Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wildflower
    30. Travanj 2024. 09:38

loli2020

wildflower

Hahahaah telepatijaaaa❤️❤️
    Za sada se dobro drzim, nisam radila test🤣🤣
    Ti Hypnoticpoison? Imas ti kakve simptome? Nesto drukcije kod tebe? Jel se ti pikas Prolutexom?
    Loli jel ti uzimas kakvu terapiju u ovom FETu sad? Kako je to uopce proslo kod tebe? Koliko sam skuzila kod FETa neke cure idu sa ovulacijom neke bez? Kako je kod tebe bilo?

Ja ti uvijek,ali uvijek idem 3.dan menstruacije na UZV,krenem odmah sa estrofemom,onda kada doktor me naruči na pregled ovaj put je to bilo oko 10.dana ciklusa uvede mi cyclogest, i onda sam imala 15.dan ciklusa transfer. Meni ti moj doktor ne govori puno,a ja ne pitam. Ja ti se njemu prepustim i samo pratim upute. S time da sam imala malo mučnine,pa mi je ukinuo estrofem,ali mi je endometrij bio 13mm,ako se ne varam. Pisala sam ovdje odmah nakon pregleda. A inače sam ga uvijek pila do bete,a u trudnoći sam pila prva 3.mjeseca. Sada je rekao da daje minimalnu podršku embriju,jer ne želi ga forsat ako to nije to pa samo da dođe do spontanog. A ja kao tele malo,samo vičem pa naravno 😂 slažem se da ako će biti biti će! Možda je nekome ovo moje čudno,ali sam i sama med.struke pa sam možda zato bas tako… ne znam točnu riječ za sebe,ne da sam ne zainteresirana,nego ono imam puno povjerenje i ajmo,vozi Miško do pobjede 😂😂😂

A mislim, sto nam drugo preostaje... Ako nemamo povjerenja u doktora i da on cini najbolje za nas, cemu onda sve ovo?
    Totalno te kuzim... Ja sam isto takva.. Vjerujem doktoru, vjerujem znanosti i medicini i prepustim se... Pratim protokol, sa strane cinim najbolje sto mogu za kvalitetu zivota i to je to..
    Ma bit ce to sve dobro, kad tad❤️

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Hypnoticpoison

wildflower

Hahahaah telepatijaaaa❤️❤️
    Za sada se dobro drzim, nisam radila test🤣🤣
    Ti Hypnoticpoison? Imas ti kakve simptome? Nesto drukcije kod tebe? Jel se ti pikas Prolutexom?
    Loli jel ti uzimas kakvu terapiju u ovom FETu sad? Kako je to uopce proslo kod tebe? Koliko sam skuzila kod FETa neke cure idu sa ovulacijom neke bez? Kako je kod tebe bilo?

Wildflower ma, ja imam osjećaj kao da ću svakog trena procuriti, a prema ciklusu m bi trebala doći sutra ili u četvrtak.😔😔😭😭 Strašna nervoza i depra su se uvukle u mene. Takva nisam bila nakon prvog postupka.😏 Da, ja se pikam prolutexom svaki drugi dan, plus cyclogest i duphaston. Jel ti primjećuješ nešto?🙏🙏🤞🤞

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

loli2020

A moj ne mazi ništa,on ti je po krvi Ličanin i je bome. Ma moj ti je lud kao šiba! Sve glumi kao da je Cool,a kada Beta bude 0,oci mu kao filđani od tuge. Kada sam rodila,ja ga nazvala,on place. A pazi ovo sada,a ja na telefon: uredu je,prošlo je sve. Dobro je… Miso sveta pa tko je rodio od nas dvoje,on koji je spavao dok E sve desavalo ili ja,ja njega tješim!!!! Rekla sam,drugi put ako bude,ideš sa mnom makar pao u nesvijest 20 puta,ne zanima me 😂😂😂😂

🧔🏻‍♂️35 , 🙍‍♀️35
    03/2019 IVF-ICSI Podobnik
    03/2019 ET - beta 0 ❌
    05/2019 - FET beta +
    02/2020- STIGLA CURICA 💗
    11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
    02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
    03/2024 - MPO Alea Fertility
    04/2024- FET u čekanju 1❄️
    23.04.-FET
    06.05.- Beta 🤞🏻❌
    09/2024.- 3. MPO
    02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞❌
    4./2025- prirodna trudnoća 🫶🏻🌸🥰
    💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚

Marisha
    30. Travanj 2024. 09:39

Pixi i Srculence kada ste tamo u četvrtak? Ja sam od 7h, nadam se da ćemo se upoznati 🌷

tinčica1703
    30. Travanj 2024. 09:43

Samo kratki info na odgovor poliklinike. Mail prigovora su apsolutno izignorirali, a mail sa cijenom su mi napisali 1300 eura ako uopće dođe do transfera. Eto toliko, ovo je gore od noćne more. Vidjet ću sa dr u Osijeku što će reći

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

Lunolina
    30. Travanj 2024. 09:46

Sanjuska, uzasno mi je bilo citati kroz sto si prosla ☹️ zao mi je sto si to dozivjela i prozivjela. Vjerujem da jedan ofrlje odrađeni postupak ne moze biti pokazatelj tvog pravog stanja. Također, njihovi komentari su uzasni. 
    Zelim ti da tvoja iduca klinika bude ona prava i da sve ide kako treba❤️
    Wildflower od kuda ti takvo celicno strpljenje da ne radis testove? S ovim stanjem uma, zeno, mozes pomicati planine🙈😬❤️
    Zelim ti da ti beta bude takva da ti se zavrti u glavi! 🥰🤭 Loli tebi zelim isto! I ovo kad si napisala za oplodjivanje tebe i muza sam se tako nasmijala da su me svi u uredu pogledali u cudu😂😂
    Marisha hahahaha a bas tracerice😂😂🙈
    Joooj brza si! Drzim palceve da mozda izvade i koju jajnu stanicu vise, nikad ne znas🥰🥰 

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

tinčica1703
    30. Travanj 2024. 09:46

I da nisu zaboravili napisat plus folikulometrija ova jedna jedina 40 eura. Evo nemam komentara.

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

Kawa
    30. Travanj 2024. 09:49

cure sad ste me malo isprepadale s aspiracijom  iako sam bila svjesna da je i to moguc scenarij s obzirom na br folikula, sad me bas zanima sto ce biti. 
    lunolina, marisha, sretno danas na uzv 
    giselle sretno i tebi na transferu 
    wildflower, hypnoticpoison, loli, pupice nase  jedva cekamo vase testove i/ili bete ! ja sam ovisnik o testovima tako da bih ih napravila davnih dana, vama svaka cast na strpljenju 
    jurky jesi odmorila kod svojih ? taman nas je vrijeme posluzilo sjajno.
    korni super za pregled 
    tincica zao mi je za tvoju situaciju , i ja sam stvarno stekla dojam da ta beta nastoji nadoknaditi sve sto od pacijenata ne dobiju nego preko hzzo... super da si otisla potraziti drugo misljenje od nekoga u koga imas povjerenje, i mislim da su te cure ovdje dobro savjetovale, ipak to nije malo novaca za 'baciti' i tako se igrati protokolima, terapijom itd. 
    sanii jesi ti krenula s pikanjem ili si jos na spreju ? ostale cure koje cekate postupke u novim klinikama, bebolina, sanjuska, jeste uzbuđene ? 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

Pixi
    30. Travanj 2024. 09:51

Marisha

Pixi i Srculence kada ste tamo u četvrtak? Ja sam od 7h, nadam se da ćemo se upoznati🌷

Bilo bi mi drago 😄
    Ja u pola osam prvo imam pregled/folikulometriju šta vec tako da bi se i mogle susresti.

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

sanjushka
    30. Travanj 2024. 09:51

Imam jedno pitanjce za sve koje imaju odgovor.. 
    Nakon medikamentoznog pobačaja (čet 4.4.) sam dobila onu neku upalu i ostala na bolovanju tjedan dana (od pon 8.4. - 12.4.).
    Doktorica mi je za taj period otvorila komplikacije u trudnoći. Jučer me tajnica zvala i to mi rekla, nisam imala pojma. Danas popodne idem do nje vidjeti kako i zasto.
    Jel i vama otvara komplikacije za tako nešto? 
    Nisam nikad uzimala bolovanje nakon transfera, jel to znači da bi mi i onda otvorila komplikacije?
    Šta ne postoji neka druga šifra ginekoloskog bolovanja?
    Kakva vi imate iskustva?

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+ (1 stim)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed (6 stim)
    ▫️6/24 prekinut postupak
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
    ▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
    ▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔

📧 s88.forum@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani