Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mala 33
    22. Svibanj 2024. 16:13

KAWA Hvala ti i takodjer ti zelim uspjeh u KBC. Da i Mimicu sam upoznala, a cuj ja sam tamo vise od godinu ipo dana pa su se svi izvrtili,. A meni je receno na AIH samo kad su nalazi kod oboje dobri.

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

Čokoladica 🍀
    22. Svibanj 2024. 16:20

Dodo87

Cure, je li bolji Catafertyl ili Proxeed?

Dodo, ja i muz smo oboje pili catafertyl prije postupka. Imali smo 9 oplodenih js ako ti to ista znaci 😊

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Rolica
    22. Svibanj 2024. 16:35

Meni krenula neka temp lagana, 37,4... nadam se da je virozica, nepovezano s ovime... Ako naraste išla bih do hitne, što vi mislite, jel imao netko takvu situaciju 
    .
    Sanii hvala ti, da stoji sve što kažeš... endo je bio 3-linijski, jedino su tu ovulaciju zbrčkali čini mi se. Plus tko zna što je iza svega...

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Hypnoticpoison
    22. Svibanj 2024. 16:41

Rolica

Meni krenula neka temp lagana, 37,4… nadam se da je virozica, nepovezano s ovime… Ako naraste išla bih do hitne, što vi mislite, jel imao netko takvu situaciju
    .
    Sanii hvala ti, da stoji sve što kažeš… endo je bio 3-linijski, jedino su tu ovulaciju zbrčkali čini mi se. Plus tko zna što je iza svega…

Rolice draga moja, prati si stanje s temperaturom, jer meni je moj ginekolog nakon misseda rekao da pričekamo par dana, možda i sama prokrvarim, ali ako dobijem temperaturu da odmah odem na hitnu. Ne želim te plašiti, samo kažem da ako nećeš biti sigurna, da bolje da odeš na hitnu. Nadam se da je ssmo neka blaga virozica. Čuvaj se!🫂❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Tanjanja27
    22. Svibanj 2024. 16:42

Angel eyes i sve ostale moje drage cure upravo sam stigla kuci.. bas kako sam i osjecala, dobili smo samo jedan embrion..sve nade polazem u njega..Rezultat definitivno nije najbolji ali sta cu.. danas sam sebi odmah zacrtala u glavi da si ne zelim raditi nekakav stres, da cu strpljivo cekati i nek bude kako bude.. e sad vidjet cemo kako ce to funkcionisati..🙂 Uglavnom transfer ✅ embrionglue ✅ krompirici ✅ Hvala vam svima sto me spominjete od jutros, nevjerovatno je koliko to znaci.. e sad, iscekujem kako ce sutra proci Angel eyes i Zuzi, i zaista se  nadam da se sve biti bas kako treba! ❤😘🍀

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
    👦'82 los spermogram
    1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖
    11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
    10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
    ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...

Čokoladica 🍀
    22. Svibanj 2024. 16:46

Rolica

Meni krenula neka temp lagana, 37,4… nadam se da je virozica, nepovezano s ovime… Ako naraste išla bih do hitne, što vi mislite, jel imao netko takvu situaciju
    .
    Sanii hvala ti, da stoji sve što kažeš… endo je bio 3-linijski, jedino su tu ovulaciju zbrčkali čini mi se. Plus tko zna što je iza svega…

Rolica, nemam iskustva ali ja bi zvrcnila doktora ili bolnicu pa pitala dal da dodem 🙈🤞 drzim fige da bude sve ok!

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Rolica
    22. Svibanj 2024. 16:54

Hypnotic, Čokoladice, pratiti ću sad pa ako će rasti onda odoh na hitnu... javim stanje 🐵😵‍💫♥️♥️🥰🥰

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Sreca najveća
    22. Svibanj 2024. 16:56

Bebolina2024

Sreca najveća

Bebolina2024

Žuži kakvi planovi za Repromed. Možda baš sve 4 budu lijepe, zrele jajne stanice. Pa čak da i bude samo jedna u nju treba vjerovati sve dok nije skroz gotovo.
    Rolica žao mi je što je tako ispalo. Ali dobro je što imaš plan.
    .
    Netko je spominjao cijene postupka koliko ispada ako sve ide privatno. Cijena je otprilike između 3000 i 3700 po nekoj mojoj računici. Sve ovisi ako si na većim dozama lijekova onda ti to diže cijenu, ali ja koliko sam računala dosadašnje stimulacije lijekovi su mi bili oko 1500, 1700 eura tako računam da će biti i sada.
    Aspiracija do 3 jajne stanice je 1500 eura, ja vjerujem da će mi tako biti jer nikad nisam ni imala više od 3 js, plus konzultacije i UZV i tu još bude koji €.
    .
    Kontaktirala sam FertiCare u Pragu cijene su ono too much. Išla sam se raspitati za donirane jajne stanice znači postupak gdje ni garantiraju 2 blastice ispada 5900 i to samo postupak, stimulacija donorice, punkcija i sve ostalo na to još ide i put i smještaj plus ne znam koliko naplate da obrade muževi uzorak i tko zna što još naplaćuju.
    Postupak gdje dobivam 3 blastice je 7300€, isto toliko dođe i postupak u kojem se oplođuju i moje jajne stanice i donoričine. Tako da mi je malo to preskup sport.
    Da i prve konzultacije se naplaćuju 80€, svake sljedeće 100. I traže hrpu nalaza za ulazak u postupak.

Bebolina,

Ja sam ti bila kod njih i to sam uzela paket all inclusive.
    Veoma su detaljni i da traze hrpu analiza i da veoma su strucni i evo ja sam njima prezadovoljna.

Skupo je jako ali su od svih klinika oni drugaciji i detaljniji, i imaju totalno druge pristupe.❤️

Išli ste sa svojim materijalom ili nešto i donirano? Koliko vas je na kraju sve ispalo sa smještajem?

Bebolina 8.500 eur je paket sa garantovane 4 blastice od 120 sati( uslov za taj paket je da je spermiogram odlican dakle samo normalan spermiogram) donirane  jajne stanice ( ja imam prenizak amh)
    Smestaj sa avionom na tri dana 500 eur ( direktni letovi + hotel 3 zvezde sa doruckom) 
    Meni je uspelo iz drugog puta jer nakon prvog su me poslali na pretrage Endometrijuma i ako je sve bilo ok vizualno sa njim sumljali su na vise stvari zbog toga sto mi je stalno stekala implantacija.
    Slali me u Genisis biopsija+ histero+Era test+ Nk cells= 1800 eur
    Drugi odlazak u Prag nakon toga Bingo! Let ista cena isto tri dana sa smestajem 500 eur. Letovi Beograd Prag.
    Saniii….sretnooooo❤️

Ja 36 nizak AMH ,on Savren
    3xIVF - biohemijske
    09/23 Genesis Novi Sad Nk cells,ERAtest,bopsija ,histero ( nadjen septum 1cm)
    4- Prag ,Fertycare- stiže devojčica🥰🥰❤️❤️❤️💕
    02.08.2024.stigla princeza
    Never give up!

Dodo87
    22. Svibanj 2024. 16:57

Tanjanja27, navijamo za mrvicu koja je trenutno kod tebe i samo je to važno, izborit će se ona 
    Rolić, prati tu temp., meni su rekli da pratim razinu krvarenja i temperaturu, pogotovo ako krene groznica, pravac hitna.
    A i slažem se s Čokoladicom, možda najbolje pitati.

Čokoladice, znači mi da sam nam naručila svakome po 3 kutije, kad se sve smiri, napadamo  
    Wildflower, držim fige da ti ovo što brže prođe i da uživaš dalje u trudnoći. Ja isto nisam čula ništa za stepenice u trudnoći, prvi glas
    NPelice, uživaj u druškanju i javi što curka kaže  baš me zanima je li joj se danas štucalo koliko ju lude tetke spominju na forumu 

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
    dodo87.forum@gmail.com

Sreca najveća
    22. Svibanj 2024. 17:00

Bebolina-da se nadovezem sve nam je bilo u toj ceni OSIM lekova….estrofem, prolutex, Amelgen( progesteron) sve sam kupila u Pragu jer insistiraju na tomezbog kvalitete lekova  u bilo kojoj apoteci kupis.
    Clexane 0,4 takodje koristim od 1 dana pripreme.
    Kordinatorka je 24 sata sa tobom do 12 nedelje trudnoce.

Ja 36 nizak AMH ,on Savren
    3xIVF - biohemijske
    09/23 Genesis Novi Sad Nk cells,ERAtest,bopsija ,histero ( nadjen septum 1cm)
    4- Prag ,Fertycare- stiže devojčica🥰🥰❤️❤️❤️💕
    02.08.2024.stigla princeza
    Never give up!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.