Bebolina nek ti Repromed donese sreću 🍀❤️
Sanjushka ni ja nisam ništa nakon prve tablete osjetila, nakon druge mi je trebalo cca sat i pol da se pokrene.. ja sam imala sve popratne stvari, ali npr.cure koje su bile sa mnom su to prošle skoro da nisu ni osjetile, tako da stvarno kod svake bude drukčije.. ne sjećam se da li sam morala biti natašte, ali oko 12h su nam donijeli neko pecivo i jogurt. uzmi odmah tabletu za bolove, i slobodno ih pitaj još tabletu ako ti bude trebalo. Nek ti prodje što bezbolnije 💔
Čokoladica super da sve lijepo napreduje 🍀🤞
Lali navijamo za mrvu 🍀🤞
Rolica ma doći će endo na svoje 🍀🤗
Cure sretno ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Bebolinanek ti Repromed donese sreću 🍀❤️
Sanjushkani ja nisam ništa nakon prve tablete osjetila, nakon druge mi je trebalo cca sat i pol da se pokrene.. ja sam imala sve popratne stvari, ali npr.cure koje su bile sa mnom su to prošle skoro da nisu ni osjetile, tako da stvarno kod svake bude drukčije.. ne sjećam se da li sam morala biti natašte, ali oko 12h su nam donijeli neko pecivo i jogurt. uzmi odmah tabletu za bolove, i slobodno ih pitaj još tabletu ako ti bude trebalo. Nek ti prodje što bezbolnije 💔
Čokoladicasuper da sve lijepo napreduje 🍀🤞
Lalinavijamo za mrvu 🍀🤞
Rolicama doći će endo na svoje 🍀🤗
Cure sretno ❤️
Korni 🥰 Kako si ti draga? 🥰🥰
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Cure nakon “skidanja” sa cyclogesta,jeste vrlo brzo dobile menstruaciju? Liječnik mi je rekao da će biti već u petak ili sub pa sam se iznenadila 🫣😂
🧔🏻♂️35 , 🙍♀️35
03/2019 IVF-ICSI Podobnik
03/2019 ET - beta 0 ❌
05/2019 - FET beta +
02/2020- STIGLA CURICA 💗
11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
03/2024 - MPO Alea Fertility
04/2024- FET u čekanju 1❄️
23.04.-FET
06.05.- Beta 🤞🏻❌
09/2024.- 3. MPO
02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞❌
4./2025- prirodna trudnoća 🫶🏻🌸🥰
💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚
Marica36 drzim ti fige da beta bude velika. Kako si ti?
Hvala draga...a eto ..dobro sam...doma ..i molim boga čim prije 10.04 da odem vaditi krv i da to doživim i daj bože betu pozitivnu ....trudim se bit pozitivna koliko mogu i tako ... Nadam se da će ti sad ova th biti top 🥰🙏♥️
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Curenakon “skidanja” sa cyclogesta,jeste vrlo brzo dobile menstruaciju? Liječnik mi je rekao da će biti već u petak ili sub pa sam se iznenadila 🫣😂
Ja sam dobila ciklus ekspresno brzo nakon skidanja cyclogesta😄 menstruacija je stigla nakon 24 dana, a inace mi je 28-30. Tad mi je dr.A reko "eto vidite kako se brzo vidimo". Taka da sam sigurna da ce ti brzo doci🤗
Moram napisati da je moje iskustvo sa tabletama za pobacaj blago receno grozno. I zbog toga se panicno bojim ponovnog pokusaja. Meni su dali prvu tabletu u nedjelju i dva dana poslije da dodem po preostale. Ljudi moji to je bilo strasno. Iz nekog razloga ta prva tbl.je meni izazvala toliko jake kontrakcije da sam izgubila svijest. Suprug me odvezo na hitnu i tamo sam prvo dobila infuziju i napravljena je hitna kiretaza koje me spasila. Od sveg tog soka ja se najmanje boli sjecam kod kiretaze i da moram opet ici isla bih opet. Mislim da tbl.djeluju u ranoj fazi, ja sam bila 11.tjedana i to je definitivno bilo previse. Da ne spominjem da zbog heparina nisu mogli zaustaviti krvarenje i da se maternica sporo cistila pa je sve skupa dugo i traumaticno trajalo. Ne zelim nikog plasit samo da znate da kiretaza nije strasna i uvijek imate izbor.
Sretno svima. Ja skupljam jos hrabrost za dalje❤️🤗
🧏♀️32
🧏♂️34
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5 = 2025; AMH 34
Fet 12/2022 X
Fet 2/2023 X
Fet 3/2023 X
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
IVF Europe - Prag 🙏❤️
Mene su narucili u pon na pregled (isla sam ljetos prvi put tamo i nije bilo uspješno)
Uglavnom rekli mi da dodjem u pon, jer racunam da bi mi ciklus mogao krenuti pocetkom iduceg tjedna.
Međutim sta ako se dogodi da krene ranije, tipa subota, petak noc?
Ja sam si prosli put Elonvu davala drugi dan ciklusa, pa ne znam sta ako se sve pomakne ranije s ciklusom.
Dahlia, onda ih nazoveš i kažeš što je na stvari. Ja bih M trebala dobiti u subotu, ali ću ih u petak nazvati i pitati kako rade u subotu i u nedjelju jer su mi rekli da dođem prvi ili drugi dan menstruacije po protokol i injekcije, pa bih po tome trebala otići u subotu ili u nedjelju.

🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Mene su narucili u pon na pregled (isla sam ljetos prvi put tamo i nije bilo uspješno)
Uglavnom rekli mi da dodjem u pon, jer racunam da bi mi ciklus mogao krenuti pocetkom iduceg tjedna.
Ja sam si prosli put Elonvu davala drugi dan ciklusa, pa ne znam sta ako se sve pomakne ranije s ciklusom.Dahlia, onda ih nazoveš i kažeš što je na stvari. Ja bih M trebala dobiti u subotu, ali ću ih u petak nazvati i pitati kako rade u subotu i u nedjelju jer su mi rekli da dođem prvi ili drugi dan menstruacije po protokol i injekcije, pa bih po tome trebala otići u subotu ili u nedjelju.
Sretno ti onda za par dana i da ovaj postupak bude plodonosan 😀 I ja sam trebala s ovom mengom, ali evo zadesili nas neki nenadani događaji i jednostavno smo morali odgoditi za idući ciklus. Nećemo se pratiti, ali ću navijati za tebe
I za sve ostale u kojim god fazama da jeste 😀 Čitam vas svaki dan i sad odbrojavam dane do iduće menge (oko 24.4.).

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Ja sam si prosli put Elonvu davala drugi dan ciklusa, pa ne znam sta ako se sve pomakne ranije s ciklusom.Dahlia, onda ih nazoveš i kažeš što je na stvari. Ja bih M trebala dobiti u subotu, ali ću ih u petak nazvati i pitati kako rade u subotu i u nedjelju jer su mi rekli da dođem prvi ili drugi dan menstruacije po protokol i injekcije, pa bih po tome trebala otići u subotu ili u nedjelju.
Sretno ti onda za par dana i da ovaj postupak bude plodonosan 😀 I ja sam trebala s ovom mengom, ali evo zadesili nas neki nenadani događaji i jednostavno smo morali odgoditi za idući ciklus. Nećemo se pratiti, ali ću navijati za tebe
I za sve ostale u kojim god fazama da jeste 😀 Čitam vas svaki dan i sad odbrojavam dane do iduće menge (oko 24.4.).
Ania, hvala ti od ❤!🤗🤗🥰🥰💪💪
Baš šteta što se nećemo pratiti, ali i tvoja M će uskoro doći i onda krećeš.💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤ Samo ti riješi sve što moraš i onda mirno u postupak.🙏🙏 Sretnoooooo, makar ću ti i kad kreneš poželjeti sreću!😉😊🤗

🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Nazvat cu ih i pokusati ranije doc na dogovor.
A sta se dogodi ako se prije ili u toku postupka razbolim il slicno? Jel se pomice za jedan ciklus il se ceka onda mjesecima na red?
Pitam jer idem u IVF preko HZZOa i ne bi htjela pasti na kraj liste u slucaju neke iznenadne situacije.
Kako mi je ova godina pocela, pusem i na hladno.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji