Djetelina super, kod tebe bas lijepe vijesti! Vec je netko napisao da bi mogla i spontana trudnoca iznenaditi, nikad se ne zna!
Korni aaaa jos malo! Ako te nesto vezano za porod zanima, slobodno pisi!
Cokoladica, joj, saljem i tebi zagrljaj. Ja se nikako nisam uspjela maknuti od depresije i teskih i sumornih misli, pogotovo nakon gubitaka. Tesko mi je bilo slusati ikakve savjete, planirati buducnost, bas sam zapela sama sa sobom i svojim mislima, pokvarila masu odnosa i udaljila se od svih. Najgore mi je bilo sto vise nisam mogla ni plakati, samo sam osjecala prazninu. Jedino sto mi je malo pomagalo je zapisivanje vlastitih misli. I dalje imam sve sacuvano i procitam s vremena na vrijeme. Isla sam i kod psihologa redovito na razgovor, preporucam.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Wildflower, ja nisam imala nikakvih simptoma do dva dana prije pozitivnog testa, tad me spucala temperatura i visoki tlak i to je prošlo u jednom danu..ostalo ništa..nemam ih ni sad, a trudna sam 14+5.. tako da samo hrabro 💪 hoćeš raditi test prije bete? 🥰
Tinčica, 🤞🤞 da te dvije budu zrele 🥰
Blondie, odlično, bravo 🥳🥰
Dodo, jeeeej čestitam na srčeku 🥳🥰 neka te prati mirna trudnoća 🤞❤️ što se crl tiče nema veze što je manji, puno puta se on neće slagati s kalendarom, ne brini ništa, doktor će te upozoriti ako nešto ne štima.. samo uživaj sad ❤️
Medena, navijam da se obje oplode 🤞🥰
Kawa, pa ti bi mogla i na aspiraciji završiti 🤭 sretno 🤞🥰
Lulina, na nultom uzv doc gleda stanje jajnika i koliko imaš antralnih folikula, zatim ti određuje terapiju. Ja sam bolovanje uzimala samo po jedan dan kad sam išla na folikulometrije jer mi je dug put pa ne stignem raditi.. sretno 🤞🥰
Djetelina, super da se spermiogram popravio.. sretno 🤞🥰
Korni, predivno 🤗 još samo malo ❤️
Čokoladica, drži se.. izbaci tu negativu iz sebe 💪💪🥰
Sretno svima 🤞🥰
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Ja ću samo rezimirati svoj postupak u Beti +:
Dogovor za postupak- 50 eura
Prvi uzv- neposredno pred postupak - 50 eura
Edukacija o inekcijama- izričito sam odbila, htjeli naplatiti 20 eura, a ako kom nije jasno davat inekcije na YouTube imate sve.
SAMO 1 folikulometrija u postupku (nikad, ali baš nikad nisam imala 1 folikulometriju a ovo mi je 7 postupak)😱😱
Iii već imamo dogovorenu aspiraciju, cijena koliko vidim 1-3 folikula 1300 eura piše na webu, 1700 eura za više od 3 stanice , na tu cijenu ide još dodatno smrzavanje i čuvanje, uopće ne sumnjam da će nabrojiti uz tu cijenu i Boga i vraga. Daj Bože da bude sve ok , da se ovog svega samo sjećam kao bilo teško ali uspjeli smo, ali imam onaj predosjećaj da neće ništa bit od ovoga… I opet situacija, danas je 29.04, punkcija zakazana za 03.05, nije li to daleko bez kontrole? Ja stvarno neznam tko je tu lud..
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Da, zaboravila sam nabrojati , vađenje krvi (estradiol) prije postupka 20 eura da utvrdi trebam li ući u postupak, estradiol mi je bio 39 (rezultat)
40 ja👩❤️👨31muž
1. postupak- clomifen ❌
4. postupak- beta ❌
Ono sto mi se nije svidjelo kod njih je isto to, stekla sam dojam da svaki moguci vrag koji se moze dodatno platiti ja tamo placam. Evo primjer, nakon spontanog (svjezi transfer) javila da sam prokrvarila i da je gotovo, beta je pala, oni su rekli da dodjem na ultrazvuk kod njih i da doktorica vidi. Dolazim ja tako iz Rijeke u Zagreb, ulazim kod doktorice, a ona meni: Ajmo vidjeti jesmo li uspjesnu trudnocu napravili! Znaci nitko joj nije rekao da je bila spontani. Na kraju me nije niti pregledala, samo smo dogovorile kada ce biti fet i tu informaciju mi naplatila kao konzultacije. Uf kad se sjetim,
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Djetelinasuper, kod tebe bas lijepe vijesti! Vec je netko napisao da bi mogla i spontana trudnoca iznenaditi, nikad se ne zna!
Korniaaaa jos malo! Ako te nesto vezano za porod zanima, slobodno pisi!
Cokoladica, joj, saljem i tebi zagrljaj. Ja se nikako nisam uspjela maknuti od depresije i teskih i sumornih misli, pogotovo nakon gubitaka. Tesko mi je bilo slusati ikakve savjete, planirati buducnost, bas sam zapela sama sa sobom i svojim mislima, pokvarila masu odnosa i udaljila se od svih. Najgore mi je bilo sto vise nisam mogla ni plakati, samo sam osjecala prazninu. Jedino sto mi je malo pomagalo je zapisivanje vlastitih misli. I dalje imam sve sacuvano i procitam s vremena na vrijeme. Isla sam i kod psihologa redovito na razgovor, preporucam.
Slee, Jurky hvala cure 🫂❤️ ma bit ce bolje, treba samo izdrzati sve ovo. Nije lako uopce...
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Jurky mislim napraviti test ako smognem hrabrosti na 9dnt…uzasno me strah… i bas kad sam danas govorila vama tu da nemam nikakve simptome, veceras se osjecam ko pred mengu😳
Hmmm jedno mozda glupo pitanje, ne zelim navoditi na to, ali tincice jesi mozda razmisljala zapravo odustati od ovog postupka? I ne platiti im ni eura vise i s tim novcem otici u drugu kliniku? Jel se moze tek tako odustati od aspiracije i daljnjeg postupka bez nekih posljedica? Je li netko imao taj slucaj?
Sjecam se da je Medena nakon nekoliko dana stimulacije stala sa svime i cekala M….
Mislim, to sve izgleda dosta neozbiljno.. ako ste na stiski s novcem, mozda nije luda ideja odustat ovaj put i potraziti srecu negdje deugdje?
Treba pametno sad odluciti i ne ici glavom u zid zbog nestpljivosti.
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Jurky mislim napraviti test ako smognem hrabrosti na 9dnt…uzasno me strah… i bas kad sam danas govorila vama tu da nemam nikakve simptome, veceras se osjecam ko pred mengu😳
Hmmm jedno mozda glupo pitanje, ne zelim navoditi na to, ali tincice jesi mozda razmisljala zapravo odustati od ovog postupka? I ne platiti im ni eura vise i s tim novcem otici u drugu kliniku? Jel se moze tek tako odustati od aspiracije i daljnjeg postupka bez nekih posljedica? Je li netko imao taj slucaj?
Sjecam se da je Medena nakon nekoliko dana stimulacije stala sa svime i cekala M….
Mislim, to sve izgleda dosta neozbiljno.. ako ste na stiski s novcem, mozda nije luda ideja odustat ovaj put i potraziti srecu negdje deugdje?
Treba pametno sad odluciti i ne ici glavom u zid zbog nestpljivosti.
Iskrena da budem , razmišljam u tom pravcu. Neznam ni sama šta da radim, meni često stanu sa razvojem i tu je najveći problem..
40 ja👩❤️👨31muž
1. postupak- clomifen ❌
4. postupak- beta ❌
Djetelina drago mi je što se spremiogram popravio, nikad ne znaš. Daj Bože da uspijete spontano u čekanju idućeg postupka 🥰🥰🥰🥰
Kawa super rezultati, sretno dalje 🤗
Čokoladica razumijem te u potpunosti, izbaci sve iz sebe i hrabro u nove pobjede. Ja bi svaki put potonula, ne mogu drugacije i onda nekako krenem dalje. Moram priznati da me jedino plan za dalje drži, kad sam nakon druge vanmaternicne mislila to je to, moram se pomiriti da neću imati više djece bila sam toliko loše, ne mogu vam opisati. Tek kad sam se odlučila za ivf vratila se nada i opet sam bila pozitivna. Drži se, šaljem ti zagrljaj 🤗🤗🤗
Tinčica ne znam što bi ti rekla, samo šaljem zagrljaj podrške 🤗🤗 i iskreno se nadam da ćeš uspjeti u Beti ili negdje drugo, da ćeš naći načina i uspjeti ❤️
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Poslala sam upit na polikliniku koliko će mi ovu lakrdiju naplatiti ako mi aspiriraju ova 2 folikula pa da si iskalkuliram, da budem skroz iskrena tako sam puno novaca potrošila na ovo do sada i na ovakav scenarij nisam razmišljala da će se dogoditi.. Od kredita za IVF mi je ostalo 2500 eura.. Evo očajna sam i sad mi suze ide. Ja sam teški baksuz.. Bolje da vas ne bediram dalje 😣😣
40 ja👩❤️👨31muž
1. postupak- clomifen ❌
4. postupak- beta ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji