Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sadiegreen
    28. Svibanj 2024. 08:00

Hvala cure...
    Meni je prvi postupak i baš me psihički dotuklo. Ne znam kako uspjevate zadržati volju i odakle vam snaga za tu dugotrajnu borbu, svaka vam čast. This shit is hard as hell.

🙎‍♀️ (35g) nizak amh, 5,3 pmol/L
    🙎‍♂️ (35g) loš spermiogram (hipospermija, astenozoospermija, teratozoospermija)
    5/2024 Beta+, aspiracija 9 js, 8 oplođenih, 1 ET, 4 ❄️ test 31.5. ❌
    6/2024 FET, 26.6. Beta1 310, 28.6. Beta2 855, 12.7. UZV ❤️ it's a (low risk) boy 💙

Medena33
    28. Svibanj 2024. 08:11

Ja sam ovih dana imala mucnine, a jucer mi je bilo bas grozno. Muka cijeli dan, gadi mi se i pomisao na hranu. Stalno nagon za povracanje, pola dana sam prelezala. Joj.. kad je vama bio prvi uzv? 
    Meni ce biti kad budem 6+6. Isto dosta kasno. 

Čokoladica 🍀
    28. Svibanj 2024. 08:18

sadiegreen

Napravila sam upravo rani test za trudnoću i nemam plusić. Upravo ulazim u 9. dan od transfera. 😞

Sadiegreen zao mi je 😒 ali ipak vadi betu. Drzim fige 🍀🤞

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Anica!
    28. Svibanj 2024. 08:19

Medena33

Ja sam ovih dana imala mucnine, a jucer mi je bilo bas grozno. Muka cijeli dan, gadi mi se i pomisao na hranu. Stalno nagon za povracanje, pola dana sam prelezala. Joj.. kad je vama bio prvi uzv?
    Meni ce biti kad budem 6+6. Isto dosta kasno.

I meni je tako bilo prošli tjedan. Ma možda je i bolje da ti je tako kasno i da budeš mirna. Ja sam išla s 5+6, još se nije čulo srce i bilo je presitno, pa je rekla da ćemo vidjet za 2 tjedna, ta dva tjedna su mi bila grozna. Pa sam išla sa 7+1 i sve je bilo super, napokon sam odahla. Kada ti je pregled?

🙎🏻‍♀️95-sve ok, 🙎🏻‍♂️87- oligoasthenozoo -> normo
    1.icsi- 4/2023-Cito
    12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
    1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
    2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
    09- histeroskopija - sve ok
    3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
    30.10 scratching endometrija
    4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
    Kariogrami , trombofilija ✅✅
    5.veljača- FET ❄️ -❌
    Biopsija maternice ✅
    6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248

Tinker 🌸
    28. Svibanj 2024. 08:19

Pozdrav svima, 

Da li je tko koristio Metformin u trudnoći? Koje ste pretrage radili (OGTT ili GUK na tašte/postprandijalno) i koliko često za kontrolu i eventualnu korekciju terapije? Ja imam IR, endo me skinula s metformina odmah na samom početku trudnoće, a gin bi me vratila što mi je logično. Koristim aparatic za šećer i na tašte su mi vrijednosti 5,6-6,4 što je povišeno za trudnice, Sad sam 9+1. 

Hvala svima 🍀

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

Hypnoticpoison
    28. Svibanj 2024. 08:20

Jutro, curke!🥰🥰🤗🤗
    Tratinčice sretnoooooo!🤞🤞🍀🍀❤️❤️ Uživaj danas na druškanju!😘😘❤️❤️ Hvala na pitanju!❤️ A evo, imam gotovo cjelodnevne mučnine, osjećam žarenje u bradavicama, podrigujem non-stop, ali ovako sam dobro. Ne žalim se, samo nek bude sve dobro.🙏🙏 Počela mi je nervoza i napetost uoči drugog ultrazvuka.😔😔 Vidim ti još imaš mučnine.😔 Nadam se da će sad početi smanjivati svoj intenzitet. Javi nam se nakon druškanja.❤️
    Žuži pupiceeeeee sretnoooooo!🤞🤞🍀🍀❤️❤️ Nadam se da imaš u planu krumpiriće.🍟🤭🤭
    Sadiegreen neopisivo mi je žao.😔😔 Da, preteška je to borba i jako nepravedna.😢 Tebi želim da si lijepo sve posložiš i da kad budeš spremna kreneš po drugu bebicu jer vidim, imaš smrzliće.💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️
    Svim lavicama želim sreću do neba!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Rolica
    28. Svibanj 2024. 08:20

Tratinčice, Žuži sretno danas curke 🥰
    Npelice draga  Kako si ti? 🥰
    Sanjushka ma biti će to sve super  Vjerujem da je ovo sad dobitno za tebe 🥰 Daješ mi snage s obzirom da si brzo krenula dalje, nadam se da ću i ja tako 
    Sadiegreen ma nemamo, tj ja nemam  Krenula sam proučavati ovo sve prvo s mišlju da neću uopće probati, ali nema veze, ajde da vidim o čemu se radi, onda ajde jednom probam i to je to, nema šanse dalje, a sad ne mogu zamisliti da ne probam još jednom. Slušaj sebe i napravi kako misliš da je najbolje. Ne moraš dalje ako nisi psihički na tom mjestu. Polako i kako se ti najbolje osjećaš 
    Medena drži seeee... još malo i proći će i mučnine 

👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    2020. -> missed abb 11 tt
    1. 04/24 Beta+ -> stimulirali -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
    2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 03/25 KBCSM - prirodan - 1🐣 -> X
    6. 11/25 Škvorc - prirodan - 1🐣 - X
    rolica.forum@gmail.com

Slee
    28. Svibanj 2024. 08:23

Sadiegreen zao mi je! Samo hrabro dalje, vidim da imas dosta smrzlica, bar jedan neka bude dobitan, po mogucnosti iduci!
    Upitnica tebe se sjecam iz vremena kad sam ja isla u svoj treci postupak, vidim da smo u slicno vrijeme i rodile, mozda smo se druzile i na forumu trudnice, bas mi poznat tvoj nick. Ja iduci mjesec idem u fet, meni trebaju samo brisevi i papa. 
    Rolice meni je receno da te tablete djeluju i na mikrocirkulaciju pa da se ne prestrasim ako me uhvati i treskavica, mene je uhvatila treskavica na nekih pola sata, nije bilo ugodno, ali je brzo proslo! Sretno sutra!
    —
    Meni jos papa nije dosla, bas joj dugo treba, nadam se da je sve ok. Sad ce biti tri tjedna otkad sam je radila

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Lunolina
    28. Svibanj 2024. 08:24

sadiegreen

Hvala cure…
    Meni je prvi postupak i baš me psihički dotuklo. Ne znam kako uspjevate zadržati volju i odakle vam snaga za tu dugotrajnu borbu, svaka vam čast. This shit is hard as hell.

Ajoj, da. Tko ovo nije prosao, ne zna kakav je ovo mindfuck😂🙈
    Ne znam hoce li ti pomoci, ali ja sam pocela raditi sa psihologom i rekao mi je da se fokusiram na ono sto mi skrece paznju - igrom slucaja je meni to druzenje sa dragim prijateljima. Da se razumijemo, u ovom procesu sam se udaljila od velikog broja ljudi jer su imali razne nepromisljene komentare koji su me povrijedili i sad sam pocela okupljati svoju ‘klapu’ ljudi koji su njezni prema mom ranjivom srceku🤭 doslovno sam si dala u zadatak da moram imati 2 druzenja tjedno.
    Također mi pomaze istrazivanje koje suplemente piti, na taj nacin mi se cini kao da imam kontrolu i utjecem pozitivno na sljedeci ishod.
    Nekidan sam cula - depresija mrzi setnju, upravo zato sam si uvela pola sata setnje svaki dan (osim kad je kisa, tad nema sanse da cu izaci iz stana😂).
    Nadam se da ce ti nesto od ovoga pomoci. Drzi se❤️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Medena33
    28. Svibanj 2024. 08:38

Anica uzv mi je 4.6. Znaci za tjedan dana. Tada bi trebalo i srceko kucati. A nekako mi dug razmak od bete do uzv. Cila sam vise na iglama, a jos mi mucnine i eto ga na. Nadam se da je sve ok.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI