Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    loli2020
    30. Travanj 2024. 11:29

Pebbles Flintstones

Hypnoticpoison

Pebbles Flintstones

vidim da je jos nekoliko vas u iscekivanju bete 🫣 ne znam jel se dan transfera broji kao 1. dan ili se taj dan ne broji 😄 u cetvrtak mi je bio transfer pa samo brojim dane kada bi bilo ok za kucni test i ako imate preporuku koji su kao najosjetljiviji tj. najpouzdaniji ?

Takodjer nemam nikakve simptome 🫣
    Pebbles Flintstones dan transfera je nulti dan. I najbolje su duchesse trakice iz Müllera, a dobre su i one first sign trakice. Samo nemoj clearblue test, on je fuuuuuujkav do bola i ne volimo ga ovdje. Sretnoooooo od ❤!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤❤

ee imam First sign al kupit cu i te iz Mullera, sta je sigurno sigurno je 🫣 hvala ti punoooo 🥰🥰🤞🏼🤞🏼❤️❤️

Kada planiraš testirati se? Ja sam mislila sutra,ali kako vrijeme ide,mislim da nemam hrabrosti još 🫣😂 transfer sam imala prije tjedan dana 

🧔🏻‍♂️33 , 🙍‍♀️33
    03/2019 IVF-ICSI Podobnik
    03/2019 ET - beta 0 ❌
    05/2019 - FET beta +
    02/2020- STIGLA CURICA 💗
    11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
    02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
    03/2024 - MPO Alea Fertility
    04/2024- FET u čekanju 1❄️
    23.04.-FET
    06.05.- Beta 🤞🏻❌
    09/2024.- 3. MPO
    02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞
    💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚

Pebbles Flintstones
    30. Travanj 2024. 11:34

loli2020

Pebbles Flintstones

Hypnoticpoison

Pebbles Flintstones

vidim da je jos nekoliko vas u iscekivanju bete 🫣 ne znam jel se dan transfera broji kao 1. dan ili se taj dan ne broji 😄 u cetvrtak mi je bio transfer pa samo brojim dane kada bi bilo ok za kucni test i ako imate preporuku koji su kao najosjetljiviji tj. najpouzdaniji ?

Pebbles Flintstones dan transfera je nulti dan. I najbolje su duchesse trakice iz Müllera, a dobre su i one first sign trakice. Samo nemoj clearblue test, on je fuuuuuujkav do bola i ne volimo ga ovdje. Sretnoooooo od ❤!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤❤

ee imam First sign al kupit cu i te iz Mullera, sta je sigurno sigurno je 🫣 hvala ti punoooo 🥰🥰🤞🏼🤞🏼❤️❤️

Kada planiraš testirati se? Ja sam mislila sutra,ali kako vrijeme ide,mislim da nemam hrabrosti još 🫣😂 transfer sam imala prije tjedan dana

ufff 🫣 a nekako planiram 8dnt, sta znaci petak jer mi je u cetvrtak bio transfer … al isto mi malo panika, a u poliklinici su mi rekli da u ponediljak izvadim betu (11dnt) a ko ce to docekat, ko da je za 2 godine 😅

👩🏼‍💼🧑🏼‍💼 ‘90
    01/2023 - vanmatericna (prirodno)
    2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
    3. IVF (cito) 🤍

Pebbles Flintstones
    30. Travanj 2024. 11:37

loli2020

Pebbles Flintstones

Hypnoticpoison

Pebbles Flintstones

a jel ti onda sutra 8dnt ili 9dnt , malo sam se pogubila al u istom smo sosu 🫣

👩🏼‍💼🧑🏼‍💼 ‘90
    3. IVF (cito) 🤍

loli2020
    30. Travanj 2024. 11:40

Pebbles Flintstones

loli2020

Pebbles Flintstones

Hypnoticpoison

Pebbles Flintstones

a jel ti onda sutra 8dnt ili 9dnt , malo sam se pogubila al u istom smo sosu 🫣

Sutra mi je 8dnt,s time da bi meni pet/sub kao trebao početi idući ciklus,sto se nadam iskreno da neće,a doktor mi rekao da vadim betu tek u pon 

🧔🏻‍♂️33 , 🙍‍♀️33
    03/2019 ET - beta 0 ❌
    05/2019 - FET beta +
    02/2020- STIGLA CURICA 💗
    23.04.-FET
    06.05.- Beta 🤞🏻❌
    09/2024.- 3. MPO

Hypnoticpoison
    30. Travanj 2024. 11:42

Pebbles Flintstones

Hypnoticpoison

Pebbles Flintstones

Pebbles nema na čemu!🤞🤞🍀🍀❤❤ Ti si dva dana iza Loli, Wildflower i mene. Kako se osjećaš?

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

loli2020
    30. Travanj 2024. 11:47

Ja se danas osjećam prazno,ali doslovno. Ništa vise ne osjećam sto sam osjećala. Noćas sam se jedino preznojila,bas sve nesta onako,bezveze. Draže mi je bilo da bolucka 🥺

🧔🏻‍♂️33 , 🙍‍♀️33
    03/2019 ET - beta 0 ❌
    05/2019 - FET beta +
    02/2020- STIGLA CURICA 💗
    23.04.-FET
    06.05.- Beta 🤞🏻❌
    09/2024.- 3. MPO

Pebbles Flintstones
    30. Travanj 2024. 12:12

Loli e, a meni bi ciklus treba u utorak/srijedu a isto mi rekli beta u ponediljak kao i tebi. I isto sam danas nekako down pa ne znam vise jel umisljam da me nesto bolucka povremeno ili je pocela nervoza zbog bete, bas neki mix svega. 

Hypnotic drago mi je da nas je vise 😄 kakve ste vas dvije sa testovim, koji dan planirate ? ako uopce planirate 🫣 
    Pa evo danas sam malo nestabilno, ove dane sam sve mislila to je to, teska pozitiva .. a sad vise ne znam jel umisljam neke bolove od zelje ili od nervoze ili nesto trece 😅 na momenat pomislim sve je propalo a na momenat mislim da su se obje primile 😄 totalno nestabilno 

👩🏼‍💼🧑🏼‍💼 ‘90
    3. IVF (cito) 🤍

Hypnoticpoison
    30. Travanj 2024. 12:23

Pebbles Flintstones

Loli e, a meni bi ciklus treba u utorak/srijedu a isto mi rekli beta u ponediljak kao i tebi. I isto sam danas nekako down pa ne znam vise jel umisljam da me nesto bolucka povremeno ili je pocela nervoza zbog bete, bas neki mix svega.

Hypnotic drago mi je da nas je vise 😄 kakve ste vas dvije sa testovim, koji dan planirate ? ako uopce planirate 🫣
    Pa evo danas sam malo nestabilno, ove dane sam sve mislila to je to, teska pozitiva .. a sad vise ne znam jel umisljam neke bolove od zelje ili od nervoze ili nesto trece 😅 na momenat pomislim sve je propalo a na momenat mislim da su se obje primile 😄 totalno nestabilno

Pebbles moram ti priznati da sam se baš pronašla u tvom opisu.😔😔 A osjećam kao da ću procuriti svaki tren, a ciklus bi mi trebao krenuti sutra ili u četvrtak. Ma, ja sam teški trtaroš što se tiče testova, pa ih neću raditi nego u nedjelju ranom zorom idem vaditi betu. Ali podržavam vas cure koje želite napraviti testić!💯💯 I navijam svim ❤ za svaku od Vas!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤❤

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Giselle
    30. Travanj 2024. 12:48

Cure, ja sam PUPO🥰🥰
    Krumpirići pojedeni😀

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

wildflower
    30. Travanj 2024. 12:50

Giselle PUPOOO sretnoooo i neka se mrva primiiii🍀🥰
    Koliko smrzlica na kraju imate?

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.