Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wildflower
    30. Travanj 2024. 09:30

loli2020

Ma moj muž je malo čudnovat po pitanju svega,dobar je ko kruh,ali je po pitanju IVF zaključan u trezor valjda. Jednom sam povela djete kod Alebica na pregled,pa su joj dali da nešto nacrta i sad će sve crteže “njihovih beba/djece” uokviriti i tako,i ja sva ushićena to pričam. On meni mrtav hladan: ne možeš reci njihove djece! To je ružno!
    sorry momak,ali da nije njih ti i ja se nebi oplodili za života 😂 tako da neće ni znati da se testiram. Jer bi me mogao odgovoriti,samo će znati rezultat

Ahahahahah bas si me nasmijalaaa
    To se cak i ja mislim , napravit u tisni i ne rec ako je negativan
    Al opet vjerojatno ce me pogoditi....Ja ne mogu nesto tajit, nema sanse
    Jedva tajim ovaj postupak..
    Onaj dan kad mi se 10 js oplodilo htjela sam to svima rec, vikat na sav glas🤣🤣
    Ma moj ne zeli da se testiram u cetvrtak 9dnt kada sam htjela jer kao sta ako bude lazno ngativan, bit ces tuzna i onda ce utjecat na bebu...
    A inace mi se ponasamo kao da je beba tu.. Mazimo ju svaki dan prije spavanja🥹🥹

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

sanjushka
    30. Travanj 2024. 09:31

loli2020

Sanjushkaja čitam i imam osjećaj da se netko uci na tebi,zvanje preko telefona za protokol? Krajnje neozbiljno. Pa nije to terapija za liječenje dijabetesa ili nečeg sličnog,iako i tome pristupaju ozbiljnije od ovoga čini mi se.
    Ovo tvoje iskustvo je bas ružno sa njihove strane. Zao mi je sto uz svu svoju patnju prođeš kroz ruke ljudi koji nemaju ni E od empatije u sebi 🥺💚

Da, imala sam osjećaj da mi je dr. Strelec napisao protokol po njegovom i onda je došao na kontrolu dr. D koja ga je promijenila odnosno namjestila da počnem kasnije kako bi njima odgovarali termini. 
    Pa su me zvali da uzmem još dva dana kontracepciju, napravim dva dana pauze i onda se počnem bost s menopurom i dodam 5. dan ganirelix koji mi uopće nisu dali tako da sam trebala u Zg samo po njega. Sva sreća pa je muž taman tad morao službeno u Zg pa ga je pokupio. Inače mi je iz Rijeke baš usput skočit do Zg-a po lijek.. 🙄
    I nek sam ja platila 20 eura upute kako si davati injekcije i na kraju mi samo daju taj ganirelix i kažu ma nije komplicirano. Znam i ja da nije ali svejedno.. 

I da, zaboravila napisat, naravno da ni opća anestezija nije bila pokrivena, dodatnih 150. Kao i prolutex od 100 eura. Ali to je moja krivnja jer sam mogla bolje čitat forum s obzirom da se par dana ranije pisalo o cijeni prolutexa. 🙈

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+
    1 stimulacija (bez ❄️)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed
    4 stimulacije (bez ❄️)
    ▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔

........
    📧 s88.forum@gmail.com

loli2020
    30. Travanj 2024. 09:32

wildflower

Hahahaah telepatijaaaa❤️❤️
    Za sada se dobro drzim, nisam radila test🤣🤣
    Ti Hypnoticpoison? Imas ti kakve simptome? Nesto drukcije kod tebe? Jel se ti pikas Prolutexom?
    Loli jel ti uzimas kakvu terapiju u ovom FETu sad? Kako je to uopce proslo kod tebe? Koliko sam skuzila kod FETa neke cure idu sa ovulacijom neke bez? Kako je kod tebe bilo?

Ja ti uvijek,ali uvijek idem 3.dan menstruacije na UZV,krenem odmah sa estrofemom,onda kada doktor me naruči na pregled ovaj put je to bilo oko 10.dana ciklusa uvede mi cyclogest, i onda sam imala 15.dan ciklusa transfer. Meni ti moj doktor ne govori puno,a ja ne pitam. Ja ti se njemu prepustim i samo pratim upute. S time da sam imala malo mučnine,pa mi je ukinuo estrofem,ali mi je endometrij bio 13mm,ako se ne varam. Pisala sam ovdje odmah nakon pregleda. A inače sam ga uvijek pila do bete,a u trudnoći sam pila prva 3.mjeseca. Sada je rekao da daje minimalnu podršku embriju,jer ne želi ga forsat ako to nije to pa samo da dođe do spontanog. A ja kao tele malo,samo vičem pa naravno 😂 slažem se da ako će biti biti će! Možda je nekome ovo moje čudno,ali sam i sama med.struke pa sam možda zato bas tako… ne znam točnu riječ za sebe,ne da sam ne zainteresirana,nego ono imam puno povjerenje i ajmo,vozi Miško do pobjede 😂😂😂

🧔🏻‍♂️33 , 🙍‍♀️33
    03/2019 IVF-ICSI Podobnik
    03/2019 ET - beta 0 ❌
    05/2019 - FET beta +
    02/2020- STIGLA CURICA 💗
    11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
    02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
    03/2024 - MPO Alea Fertility
    04/2024- FET u čekanju 1❄️
    23.04.-FET
    06.05.- Beta 🤞🏻❌
    09/2024.- 3. MPO
    02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞
    💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚

sanjushka
    30. Travanj 2024. 09:37

loli2020

Ma moj muž je malo čudnovat po pitanju svega,dobar je ko kruh,ali je po pitanju IVF zaključan u trezor valjda. Jednom sam povela djete kod Alebica na pregled,pa su joj dali da nešto nacrta i sad će sve crteže “njihovih beba/djece” uokviriti i tako,i ja sva ushićena to pričam. On meni mrtav hladan: ne možeš reci njihove djece! To je ružno!
    sorry momak,ali da nije njih ti i ja se nebi oplodili za života 😂 tako da neće ni znati da se testiram. Jer bi me mogao odgovoriti,samo će znati rezultat

Hahahaha supeeer.. 🤣🤣🤣
    Meni je uvijek želja testirat se bez muža pa da mu onako priredim neko iznenađenje s pozitivnim testom. 😍 
    Ali to mi ne drži vodu ako bude negativan 🙄 pa onda svaki put odustanem i testiramo se skupa. A on je obično nestrpljiviji od mene. Ja ne želim iz tog lijepog PUPO balončića u realnost.. 🤣

Držim vam fige cure za test ili betu, šta god odlučite.. 😘❤️

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+
    1 stimulacija (bez ❄️)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed
    4 stimulacije (bez ❄️)
    ▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔

........
    📧 s88.forum@gmail.com

Marisha
    30. Travanj 2024. 09:37

Wildflower i Loli sretno ako se odlučite piškiti test 🥰 Loli baš si me nasmijala sa tim sorry momak 
    Korni bebekica je već skoro dvokilašica, prava mala bebilica 
    Tinčica baš mi je žao da to prolaziš, dovoljno je i to da je samo po sebi iscrpljujuće i još dok tako bezobrazno "troše" tvoje vrijeme i novac, kroz ove vaše priče mi se baš beta zamjerila, sad sam sigurna da nećemo ići tamo ni pod razno 
    Dodo čestitam na srčeku 🥳 neka te prati uredna i školska trudnoća ❤️
    Medena neka se obje oplode 🤞
    Djetelina drago mi je da se mužu cjelokupna slika popravila, sretno dalje 
    Čokoladice mislim da si svi moramo dopustiti sve proanalizirati, tugovati, veseliti se, plakati...meni osobno kao što je vidim i nekim curama loše par dana ali brzo "odbolujem" već u tom postupku smišljam što i kako dalje jer nema predaje 

Pixi i Lunolina sorry curke ali doktor je cijelo vrijeme stajao pored mene pa mi je bilo neugodno pitati tko ostaje/kamo ide i sl.da baš ne ispadnemo tračerice uglavnom dr.Lana će biti ovih dana. Meni je danas 8dc i već mi je na 18,5mm vodeći folikul tako da večeras ide štoperica i u četvrtak daj Bože aspiracija uz lokalnu anesteziju. Imam dosta manjih folikula (5-6mm) ali mislim da se to ne aspirira?

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

wildflower
    30. Travanj 2024. 09:38

loli2020

wildflower

Ti Hypnoticpoison? Imas ti kakve simptome? Nesto drukcije kod tebe? Jel se ti pikas Prolutexom?
    Loli jel ti uzimas kakvu terapiju u ovom FETu sad? Kako je to uopce proslo kod tebe? Koliko sam skuzila kod FETa neke cure idu sa ovulacijom neke bez? Kako je kod tebe bilo?

Ja ti uvijek,ali uvijek idem 3.dan menstruacije na UZV,krenem odmah sa estrofemom,onda kada doktor me naruči na pregled ovaj put je to bilo oko 10.dana ciklusa uvede mi cyclogest, i onda sam imala 15.dan ciklusa transfer. Meni ti moj doktor ne govori puno,a ja ne pitam. Ja ti se njemu prepustim i samo pratim upute. S time da sam imala malo mučnine,pa mi je ukinuo estrofem,ali mi je endometrij bio 13mm,ako se ne varam. Pisala sam ovdje odmah nakon pregleda. A inače sam ga uvijek pila do bete,a u trudnoći sam pila prva 3.mjeseca. Sada je rekao da daje minimalnu podršku embriju,jer ne želi ga forsat ako to nije to pa samo da dođe do spontanog. A ja kao tele malo,samo vičem pa naravno 😂 slažem se da ako će biti biti će! Možda je nekome ovo moje čudno,ali sam i sama med.struke pa sam možda zato bas tako… ne znam točnu riječ za sebe,ne da sam ne zainteresirana,nego ono imam puno povjerenje i ajmo,vozi Miško do pobjede 😂😂😂

A mislim, sto nam drugo preostaje... Ako nemamo povjerenja u doktora i da on cini najbolje za nas, cemu onda sve ovo?
    Totalno te kuzim... Ja sam isto takva.. Vjerujem doktoru, vjerujem znanosti i medicini i prepustim se... Pratim protokol, sa strane cinim najbolje sto mogu za kvalitetu zivota i to je to..
    Ma bit ce to sve dobro, kad tad❤️

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Hypnoticpoison

wildflower

Wildflower ma, ja imam osjećaj kao da ću svakog trena procuriti, a prema ciklusu m bi trebala doći sutra ili u četvrtak.😔😔😭😭 Strašna nervoza i depra su se uvukle u mene. Takva nisam bila nakon prvog postupka.😏 Da, ja se pikam prolutexom svaki drugi dan, plus cyclogest i duphaston. Jel ti primjećuješ nešto?🙏🙏🤞🤞

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

loli2020

A moj ne mazi ništa,on ti je po krvi Ličanin i je bome. Ma moj ti je lud kao šiba! Sve glumi kao da je Cool,a kada Beta bude 0,oci mu kao filđani od tuge. Kada sam rodila,ja ga nazvala,on place. A pazi ovo sada,a ja na telefon: uredu je,prošlo je sve. Dobro je… Miso sveta pa tko je rodio od nas dvoje,on koji je spavao dok E sve desavalo ili ja,ja njega tješim!!!! Rekla sam,drugi put ako bude,ideš sa mnom makar pao u nesvijest 20 puta,ne zanima me 😂😂😂😂

🧔🏻‍♂️33 , 🙍‍♀️33
    03/2019 IVF-ICSI Podobnik
    03/2019 ET - beta 0 ❌
    05/2019 - FET beta +
    02/2020- STIGLA CURICA 💗
    11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
    02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
    03/2024 - MPO Alea Fertility
    04/2024- FET u čekanju 1❄️
    23.04.-FET
    06.05.- Beta 🤞🏻❌
    09/2024.- 3. MPO
    02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞
    💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚

Marisha
    30. Travanj 2024. 09:39

Pixi i Srculence kada ste tamo u četvrtak? Ja sam od 7h, nadam se da ćemo se upoznati 🌷

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

tinčica1703
    30. Travanj 2024. 09:43

Samo kratki info na odgovor poliklinike. Mail prigovora su apsolutno izignorirali, a mail sa cijenom su mi napisali 1300 eura ako uopće dođe do transfera. Eto toliko, ovo je gore od noćne more. Vidjet ću sa dr u Osijeku što će reći

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.