Rolica,samo napred bravo za pozitivu!
Ja 36 nizak AMH ,on Savren
3xIVF - biohemijske
09/23 Genesis Novi Sad Nk cells,ERAtest,bopsija ,histero ( nadjen septum 1cm)
4- Prag ,Fertycare- stiže devojčica🥰🥰❤️❤️❤️💕
02.08.2024.stigla princeza
Never give up!
Evo me tete 🙈
Sve je dobro, zatvorena sam, moja curka ima 1900 🙈 glavom dolje, a nogama u mom želucu 😅 slijedeći pregled 12.6. 🤗 slike nema jer izvodi gluposti. I nikako ju ulovit.. mamina je sva😅
Rolica poprati temp, možda je i neka virozica🩷 neka brzo prođe 🤗
Wildflower nadam se da ce i to brzo proći, I bebica je dobro 🩷 neka I mama bude 🤗
Sanjushka ako treba nije mi problem proći i pokupiti.. 🤗
Sretno svima cure🤗
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
I da vas pitam jednu stvar.
Sestra sa derme me pratila do ginekologije i kao govori ona meni da cemo ici liftom, da se trudnice ne smiju penjati uza stepenice, da je ona radila prije kod nekog ginekologa i da je to on uvijek govorio pacijenticama… kao penjanje nije preporuceno😳😳
Prvi put cujem za to
Iz Repromeda su mi rekli da mogu sve normalno osim dizati tesko i sl
Ja se i ponasam u skladu s time.. ja sam prije postupka bila fizicki aktivna.. sad sam to malo smanjila… ali svejedno setala sam duze setnje sa usponima, uz stepenice i tako…
Sta vi kazete na to?😳
Nadam se da će ti alergija brzo proći 🤞
Što se tiče stepenica, mene je ginekolog upozorio na penjanje, dugo sjedenje, dizanje teškog, dugo tuširanje itd. tako da to nisu nikakve glupost, već bitne stvari za trudnice koje imaju probleme..a u drugom stanju se nikad ne zna kad može izbiti problem pa nije od štete malo usporiti ☺️
Sretno dalje u trudnoći 🍀
12/23 UZV ♥️✔️
Sreca najveca pisala sam ti na drugoj temi Ljetne bebe još prije par tjedana ali se nisi javljala, možeš li ostavit svoj mail da se čujemo direktno, da ovdje cure ne spamamo? Sve me zanima za Prag❤️
MPO fajterice, pratim vas često i navijam, sretno svima!
Sreca najveca pisala sam ti na drugoj temi Ljetne bebe još prije par tjedana ali se nisi javljala, možeš li ostavit svoj mail da se čujemo direktno, da ovdje cure ne spamamo? Sve me zanima za Prag❤️
MPO fajterice, pratim vas često i navijam, sretno svima!
Naravno!❤️
effesolori@gmail.com
Ja 36 nizak AMH ,on Savren
3xIVF - biohemijske
09/23 Genesis Novi Sad Nk cells,ERAtest,bopsija ,histero ( nadjen septum 1cm)
4- Prag ,Fertycare- stiže devojčica🥰🥰❤️❤️❤️💕
02.08.2024.stigla princeza
Never give up!
Marisha meni su svi doktori kod kojih sam bila rekli da budem na kontracepciji dok god se ne odlučim za dijete jer cim prestanem s tabletama opet dobijem simptome i krene mi bujat. Pa ju ovo drži koliko toliko pod kontrolom.
Saniii evo stavila mail u potpis pa se javi 🥰
Samo da utvrdim gradivo.. Ja sad u Repromedu nisam dobila recept za ove lijekove. Dobila sam samo onaj papir s protokolom i uputama na kojem piše koji lijekovi se koriste. Za ljekarnu Filipović mi je to bilo dovoljno, samo su rekli da moraju kopirati to.
Ali ako se ja ipak odlučim ići u Mađarsku to mi neće biti dovoljno nego ih moram pitat da mi napišu privatan recept? I ako sam dobro shvatila ne mogu mi ga poslati mailom nego bi ga trebala imati fizički za tu ljekarnu u Mađarskoj? Što bi značilo da moram i do Repromeda ići prije toga još jednom..?
Ispravite me ako sam negdje pogriješila.. 😁
Evo, meni jučer u R dali recept za Prolutex za dva tj., pa ako beta bude pozitivna rekli da će mi na mail poslat recept za još..
Da bi mi danas u Mađarskoj rekli da vrijedi samo original recept.
Tako da to svakako imaj u vidu…
Ja se također moram iz Čk-a vozit u Zg ponovno..Nina, ne moraš za prolutex ići ponovno u Zagreb. Otiđi kod svog ginekologa ili ginekologice, objasni za prolutex i obavezno napomeni da ćeš u Mađarsku ići po njega, jer oni traže na receptu: ime, prezime, adresu, datum, latinski naziv lijeka i količinu (koliko kutija želiš) i dva pečata - jedan od doktora, a drugi od zdravstvene ustanove. Eto, tako su meni objasnili i došla sam sa takvim receptom i sve je bilo u redu.
O, oa to je odlično!
Inače mi prošlo kroz glavu da i nju pitam! 😊
🧑 39 godina, nizak AMH
🧔 40 godina, spermiogram uredan
1.IVF ➡️ Repromed 05/24.
Supercur sprej+Pergoveris 225 ➡️ 2. blastice ❌
Stela taman čekam period između punkcije i transfera za jednu crnu pivicu 😎
Wildflower ja sam cijelu trudnoću svaki dan znaš koje djireve radila, a po Dubrovniku skalina ne fali. Mislim da trebamo raditi po osjećaju. Dobro da te prate, bit će to ok 😘
Tanjanja pupo čestitam ❤️ jedan ali vrijedan neka bude, svim srcem ti želim da se mrva čvrsto primi 🙏🥰
Rolica drži se, javi se 😘
Npelica ❤️❤️❤️❤️ predivno
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
❤️❤️hvala cure na podrsci i lijepim zeljama
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Wildflower, držim 🤞 da osip brzo prođe i drago mi je da je bebica dobro 🥰
Stela, 😘
Rolica, nadam se da si dobro 🤞🥰
Tanjanja, pupice sretno 🤞🥰
NPelica, super, malena lijepo raste 🤗❤️
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Marisha meni su svi doktori kod kojih sam bila rekli da budem na kontracepciji dok god se ne odlučim za dijete jer cim prestanem s tabletama opet dobijem simptome i krene mi bujat. Pa ju ovo drži koliko toliko pod kontrolom.
Saniii evo stavila mail u potpis pa se javi 🥰
Samo da utvrdim gradivo.. Ja sad u Repromedu nisam dobila recept za ove lijekove. Dobila sam samo onaj papir s protokolom i uputama na kojem piše koji lijekovi se koriste. Za ljekarnu Filipović mi je to bilo dovoljno, samo su rekli da moraju kopirati to.
Ali ako se ja ipak odlučim ići u Mađarsku to mi neće biti dovoljno nego ih moram pitat da mi napišu privatan recept? I ako sam dobro shvatila ne mogu mi ga poslati mailom nego bi ga trebala imati fizički za tu ljekarnu u Mađarskoj? Što bi značilo da moram i do Repromeda ići prije toga još jednom..?
Ispravite me ako sam negdje pogriješila.. 😁
Evo, meni jučer u R dali recept za Prolutex za dva tj., pa ako beta bude pozitivna rekli da će mi na mail poslat recept za još..
Da bi mi danas u Mađarskoj rekli da vrijedi samo original recept.
Tako da to svakako imaj u vidu…
Ja se također moram iz Čk-a vozit u Zg ponovno..Nina, ne moraš za prolutex ići ponovno u Zagreb. Otiđi kod svog ginekologa ili ginekologice, objasni za prolutex i obavezno napomeni da ćeš u Mađarsku ići po njega, jer oni traže na receptu: ime, prezime, adresu, datum, latinski naziv lijeka i količinu (koliko kutija želiš) i dva pečata - jedan od doktora, a drugi od zdravstvene ustanove. Eto, tako su meni objasnili i došla sam sa takvim receptom i sve je bilo u redu.
O, oa to je odlično!
Inače mi prošlo kroz glavu da i nju pitam! 😊
Daaaaa, tako će ti biti najjednostavnije.😊 Ja tako radim. Danas sam si baš išla po receptić za Mađarsku.😉
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji