Djetelinasuper, kod tebe bas lijepe vijesti! Vec je netko napisao da bi mogla i spontana trudnoca iznenaditi, nikad se ne zna!
Korniaaaa jos malo! Ako te nesto vezano za porod zanima, slobodno pisi!
Cokoladica, joj, saljem i tebi zagrljaj. Ja se nikako nisam uspjela maknuti od depresije i teskih i sumornih misli, pogotovo nakon gubitaka. Tesko mi je bilo slusati ikakve savjete, planirati buducnost, bas sam zapela sama sa sobom i svojim mislima, pokvarila masu odnosa i udaljila se od svih. Najgore mi je bilo sto vise nisam mogla ni plakati, samo sam osjecala prazninu. Jedino sto mi je malo pomagalo je zapisivanje vlastitih misli. I dalje imam sve sacuvano i procitam s vremena na vrijeme. Isla sam i kod psihologa redovito na razgovor, preporucam.
Slee, Jurky hvala cure 🫂❤️ ma bit ce bolje, treba samo izdrzati sve ovo. Nije lako uopce...

👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Jurky mislim napraviti test ako smognem hrabrosti na 9dnt…uzasno me strah… i bas kad sam danas govorila vama tu da nemam nikakve simptome, veceras se osjecam ko pred mengu😳
Hmmm jedno mozda glupo pitanje, ne zelim navoditi na to, ali tincice jesi mozda razmisljala zapravo odustati od ovog postupka? I ne platiti im ni eura vise i s tim novcem otici u drugu kliniku? Jel se moze tek tako odustati od aspiracije i daljnjeg postupka bez nekih posljedica? Je li netko imao taj slucaj?
Sjecam se da je Medena nakon nekoliko dana stimulacije stala sa svime i cekala M….
Mislim, to sve izgleda dosta neozbiljno.. ako ste na stiski s novcem, mozda nije luda ideja odustat ovaj put i potraziti srecu negdje deugdje?
Treba pametno sad odluciti i ne ici glavom u zid zbog nestpljivosti.

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Jurky mislim napraviti test ako smognem hrabrosti na 9dnt…uzasno me strah… i bas kad sam danas govorila vama tu da nemam nikakve simptome, veceras se osjecam ko pred mengu😳
Hmmm jedno mozda glupo pitanje, ne zelim navoditi na to, ali tincice jesi mozda razmisljala zapravo odustati od ovog postupka? I ne platiti im ni eura vise i s tim novcem otici u drugu kliniku? Jel se moze tek tako odustati od aspiracije i daljnjeg postupka bez nekih posljedica? Je li netko imao taj slucaj?
Sjecam se da je Medena nakon nekoliko dana stimulacije stala sa svime i cekala M….
Mislim, to sve izgleda dosta neozbiljno.. ako ste na stiski s novcem, mozda nije luda ideja odustat ovaj put i potraziti srecu negdje deugdje?
Treba pametno sad odluciti i ne ici glavom u zid zbog nestpljivosti.
Iskrena da budem , razmišljam u tom pravcu. Neznam ni sama šta da radim, meni često stanu sa razvojem i tu je najveći problem..
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Djetelina drago mi je što se spremiogram popravio, nikad ne znaš. Daj Bože da uspijete spontano u čekanju idućeg postupka 🥰🥰🥰🥰
Kawa super rezultati, sretno dalje 🤗
Čokoladica razumijem te u potpunosti, izbaci sve iz sebe i hrabro u nove pobjede. Ja bi svaki put potonula, ne mogu drugacije i onda nekako krenem dalje. Moram priznati da me jedino plan za dalje drži, kad sam nakon druge vanmaternicne mislila to je to, moram se pomiriti da neću imati više djece bila sam toliko loše, ne mogu vam opisati. Tek kad sam se odlučila za ivf vratila se nada i opet sam bila pozitivna. Drži se, šaljem ti zagrljaj 🤗🤗🤗
Tinčica ne znam što bi ti rekla, samo šaljem zagrljaj podrške 🤗🤗 i iskreno se nadam da ćeš uspjeti u Beti ili negdje drugo, da ćeš naći načina i uspjeti ❤️
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Poslala sam upit na polikliniku koliko će mi ovu lakrdiju naplatiti ako mi aspiriraju ova 2 folikula pa da si iskalkuliram, da budem skroz iskrena tako sam puno novaca potrošila na ovo do sada i na ovakav scenarij nisam razmišljala da će se dogoditi.. Od kredita za IVF mi je ostalo 2500 eura.. Evo očajna sam i sad mi suze ide. Ja sam teški baksuz.. Bolje da vas ne bediram dalje 😣😣
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Poslala sam upit na polikliniku koliko će mi ovu lakrdiju naplatiti ako mi aspiriraju ova 2 folikula pa da si iskalkuliram, da budem skroz iskrena tako sam puno novaca potrošila na ovo do sada i na ovakav scenarij nisam razmišljala da će se dogoditi.. Od kredita za IVF mi je ostalo 2500 eura.. Evo očajna sam i sad mi suze ide. Ja sam teški baksuz.. Bolje da vas ne bediram dalje 😣😣
Tincica, jako mi je zao sta ti se to dogada. Ako si izgubila povjerenje u njih, mozda bolje da promijenis kliniku. Znam da ti je to opet novi trosak, ali mozda da nades drugog doktora koji ce te saslusat i razumit tvoj problem i znat kako radit sa tim. Zelim ti srecu, sta god odlucila 🤞🍀❤️
Angel eyes, hvala, i mene jedino drzi plan za dalje, zato sam nestrpljiva da nesto dogovorim pa da se imam cemu nadati 🫂❤️

👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Tincica, ja bi ti isto savjetovala da se maknes, pogotovo jer povjerenja vise nema, ne znam moze li se dogovoriti da odes u neku drugu polikliniku na aspiraciju pa da ne propadnu sad ovi folikuli, ja bi ti preporucila dr. Alebica, mislim da on dobro zna sa stanicama, ili mozda cak Radoncica jer ce Patrik znatnizabrati odlicne spermice pa da izvuce najbolje iz ovog postupka. Ne znam je li itko to radio, ali raspitaj se, imas pravo na to, tvoji su novci i ti biras kome ces ih dati. Jos nije sve gotovo, a ako se i odlucis ostati sad do kraja kod njih daj im do znanja da si nezadovoljna jer sigurno ovaj rezultat nije samo zbig tvog tijela, nego i zbog njihove nonsalantnosti. Ja bi na tvom mjestu zvala Alebica i Radoncica i vidjela moze li se tako nesto izvesti

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sanjushka, Bebolina, Saniii, Slee, Jurky hvala vam cure ❤️
Tinčica jako mi je žao da je sve tako ispalo 😔 baš me zanima šta će ti poliklinika odgovoriti.
Sretno cure 🍀🤞❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Tincica svakako imaš pravo pitati ih i predložiti im sve što misliš da bi moglo pomoć, a na dr je da tvoje prijedloge saslusa i argumentirano uvaži ili odbije. Zamjena za Menopur je Pergoveris, oboje sadrže fsh/lh, a Elonva se razgrađuje 7 dana , ne možeš njome bit pokrivena do asp, nek ti argumentirano objasni kako moze? Nevjerojatno je da si bez terapije do daljnjeg, i ta 2 folikula mogu bit prazna..
Postoji i duo stim ali u tvom slučaju i kad se privatno ide apsolutno se ne isplati jer je to doslovno dupla stimulacija, dakle dupli lijekovi, dvije aspiracije, dvije oplodnje i to je i dupli trošak a rezultat neizvjestan.. U bolnici je ta opcija izvediva.
Jedna folikulometrija u stimuliranom ciklusu je apsurd i nemam drugi naziv, u samom postupku je sve toliko delikatno da su u pitanju sati a ne toliki dani bez uvida u stanje, pa kad su ti uspjeli uvesti supresiju, na koliki mm stopericu?
Što više čitam više mi se sviđa prijedlog Wildflower, ako sad odustanes ne placas više ništa a ostatak novaca ti je dovoljan za jedan postupak u drugoj klinici. Ja mislim da će sad moj postupak bit oko 2500e. O nebulozama koje naplaćuje samo B+ isto nemam riječi. I što se tiče opcenito o zadovoljstvu sa klinikama nek se piše i o negativnim stranama jer kako možemo donijeti najbolju odluku gdje ćemo se liječiti ako slušamo samo hvalospjeve ? Ne postoji savršena klinika ni savršen dr, svi imaju mana i vrlina, ali neki manje neki više i na nama je da odlucimo sto nam je bitno, a objektivni možemo biti tek kad znamo obje strane, dobre i loše.. Ja sam prije neke 2 godine ovdje napisala da nikada ne bih platila postupak klinici koja odrađuje i hzzo postupke i iza te odluke stojim i dan danas. .. Kada idemo na uputnicu neke stvari se mogu tolerirati , znam da to nije besplatno, placa se iz naših doprinosa ali je drugačije..
A konkretno u B+ čini mi se da je raspad sistema otkako je drB otišla, treba sad uhodat novu ekipu, nova dr nema nikakvog iskustva u mpo vodama ,a drD ne može sve sama odrađivati i hzzo i privatno, hrpa je to pacijenata..
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Tincica moje preporuke su također za Dr.Alebica. Nije to malo novaca da se netko zeza,ne očekujemo mi od njih da su mađioničari i da ce napraviti cudo,ali fer i korektan pristup je najmanje sto možemo i trebamo dobiti bilo da idemo privatno ili ne. Meni se sviđa kod Alebica sto nema forsiranja,on ide na najveći zicer sto može,a dalje je na čudu da odradi svoje i dođe do trudnoće. Kakvo plaćanje edukacije o bockanju??? Wtf??? Imaš na Alea Fertility cjenik njihov pa usporedi bas. Sretno 💚
🧔🏻♂️35 , 🙍♀️35
03/2019 IVF-ICSI Podobnik
03/2019 ET - beta 0 ❌
05/2019 - FET beta +
02/2020- STIGLA CURICA 💗
11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
03/2024 - MPO Alea Fertility
04/2024- FET u čekanju 1❄️
23.04.-FET
06.05.- Beta 🤞🏻❌
09/2024.- 3. MPO
02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞❌
4./2025- prirodna trudnoća 🫶🏻🌸🥰
💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji