Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Žuži
    23. Svibanj 2024. 13:17

Cure hvala svima na podršci 🥰
    Dreamer, Jabukice sretno danas, cekamo i vaše novosti🍀
    Wild flower vjerujem kako će brzo proći osip i da će sve biti ok🤞🏼

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

Ani32
    23. Svibanj 2024. 13:21

sadiegreen dobrodošla 😊 Držim🤞 da uspijete.
    Ja sam kao padobranac tu od 3 mj. Čekali da se spusti TSH. Sad je idealan. I bas smo početkom tjedna bili u Beti i dobili protokol. Puno informacija itd. Pola mi je u magli haha. Pa evo posto mi je sve zbrkano i glavi, kad i sto, dali mi mozes reći kako ide postupak? Mi smo za IVF. 
    Imam kontracepciju 30 dana ,cini mi se. Jos cu ih zvat prije nego ih krenem piti. Zatim 3 dana pauze, pa onda injekcije Ovaleap od 7.7 do 13.7 pa onda uzv, pa cemo vidit dali trebam nastaviti jos koji dan s njima. Valjda sam dobro shvatila. Koliko god sam pratila, čitala forum, sad mi je sve ovo nepoznato. Taman nesto naucim i dolazi opet nesto novo. Evo konkretno, mene zanima ako pocnem s injekcijama 13.7 

👰33 - oba jajovoda✂️ AMH 6,18 pmol/l,
    TSH ➡️1,4 (Euthyrox)
    🙎‍♂️41 - hipospermia ➡️
    5/2024 hipospermia (Fertilup)
    💥BetaPlus IVF - 7/2024. (Gonal F + Antag.+ Ovitrelle)
    Aspiracija 18.7.2024. - 12 🥚5 oplođenih
    Transfer 23.7.,vraćena 2 zametka 3.dan ➡️Beta 1,2 ❌
    🌠Najsnažnije priče su one neispričane🌠

Ani32
    23. Svibanj 2024. 13:30

sadiegreen dobrodošla 😊 Držim🤞 da uspijete.
    Ja sam kao padobranac tu od 3 mj. Čekali da se spusti TSH. Sad je idealan. I bas smo početkom tjedna bili u Beti i dobili protokol. Puno informacija itd. Pola mi je u magli. Pa evo posto mi je sve zbrkano i glavi, kad i sto, dali mi mozes reći kako ide postupak? Mi smo za IVF. 
    Imam kontracepciju 30 dana ,cini mi se. Jos cu ih zvat prije nego ih krenem piti. Zatim 3 dana pauze, pa onda injekcije Ovaleap od 7.7 do 13.7 pa onda uzv, pa cemo vidit dali trebam nastaviti jos koji dan s njima. Valjda sam dobro shvatila. Koliko god sam pratila, čitala forum, sad mi je sve ovo nepoznato. Taman nesto naucim i dolazi opet nesto novo. Evo konkretno, mene zanima ako pocnem s injekcijama 13.7. Kada se mogu nadati da ce biti transfer? 
    Dali bi moglo biti do 25., 26.7.sve gotovo?
    Jer imam nesto jako bitno krajem 7 mj., pa da znam dali cu moći prisustvovati ili ne. Eto cisto onako otprilike. Jer doktori ne vole uopće nagađat i nikako izvuci iz njih "otprilike" 😅, pa sam odustala. Ali da znam javiti na vrijeme da necu moći biti prisutna, da ne zeznem nekoga 🙈 Da se snađu na vrijeme bez mene. A za pušenje, ne znam sto bi ti rekla. Tesko je ali volja samo treba. Pušač sam 15 godina i u danu sam ih odbacila prije vise od godinu dana i nikada ih nisam poželila. Kavu pijem bez njih, ne fale mi uopce. Smrde mi uzasno sad😅 Samo volja, a jos kad imas cilj, mislim da bi mogla lako prestati. Tu je glava najbitnija. 

👰33 - oba jajovoda✂️ AMH 6,18 pmol/l,
    TSH ➡️1,4 (Euthyrox)
    🙎‍♂️41 - hipospermia ➡️
    5/2024 hipospermia (Fertilup)
    💥BetaPlus IVF - 7/2024. (Gonal F + Antag.+ Ovitrelle)
    Aspiracija 18.7.2024. - 12 🥚5 oplođenih
    Transfer 23.7.,vraćena 2 zametka 3.dan ➡️Beta 1,2 ❌
    🌠Najsnažnije priče su one neispričane🌠

Hypnoticpoison
    23. Svibanj 2024. 13:33

Dodo87

Hypnoticpoison, message received, tvoj tekst je bio u mojem, sve sam skužila, hvala ti, ovo mi je vijest samo takva
    Još sam i danas saznala da ću biti kuma pa evo, malo da se zaokupim i vrijeme mi brzo prođe.
    Sad ima 2 jaka razloga da smršavim, naravno jedan je jači, ali motivacija je tu, jeeej

Dodo super da si pronašla poruku, jer sad sam je htjela ponovno napisati.😊 Nešto sam zabrljala.🤭 Daaaa, vidjet ćeš da će vas pogurati.🤞🤞 Baš mi je drago da ćeš biti kuma.🤗❤️ Sad ti se čini duuuuugo, ali brzo će to proći i začas će novi postupak. Sad samo uživaj na najjače, a i imaš super motivacije za mršavljenje!❤️

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

nicaivo
    23. Svibanj 2024. 13:38

hvala vam svima <3
    angel i žuži držim vam fige da se obje oplode i lijepo razviju :)

👩🏽31 👨🏻33
    2x - IUI ❌
    1. IVF - 02/2024 ❌
    2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
    Histeroskopija 05/2024 ✅
    3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷

Simbalija
    23. Svibanj 2024. 13:43

Čokoladice da, čitala sam da je u ZGu drugačije, nije mi jasno zašto se uzima puno veći broj tableta, možda zato toliko i boli, a niti ne razumijem zašto ženice ne puste u bolnici taj dan da ih poprate je li sve ok sa krvarenjem i je li se sve očistilo. Meni je moj postupak bio potpuno ok s obzirom na cjelokupnu situaciju i sva tri puta sam se očistila bez dodatnih pilula. Inače je pravilo da ako nije sve izašlo da ti ponavljaju postupak sa dodatnom pilulom, ali 6 mi se baš puno čini.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Tanjanja27
    23. Svibanj 2024. 13:44

Zuzi Srecnooo, navijam za sve ❤❤❤

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
    👦'82 los spermogram
    1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖
    11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
    10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
    ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...

Čokoladica 🍀
    23. Svibanj 2024. 13:49

Simbalija

Čokoladice da, čitala sam da je u ZGu drugačije, nije mi jasno zašto se uzima puno veći broj tableta, možda zato toliko i boli, a niti ne razumijem zašto ženice ne puste u bolnici taj dan da ih poprate je li sve ok sa krvarenjem i je li se sve očistilo. Meni je moj postupak bio potpuno ok s obzirom na cjelokupnu situaciju i sva tri puta sam se očistila bez dodatnih pilula. Inače je pravilo da ako nije sve izašlo da ti ponavljaju postupak sa dodatnom pilulom, ali 6 mi se baš puno čini.

Simbalija, pa ne znam sta da ti kazem. Mozda to nisu iste pilule, ne mogu se sjetit imena.. ne znam je li to standardna procedura, ali to je moje iskustvo. Meni se cak ni nije ocistilo sve, nego sam dobila dodatnu inekciju u guzu da potakne grceve maternice 🤣 ali na kraju je sve bilo ok 😊 
    Ti si tri puta to prosla? Boze, strasno 🙈 nadam se nikad vise 🍀🤞

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

• sadiegreen
    23. Svibanj 2024. 13:53

Ani32

sadiegreendobrodošla 😊 Držim🤞 da uspijete.
    Ja sam kao padobranac tu od 3 mj. Čekali da se spusti TSH. Sad je idealan. I bas smo početkom tjedna bili u Beti i dobili protokol. Puno informacija itd. Pola mi je u magli. Pa evo posto mi je sve zbrkano i glavi, kad i sto, dali mi mozes reći kako ide postupak? Mi smo za IVF.
    Imam kontracepciju 30 dana ,cini mi se. Jos cu ih zvat prije nego ih krenem piti. Zatim 3 dana pauze, pa onda injekcije Ovaleap od 7.7 do 13.7 pa onda uzv, pa cemo vidit dali trebam nastaviti jos koji dan s njima. Valjda sam dobro shvatila. Koliko god sam pratila, čitala forum, sad mi je sve ovo nepoznato. Taman nesto naucim i dolazi opet nesto novo. Evo konkretno, mene zanima ako pocnem s injekcijama 13.7. Kada se mogu nadati da ce biti transfer?
    Dali bi moglo biti do 25., 26.7.sve gotovo?
    Jer imam nesto jako bitno krajem 7 mj., pa da znam dali cu moći prisustvovati ili ne. Eto cisto onako otprilike. Jer doktori ne vole uopće nagađat i nikako izvuci iz njih "otprilike" 😅, pa sam odustala. Ali da znam javiti na vrijeme da necu moći biti prisutna, da ne zeznem nekoga 🙈 Da se snađu na vrijeme bez mene. A za pušenje, ne znam sto bi ti rekla. Tesko je ali volja samo treba. Pušač sam 15 godina i u danu sam ih odbacila prije vise od godinu dana i nikada ih nisam poželila. Kavu pijem bez njih, ne fale mi uopce. Smrde mi uzasno sad😅 Samo volja, a jos kad imas cilj, mislim da bi mogla lako prestati. Tu je glava najbitnija.

Kod koje si dr?

Isto su mi dali kontracepciju koju sam pila 1,5 ciklus, tako nešto. Nakon toga od 27.4. stimulacija 20 dana (decapeptyl i menopur), aspiracija 17.5, transfer 20.5. Sve ti ovisi koliko dugo će ti trajati stimulacija. Meni je ovo prvi postupak tako da znam samo ovo što sam prošla. 

🙎‍♀️ (35g) nizak amh, 5,3 pmol/L
    🙎‍♂️ (35g) loš spermiogram (hipospermija, astenozoospermija, teratozoospermija)
    5/2024 Beta+, aspiracija 9 js, 8 oplođenih, 1 ET, 4 ❄️ test 31.5. ❌
    6/2024 FET, 26.6. Beta1 310, 28.6. Beta2 855, 12.7. UZV ❤️ it's a (low risk) boy 💙

angel eyes
    23. Svibanj 2024. 14:11

Sadiegreen, Ani sretno 😘

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.