Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    30. Travanj 2024. 10:12

Sogorica je vadila betu, sto kazete na betu 104 na 11dnt blastice?

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

tinčica1703
    30. Travanj 2024. 10:31

loli2020

Tincicatrebale bi te utješiti,ali jbt ti kao da si zapela u noćnoj mori. Stvarno mi je teško citati sve sto ti se dešava,mogu misliti samo kako ti je prolaziti kroz sve ovo. Nadam se da će ti razgovor sa liječnikom pomoći razbistriti cijelu situaciju 💚

Hvala Vam cure što trpite ovo moje cviljenje doslovce. ❤️💔
    A draga moja Sanii tebe bi poliklinike trebale sponzorirat doslovce jer kad ti kažeš ta i ta poliklinika a ja odmah poslala mail na kliniku Dr Alebića jel možemo dogovorit UZV i folikulometrije Osijek, a oni da mi naprave punkciju i transfer... Ajme meni šta meni neće past a pamet sve.. Sve ću dobro proučit, nekako sam sklona mišljenju da mi se u Betu plus ne isplati ići.

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

wildflower
    30. Travanj 2024. 10:34

loli hhahaaha bas si me nasmijala :))
    Lunolina jooooj nije to stanje uma za pomicanje planina, bas suprotno.. to je strah od neuspjeha i tesko se suocavam s ovim... za sada.. Ipak je ovo prvi postupak..  I hvala ti na lijepim zeljama😘
    Kawa ja sam ti na inseminaciji imala 3 folikula i svejedno je bila inseminacija... Tako da... Nista to nije sigurno dok doktor ne kaze...
    Sani sto ti je jos dr R dao da iskontroliras osim stitnjace? Kako si ti btw? Jel ti dosla M? Sad si vec 10 dana na spreju? 

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Pixi
    30. Travanj 2024. 10:37

tinčica1703

I da nisu zaboravili napisat plus folikulometrija ova jedna jedina 40 eura. Evo nemam komentara.

Žao mi je što prolaziš kroz to sve. Odi kod Matkovića, čula sam dobra iskustva s njim. Najbolje ćeš odlučiti nakon drugog mišljenja. No ako nema povjerenja u doktora, mozda pokušati dalje.
    Drzim fige da e dr. Matković utješi i predlozi neke smislene radnje.

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Medena33
    30. Travanj 2024. 10:40

Javljam da su obe oplodjene icsi metodom. 😊

Rolica
    30. Travanj 2024. 10:47

Slee beta mi se čini superrrr :))) Taman, ako je moja 9.dan bila oko 80 :)))
    Tinčice stvarno mi je žao da ti se to sve izdogađalo. Možda stvarno bolje da prekineš sve u Beti i nastaviš negdje drugdje. Ja bi vam cure poklonila svoje hzzo postupke, da samo mogu. Ovo je sve tako trašno nepravedno  Drži se draga 
    Medena, super vijesti, nek ide dalje sve po planu 
    Sanjushka kako se kretala tvoja beta, sve me strah pitati. I moj amh je koma, iako se sad naravno nadam najboljem 

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

wildflower
    30. Travanj 2024. 10:47

Medena33

Javljam da su obe oplodjene icsi metodom. 😊

🥳🥳🥳 bravo, sretno dalje da se nastave lijepo razvijati

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Pebbles Flintstones
    30. Travanj 2024. 10:54

vidim da je jos nekoliko vas u iscekivanju bete 🫣 ne znam jel se dan transfera broji kao 1. dan ili se taj dan ne broji 😄 u cetvrtak mi je bio transfer pa samo brojim dane kada bi bilo ok za kucni test i ako imate preporuku koji su kao najosjetljiviji tj. najpouzdaniji ? 

Takodjer nemam nikakve simptome 🫣

👩🏼‍💼🧑🏼‍💼 ‘90
    01/2023 - vanmatericna (prirodno)
    2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
    3. IVF (cito) 🤍

Pixi
    30. Travanj 2024. 10:57

Pebbles Flintstones

vidim da je jos nekoliko vas u iscekivanju bete 🫣 ne znam jel se dan transfera broji kao 1. dan ili se taj dan ne broji 😄 u cetvrtak mi je bio transfer pa samo brojim dane kada bi bilo ok za kucni test i ako imate preporuku koji su kao najosjetljiviji tj. najpouzdaniji ?

Takodjer nemam nikakve simptome 🫣

Dan transfera se broji kao nulti dan😃

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

tinčica1703
    30. Travanj 2024. 10:59

Samo da javim da je dr Dmitrović poslala odgovor, po meni se baš nije proslavila sa izjavom. Ne misli da su druge stimulacije bolje od ove sada, kaže sad imate dva folikula, potencijalno dvije stanice, kaže po njenom mišljenju je sve odrađeno savršeno i da bi trebali dobiti dobre zametke i imati ozbiljnu šansu za trudnoću. Nabraja mi da do sada nisam uspjela ostvariti trudnoću a imala sam više folikula, pa neznam kako onda ona misli uspjeti sa potencijalno dvije.. Da ovo privedem kraju, ja mislim da od ovoga odustajem, a vidjet ću što će mi dr Matković reći još.. Umjesto da kaže, da pogriješili smo jer nije bilo više folikulometrija, nismo reagirali na vrijeme, ona meni da je odrađeno savršeno, sve sam vam kronološki opisala. Za mene je ovo stvarno previše i treba mi lijek za smirenje jer se tresem doslovce... Neka mi je Bog na pomoći a i svima Vama, za ovo treba živaca...

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.