Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunolina
    23. Svibanj 2024. 11:19

Wildflower bas cijelo jutro mislim na tebe i sad procitam ovo. Bas mi je zao sto te muci osip. Nadam se da ce promjenom terapije nestati i da ces nakon toga biti dobro🥰
    A da nisi ti alergicna na Prolutex ako ti se to javlja samo navecer (pretpostavljam da se tad i pikas).
    Sadiegreen bravo za blastice! Super! Da te utjesim, i ja sam pusac😬 ali sam smanjila dosta i sad pusim samo kad odem na kavu. Nekad se dogodi da odem na kavu 3x u tjednu, a nekad se dogodi da ne odem 2 tjedna.
    Rolice zelim ti da ti mengica brzo dodje i ta se temperatura spusti skupa s njenim dolaskom.

Svaki put me iznenade cifre koje navodite iz Beta+… 😨

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Jurky32
    23. Svibanj 2024. 12:04

Wildflower, nadam se da će doktori brzo naći uzrok i riješiti problem 🤞🥰
    Rolica, drži se 😘 mi smo oboje pili Proxeed, ali samo nekih mjesec i po' dana prije aspiracije tako da ne znam je li djelovalo..
    Angel eyes, Žuži, neka vam je uspješna berba 🤞🥰
    Dreamer, sretno danas 🤞🥰
    Jabukica, 🤞🤞 da anomaly prođe super 🥰
    Koalica, super to napreduje, sretno dalje 🤞🥰
    Sadigreen, super broj blastica, sretno dalje 🤞🥰
    Nicaivo, 🤞🤞 da ovaj FET bude uspješan 🥰
    Amy, ja sam platila ovako: prvi dolazak, MPO konzultacije 90e, drugi dolazak, konzultacije sa traženim novim nalazima 40e, zatim dogovor za postupak i prvi uzv 90e, vađenje krvi 20e, Prolutex (što naravno ne moraš kod njih) 100e i na kraju prvi uzv kod njih nakon pozitivne bete 50e.. Sveukupno 390e i nije mi žao ni centa. Da idem opet, išla bih tamo, ali jedino kod dr. Dmitrović, ove druge dr ne znam. 
    Sretno cure svima 😘😘😘😘

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

angel eyes
    23. Svibanj 2024. 12:13

Hvala vam svima 😘
    Obavila, samo su 2 jajne stanice, čekam sutra da mi jave. Nadam se da će se barem jedna oploditi 🙏 ovaj put je punkcija bila skoro pa bezbolna, baš sam se pozitivno iznenadila. A i imala sam divnu cimericu pa je bilo lakše čekati Žuži ❤️
    Koalica dobro je to, sretno dalje 😘
    Nicaivo sretno, da bude uspješan fet 🥰

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

wildflower
    23. Svibanj 2024. 12:15

Lunolina

Wildflower bas cijelo jutro mislim na tebe i sad procitam ovo. Bas mi je zao sto te muci osip. Nadam se da ce promjenom terapije nestati i da ces nakon toga biti dobro🥰
    A da nisi ti alergicna na Prolutex ako ti se to javlja samo navecer (pretpostavljam da se tad i pikas).
    Sadiegreen bravo za blastice! Super! Da te utjesim, i ja sam pusac😬ali sam smanjila dosta i sad pusim samo kad odem na kavu. Nekad se dogodi da odem na kavu 3x u tjednu, a nekad se dogodi da ne odem 2 tjedna.
    Rolice zelim ti da ti mengica brzo dodje i ta se temperatura spusti skupa s njenim dolaskom.
    .
    Svaki put me iznenade cifre koje navodite iz Beta+… 😨

Ukinuo mi je dr R prolutex nakon 1 uzv….

Ali alergije se mogu javiti i sa zakasnjelim reakcijama

Kako god, ovo ce biti tesko za otkriti.. eto nadam se tomu da ce mi ova terapija pomoci to smanjiti, na bebu ne bi trebalo utjecati…
    I da ce promjena na Utrogestan takoder pomoci
    Nemam sta nego nadati se najboljem i da se s bebom sve biti ok🙏🏻

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

• Amy_94
    23. Svibanj 2024. 12:17

Jurky32

Wildflower, nadam se da će doktori brzo naći uzrok i riješiti problem 🤞🥰
    Rolica, drži se 😘 mi smo oboje pili Proxeed, ali samo nekih mjesec i po' dana prije aspiracije tako da ne znam je li djelovalo..
    Angel eyes, Žuži, neka vam je uspješna berba 🤞🥰
    Dreamer, sretno danas 🤞🥰
    Jabukica, 🤞🤞 da anomaly prođe super 🥰
    Koalica, super to napreduje, sretno dalje 🤞🥰
    Sadigreen, super broj blastica, sretno dalje 🤞🥰
    Nicaivo, 🤞🤞 da ovaj FET bude uspješan 🥰
    Amy, ja sam platila ovako: prvi dolazak, MPO konzultacije 90e, drugi dolazak, konzultacije sa traženim novim nalazima 40e, zatim dogovor za postupak i prvi uzv 90e, vađenje krvi 20e, Prolutex (što naravno ne moraš kod njih) 100e i na kraju prvi uzv kod njih nakon pozitivne bete 50e.. Sveukupno 390e i nije mi žao ni centa. Da idem opet, išla bih tamo, ali jedino kod dr. Dmitrović, ove druge dr ne znam.
    Sretno cure svima 😘😘😘😘

Ok. Ja krećem 06.06.. platila sam konzultacije plus uzv 120e, sad 06.06 idemo na nulti ultrazvuk i po injekcije. Baš sam uzbuđena.. 
    Anestezija se  ne plaća??

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

Pebbles Flintstones
    23. Svibanj 2024. 12:25

Wildflower mislim da ti je svakako puno bolji Utrogestan od Cyclogesta, neovisno o osipi: Bit ce sigurno sa bebom sve ok, ne brini se 🥰 samo da ti to brzo prodje! 🤞🏼 
    • 
    Angel eyes ionako nam treba jedna ali vrijedna 🥰🤞🏼 s menom je bila jedna cura dosta razocarana jer se samo jedna oplodila i eno je trudna 6 tjedana 😊

👩🏼‍💼🧑🏼‍💼 ‘90
    01/2023 - vanmatericna (prirodno)
    2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
    3. IVF (cito) 🤍

Jurky32
    23. Svibanj 2024. 12:29

Angel eyes, držim 🤞 za te dvije da budu dobitne 🥰
    Wildflower, biti će sve dobro s bebicom, drži se ❤️
    Amy, baš gledam sad na njihovoj stranici, digli su cijene otkad sam ja bila, ali nemaju cijeli cijenik.. piše kratkotrajna i v. anestezija 180e.. ja nikad nisam uzimala anesteziju, uvijek imam malo folikula pa mi se ne isplati za te dvije minute..

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Medena33
    23. Svibanj 2024. 12:38

Pebbles zasto mislis da je bolji utrogestan? Ja kad sam pitala seste u Repromeda sto mi preporucuju rekle su cylogest, a dr je napisao jedno ili drugo.

Tanjanja27
    23. Svibanj 2024. 12:39

angel eyes

Hvala vam svima 😘
    Obavila, samo su 2 jajne stanice, čekam sutra da mi jave. Nadam se da će se barem jedna oploditi 🙏 ovaj put je punkcija bila skoro pa bezbolna, baš sam se pozitivno iznenadila. A i imala sam divnu cimericu pa je bilo lakše čekati Žuži ❤️Koalica dobro je to, sretno dalje 😘

Ja sam se bas pitala gdje su dvije spavalice 🤭  posto sam imala punu anesteziju mislila sam da cete i vas dvije tako..  I ja pokusavam tako da razmisljam, jedna ali dobitna je dovoljna, sad samo cekamo strpljivo 😉🤞🍀🙏

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
    👦'82 los spermogram
    1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖
    11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
    10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
    ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...

• BikMik
    23. Svibanj 2024. 12:43

angel eyes

Hvala vam svima 😘
    Obavila, samo su 2 jajne stanice, čekam sutra da mi jave. Nadam se da će se barem jedna oploditi 🙏 ovaj put je punkcija bila skoro pa bezbolna, baš sam se pozitivno iznenadila. A i imala sam divnu cimericu pa je bilo lakše čekati Žuži ❤️Koalica dobro je to, sretno dalje 😘

angel eyes

Hvala vam svima 😘

Puno srece da se obe oplode i da bude i vise nego dovoljno 🍀❤️🤗

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.