Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dodo87
    30. Travanj 2024. 11:00

Sanjushka i Tinčice, jako mi je žao zbog vaših iskustava.
    Ja sam isto bila na konzultacijama u beti, doktorica KB me nije ni pregledala, samo smo dogovorile kontracepciju i termin (iako sam već tad imala neg osjećaj i vuklo me na ne).

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 11dnt 209 🍀
    dodo87.forum@gmail.com

tinčica1703
    30. Travanj 2024. 11:01

tinčica1703

Samo da javim da je dr Dmitrović poslala odgovor, po meni se baš nije proslavila sa izjavom. Ne misli da su druge stimulacije bolje od ove sada, kaže sad imate dva folikula, potencijalno dvije stanice, kaže po njenom mišljenju je sve odrađeno savršeno i da bi trebali dobiti dobre zametke i imati ozbiljnu šansu za trudnoću. Nabraja mi da do sada nisam uspjela ostvariti trudnoću a imala sam više folikula, pa neznam kako onda ona misli uspjeti sa potencijalno dvije.. Da ovo privedem kraju, ja mislim da od ovoga odustajem, a vidjet ću što će mi dr Matković reći još.. Umjesto da kaže, da pogriješili smo jer nije bilo više folikulometrija, nismo reagirali na vrijeme, ona meni da je odrađeno savršeno, sve sam vam kronološki opisala. Za mene je ovo stvarno previše i treba mi lijek za smirenje jer se tresem doslovce… Neka mi je Bog na pomoći a i svima Vama, za ovo treba živaca…

i da zaboravila je na moju biokemijsku u prošlom postupku ili se to ne broji valjda, evo neznam..

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

Hypnoticpoison
    30. Travanj 2024. 11:05

Medena33

Javljam da su obe oplodjene icsi metodom. 😊

Medena superiška!💪💪 Sad neka budu poslušne i neka se nastave lijepo razvijati.🤞🤞🍀🍀❤❤

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Srculence
    30. Travanj 2024. 11:06

Tinčica1703, Baš mi je žao što to sve prolaziš. Ja bi na tvom mjestu pokušala negdje drugdje, znam da svi hvale dr.Lučingera on je i meni druga opcija. (Ja sam otišla za Lanom jer me od pocetka prati i receno mi je da necu vjerojatno nista plaćat u Škvorcu, međutim kad sam tamo došla moram plaćat jer nisu “njihovi” smrzlići. Ali da sam to znala vjerojatno bi se ipak prebacila kod Lucingera jer mi je puno bliže i svi ga hvale,a svejedno mi je di onda plaćam)
    Mi isto plaćamo sve i potpuno te kužim,ja vidim ogromnu razliku u pristupu od Podobnika i sad Škvorca,doslovno sve na traci. Za Lanu nemam šta rec žena je top. Al pristup embriologice zadnji put, znaci ja u sali sve namjesteno sestra drzi ultrazvuk dr.Lana ju zove tri puta da moze,ona tamo razgovara s nekim o glupostima i nakon treceg puta Lana pošalje sestru po nju. Mislim mi smo jadne same od sebe od svega mozda se zato i kačimo na sve. ( tvoje je neusporedivo ali za svoje novce sve pitaj i sve trebas znat). Ja cu joj bome u četvrtak rec. I još jedna stvar me zacudila nakon transfera kaze sestra lezit tu 10 minuta obucite se i dodite, u Podobniku su te drzali po 40 minuta da ležiš i onda pustili doma. Iskreno ne znam zasto al imala sam neki osjecaj ma nista od ovoga ovaj put. 
    Sad smo vec toliko skeptični oko svega da i muž kaže tko zna kako su se ti smrzlici i prevezli i da li je sve bilo uredu. 
    Naravno da ce oni rec da je…kao sto je uvijek nasa anemneza kriva i za betu…
    A da su neke poliklinike tvornice novaca to sam i ja cula…
    Oprostite na dužem postu i sretno svima.❤️
    Malo smo se izjadale ali glavu gore i pozitiva! ☺️❤️

🙋🏻‍♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
    🙋🏻‍♂️37god. (sve uredno)
    2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
    6❄️
    07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
    9/2023 konzultacije
    04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
    •01/2024 Trombofilija/Heparin💉
    •⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
    07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
    08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
    1bc ❄️

Pebbles Flintstones
    30. Travanj 2024. 11:09

Pixi

Pebbles Flintstones

vidim da je jos nekoliko vas u iscekivanju bete 🫣 ne znam jel se dan transfera broji kao 1. dan ili se taj dan ne broji 😄 u cetvrtak mi je bio transfer pa samo brojim dane kada bi bilo ok za kucni test i ako imate preporuku koji su kao najosjetljiviji tj. najpouzdaniji ?

Takodjer nemam nikakve simptome 🫣

Dan transfera se broji kao nulti dan😃

a i pretpostavljala sam al reko da ja to potvrdim 😄 tuzno bas … hvalaa ti 

👩🏼‍💼🧑🏼‍💼 ‘90
    01/2023 - vanmatericna (prirodno)
    2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
    3. IVF (cito) 🤍

loli2020
    30. Travanj 2024. 11:09

Srculence

Tinčica1703, Baš mi je žao što to sve prolaziš. Ja bi na tvom mjestu pokušala negdje drugdje, znam da svi hvale dr.Lučingera on je i meni druga opcija. (Ja sam otišla za Lanom jer me od pocetka prati i receno mi je da necu vjerojatno nista plaćat u Škvorcu, međutim kad sam tamo došla moram plaćat jer nisu “njihovi” smrzlići. Ali da sam to znala vjerojatno bi se ipak prebacila kod Lucingera jer mi je puno bliže i svi ga hvale,a svejedno mi je di onda plaćam)
    Mi isto plaćamo sve i potpuno te kužim,ja vidim ogromnu razliku u pristupu od Podobnika i sad Škvorca,doslovno sve na traci. Za Lanu nemam šta rec žena je top. Al pristup embriologice zadnji put, znaci ja u sali sve namjesteno sestra drzi ultrazvuk dr.Lana ju zove tri puta da moze,ona tamo razgovara s nekim o glupostima i nakon treceg puta Lana pošalje sestru po nju. Mislim mi smo jadne same od sebe od svega mozda se zato i kačimo na sve. ( tvoje je neusporedivo ali za svoje novce sve pitaj i sve trebas znat). Ja cu joj bome u četvrtak rec. I još jedna stvar me zacudila nakon transfera kaze sestra lezit tu 10 minuta obucite se i dodite, u Podobniku su te drzali po 40 minuta da ležiš i onda pustili doma. Iskreno ne znam zasto al imala sam neki osjecaj ma nista od ovoga ovaj put.
    Sad smo vec toliko skeptični oko svega da i muž kaže tko zna kako su se ti smrzlici i prevezli i da li je sve bilo uredu.
    Naravno da ce oni rec da je…kao sto je uvijek nasa anemneza kriva i za betu…
    A da su neke poliklinike tvornice novaca to sam i ja cula…
    Oprostite na dužem postu i sretno svima.❤️
    Malo smo se izjadale ali glavu gore i pozitiva! ☺️❤️

Bas tako,iskustva su različita. Ali evo kod Podobnika vise nema IVF tim,nakon Alebica to njima kako sam ja čula “nije išlo bas najbolje” i zatvorili su. Ja nakon ovog postupka sam ležala možda cca pola minute dok mi je doktor obuo papuče i odmah na presvlačenje i vozi za Slavoniju. Budemo vidjeli evo sto de izdešavalo 💚

🧔🏻‍♂️33 , 🙍‍♀️33
    03/2019 IVF-ICSI Podobnik
    03/2019 ET - beta 0 ❌
    05/2019 - FET beta +
    02/2020- STIGLA CURICA 💗
    11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
    02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
    03/2024 - MPO Alea Fertility
    04/2024- FET u čekanju 1❄️
    23.04.-FET
    06.05.- Beta 🤞🏻❌
    09/2024.- 3. MPO
    02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞
    💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚

Hypnoticpoison
    30. Travanj 2024. 11:10

Pebbles Flintstones

vidim da je jos nekoliko vas u iscekivanju bete 🫣 ne znam jel se dan transfera broji kao 1. dan ili se taj dan ne broji 😄 u cetvrtak mi je bio transfer pa samo brojim dane kada bi bilo ok za kucni test i ako imate preporuku koji su kao najosjetljiviji tj. najpouzdaniji ?

Pebbles Flintstones dan transfera je nulti dan. I najbolje su duchesse trakice iz Müllera, a dobre su i one first sign trakice. Samo nemoj clearblue test, on je fuuuuuujkav do bola i ne volimo ga ovdje. Sretnoooooo od ❤!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤❤

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

sanjushka
    30. Travanj 2024. 11:14

Slee beta joj je super za početak, neka se samo lijepo podupla 🤞🏻🥰
    Medena super, neka se nastave lijepo razvijati 🤞🏻🍀
    Rolica moje bete su išle ovako: 15dn aspiracije odnosno 13dnt dvodnevnog 430, 15dnt 703, 18dnt 2364 i 20dnt 3428.
    Tinčica tako je i meni pričala da je s njihove strane sve napravljeno kako treba. Mislim, meni se na kraju uhvatilo prvi put u životu pa sam bila sretna ali sad kad gledam unazad kuzim koliko je propusta bilo.. 🙄
    Srculence i ja sam u Ri ležala min 30 min nakon transfera pa ništa, u Beta+ su me odmah digli na noge, nije bilo ni tih 10 min ležanja pa se uhvatilo.. 🤷🏻‍♀️

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+
    1 stimulacija (bez ❄️)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed
    4 stimulacije (bez ❄️)
    ▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔

........
    📧 s88.forum@gmail.com

• Ana_
    30. Travanj 2024. 11:15

Evo i moje iskustvo iz Beta+ polikkinike

2022. dolazim na prve konzultacije, dogovaramo da sa sljedecom m idem u postupak. Dolazi m, dolazim i ja na uzv. Daju mi protokol, pokazuju mi kako se treba bockati (tada se to nije naplaćivalo, sad sam u šoku kad ste rekle da se i to plaća).
    Imala sam još (ja mislim) 2 uzva prije aspiracije.
    Aspiraciju su odradili sa opcom anestezijom, nju sam platila tada 1000kn. 
    ET je prošao u redu, trudnoća ostvarena. Imala sam još jedan uzv kod njih, za utvrđivanje trudnoće. 
    Dr D mi je bila stvarno super draga, dosta smo pričale i stvarno nisam imala zamjerke. 
    Cijeli postupak (svi uzv, lijekovi, aspiracija, ET) mislim da je izašlo oko 30000kn, ako me sjećanje dobro služi. 

Sad za ovaj FET koji sam bila je i meni sve bilo nešto čudno. 
    Konzultacije za FET nisu postojale, kažu nećete dolaziti iz PU samo za dogovor, poslali mi protokol na mail i recept za estrofem, naplatili 50€. 
    Bila sam na točno jednom uzv, dogovorili uvođenje utrogestana i FET za 6 dana. 40€
    FET odrađen, 550€.
    U tom trenutku meni je odgovaralo jer mi je bilo nezgodno zbog posla dolaziti na folikulometrije u zg, ali još govorim mužu da mi je čudno da nece bit bar još 1 uzv prije feta. 

Sve u svemu, moje iskustvo nije loše, iz prvog ETa imam dijete, ovo sad nije prošlo kako treba, ali trudnoća je i sad bila ostvarena. 
    Ali nekako sam imala dojam u ovom postupku da sam kao na traci, a u prvom se stvarno nisam tako osjećala. 

Pebbles Flintstones
    30. Travanj 2024. 11:22

Hypnoticpoison

Pebbles Flintstones

Pebbles Flintstones dan transfera je nulti dan. I najbolje su duchesse trakice iz Müllera, a dobre su i one first sign trakice. Samo nemoj clearblue test, on je fuuuuuujkav do bola i ne volimo ga ovdje. Sretnoooooo od ❤!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤❤

ee imam First sign al kupit cu i te iz Mullera, sta je sigurno sigurno je 🫣 hvala ti punoooo 🥰🥰🤞🏼🤞🏼❤️❤️

👩🏼‍💼🧑🏼‍💼 ‘90
    01/2023 - vanmatericna (prirodno)
    2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
    3. IVF (cito) 🤍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.