš konzultacije? Ostaješ kod njih, ili?
Da, da, ostajem, nemam zamjerki.
Mislila sam da je to dugotrajnije, da se puno čeka, dr. M mi je rekao da se javim za 2-3 mj., znači javim se npr. u srpnju i mogu računati na postupak još ove god. svakako? Ja sam mislila da ću sljedeći sigurno platiti jer nema šanse da dođem na listu 2024.
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. i 3. FET 2023. ⛔️⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. i 6. ET 2024. ⛔️⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025, blighted ovum ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Hypnoticpoison, ja sam zaboravila, jesi ti u IVF-u preko HZZO ili uz plaćanje? 🤗Hypnoticpoison, ja sam zaboravila, jesi ti u IVF-u preko HZZO ili uz plaćanje? 🤗Dodo prvi postupak smo išli uz plaćanje, a drugi i ovaj sad zadnji preko HZZO.🤗 Jednom kad si njihov pacijent, imaš prednosti pred ostalima koji se samo dođu upisati na njihovu listu. A još sam više imala prednosti najprije zbog misseda i zbog toga što u postupku u prvom mjesecu nismo došli do oplodnje, pa mi je u trećem mjesecu profesor rekao da mogu birati želim li u postupak u četvrtom ili u petom mjesecu i mi smo se odlučili za četvrti mjesec. Kad ti imaš konzultacije? Ostaješ kod njih, ili?
Mislila sam da je to dugotrajnije, da se puno čeka, dr. M mi je rekao da se javim za 2-3 mj., znači javim se npr. u srpnju i mogu računati na postupak još ove god. svakako? Ja sam mislila da ću sljedeći sigurno platiti jer nema šanse da dođem na listu 2024.,
Dodo ja sam sigurna da ćeš još ove godine ići u postupak. Doktor ti je rekao za 2-3 mjeseca da se javiš, jer ipak se i ti i tijelo morate odmoriti, pa će te onda na konzultacijama sigurno pregledati i sam će ti reći kad možete ponovno u postupak. Vidjet ćeš da će zbog misseda gledati da idete čim prije u postupak. Ja sam u devetom mjesecu imala missed, a u prvom sam išla u postupak preko HZZO.

🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Mislila sam da je to dugotrajnije, da se puno čeka, dr. M mi je rekao da se javim za 2-3 mj., znači javim se npr. u srpnju i mogu računati na postupak još ove god. svakako? Ja sam mislila da ću sljedeći sigurno platiti jer nema šanse da dođem na listu 2024.,
Dodo ja sam sigurna da ćeš još ove godine ići u postupak. Doktor ti je rekao za 2-3 mjeseca da se javiš, jer ipak se i ti i tijelo morate odmoriti, pa će te onda na konzultacijama sigurno pregledati i sam će ti reći kad možete ponovno u postupak. Vidjet ćeš da će zbog misseda gledati da idete čim prije u postupak. Ja sam u devetom mjesecu imala missed, a u prvom sam išla u postupak preko HZZO.
Dodo ajme, pa di mi je sad poruka?🙈🙈 A baš sam smotana.🤭🤭

🏥 Poliklinika IVF
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Čokoladice ako ne dođe menga onda u pon ili utorak idem u Vinogradsku, rekli su da samo dođem između 08-15h i čekam na pregled i tablete. U utorak bi mi bio 09 tt pa mislim da je okej čekati još do tada. Koje si tablete protiv bolova uzimala uz tu kriticnu mengu? Ja sam zadnje nadobudno samo Neofen i naravno da nije ništa pomoglo...
Dodo hvala ti
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> stimulirali -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 03/25 KBCSM - prirodan - 1🐣 -> X
6. 11/25 Škvorc - prirodan - 1🐣 - X
rolica.forum@gmail.com

🏥 Poliklinika IVF
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Wildflower bas cijelo jutro mislim na tebe i sad procitam ovo. Bas mi je zao sto te muci osip. Nadam se da ce promjenom terapije nestati i da ces nakon toga biti dobro🥰
A da nisi ti alergicna na Prolutex ako ti se to javlja samo navecer (pretpostavljam da se tad i pikas).
Sadiegreen bravo za blastice! Super! Da te utjesim, i ja sam pusac😬 ali sam smanjila dosta i sad pusim samo kad odem na kavu. Nekad se dogodi da odem na kavu 3x u tjednu, a nekad se dogodi da ne odem 2 tjedna.
Rolice zelim ti da ti mengica brzo dodje i ta se temperatura spusti skupa s njenim dolaskom.
.
Svaki put me iznenade cifre koje navodite iz Beta+… 😨

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Wildflower, nadam se da će doktori brzo naći uzrok i riješiti problem 🤞🥰
Rolica, drži se 😘 mi smo oboje pili Proxeed, ali samo nekih mjesec i po' dana prije aspiracije tako da ne znam je li djelovalo..
Angel eyes, Žuži, neka vam je uspješna berba 🤞🥰
Dreamer, sretno danas 🤞🥰
Jabukica, 🤞🤞 da anomaly prođe super 🥰
Koalica, super to napreduje, sretno dalje 🤞🥰
Sadigreen, super broj blastica, sretno dalje 🤞🥰
Nicaivo, 🤞🤞 da ovaj FET bude uspješan 🥰
Amy, ja sam platila ovako: prvi dolazak, MPO konzultacije 90e, drugi dolazak, konzultacije sa traženim novim nalazima 40e, zatim dogovor za postupak i prvi uzv 90e, vađenje krvi 20e, Prolutex (što naravno ne moraš kod njih) 100e i na kraju prvi uzv kod njih nakon pozitivne bete 50e.. Sveukupno 390e i nije mi žao ni centa. Da idem opet, išla bih tamo, ali jedino kod dr. Dmitrović, ove druge dr ne znam.
Sretno cure svima 😘😘😘😘

👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Hvala vam svima 😘
Obavila, samo su 2 jajne stanice, čekam sutra da mi jave. Nadam se da će se barem jedna oploditi 🙏 ovaj put je punkcija bila skoro pa bezbolna, baš sam se pozitivno iznenadila. A i imala sam divnu cimericu pa je bilo lakše čekati Žuži ❤️
Koalica dobro je to, sretno dalje 😘
Nicaivo sretno, da bude uspješan fet 🥰
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Wildflower bas cijelo jutro mislim na tebe i sad procitam ovo. Bas mi je zao sto te muci osip. Nadam se da ce promjenom terapije nestati i da ces nakon toga biti dobro🥰
A da nisi ti alergicna na Prolutex ako ti se to javlja samo navecer (pretpostavljam da se tad i pikas).
Sadiegreen bravo za blastice! Super! Da te utjesim, i ja sam pusac😬ali sam smanjila dosta i sad pusim samo kad odem na kavu. Nekad se dogodi da odem na kavu 3x u tjednu, a nekad se dogodi da ne odem 2 tjedna.
Rolice zelim ti da ti mengica brzo dodje i ta se temperatura spusti skupa s njenim dolaskom.
.
Svaki put me iznenade cifre koje navodite iz Beta+… 😨
Ukinuo mi je dr R prolutex nakon 1 uzv….
Ali alergije se mogu javiti i sa zakasnjelim reakcijama
Kako god, ovo ce biti tesko za otkriti.. eto nadam se tomu da ce mi ova terapija pomoci to smanjiti, na bebu ne bi trebalo utjecati…
I da ce promjena na Utrogestan takoder pomoci
Nemam sta nego nadati se najboljem i da se s bebom sve biti ok🙏🏻

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Wildflower, nadam se da će doktori brzo naći uzrok i riješiti problem 🤞🥰
Rolica, drži se 😘 mi smo oboje pili Proxeed, ali samo nekih mjesec i po' dana prije aspiracije tako da ne znam je li djelovalo..
Angel eyes, Žuži, neka vam je uspješna berba 🤞🥰
Dreamer, sretno danas 🤞🥰
Jabukica, 🤞🤞 da anomaly prođe super 🥰
Koalica, super to napreduje, sretno dalje 🤞🥰
Sadigreen, super broj blastica, sretno dalje 🤞🥰
Nicaivo, 🤞🤞 da ovaj FET bude uspješan 🥰
Amy, ja sam platila ovako: prvi dolazak, MPO konzultacije 90e, drugi dolazak, konzultacije sa traženim novim nalazima 40e, zatim dogovor za postupak i prvi uzv 90e, vađenje krvi 20e, Prolutex (što naravno ne moraš kod njih) 100e i na kraju prvi uzv kod njih nakon pozitivne bete 50e.. Sveukupno 390e i nije mi žao ni centa. Da idem opet, išla bih tamo, ali jedino kod dr. Dmitrović, ove druge dr ne znam.
Sretno cure svima 😘😘😘😘
Ok. Ja krećem 06.06.. platila sam konzultacije plus uzv 120e, sad 06.06 idemo na nulti ultrazvuk i po injekcije. Baš sam uzbuđena..
Anestezija se ne plaća??
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji