Hej cure,evo se javljam sa pregleda. Ugl od 3 oplođena ostao nam je samo jedan,koji će danas biti zamrznut. Aspiracija je bila 27.03. Danas i sutra još uzimam cyclogest i čekam menstruaciju i idemo u transfer. Polažem sve nađe u ovog malisu koji je jadan sam ostao i čeka me. 🥹💚
🧔🏻♂️33 , 🙍♀️33
03/2019 IVF-ICSI Podobnik
03/2019 ET - beta 0 ❌
05/2019 - FET beta +
02/2020- STIGLA CURICA 💗
11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
03/2024 - MPO Alea Fertility
04/2024- FET u čekanju 1❄️
23.04.-FET
06.05.- Beta 🤞🏻❌
09/2024.- 3. MPO
02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞
💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚
Ja bi Vrčića svakome preporucila, kod njega sam od 2019., radio mi je dvije operacije, dobila sam bebu i sad idemo po drugu, sve sto je ikad rekao tako je i bilo, u potpunosti mu vjerujem i sve cure koje znam iz svoje okoline su rodile nakon sto su kod njega otisle, neces pogrijesiti ako odes kod njega, zelim ti svu srecu 🤗
U kojoj klinici on radi?
Ima svoju polikliniku Hilarus na gornjem gradu, ali ujutro radi u Petrovoj, ja idem u Petrovu za sve vezano uz IVF, iako je trenutno u renovaciji pa se svi transferi rade na Vuk Vrhovac
Ako se transferi rade na VV gdje se rade aspiracije?
Koliko znam Petrova do daljnjega ne radi postupke, znam da su na VV radili transfere samo zamrznutih zametaka, mozda se nešto u međuvremenu promijenilo.
Zna li netko kako radi poliklinika IVF. Na stranici piše od pon-petka, a sta je s vikendima?
Ne, letrozol se pije od 3dc, on se zapravo koristi kao indukcije ovulacije tj da potakne O ako se sumnja da je neće biti, a ako se ubaci od 8dc jos koja doza gonadotropina postoji šansa da se 2-3 folikula potaknu na rast, kod tebe na 10dc vodeći folikul se već izdvojio i on je dominantan i nista se sad ne može dodavati i samo on se lovi. Stoperica je tu da osigura O 36h nakon primjene ali u prirodnjaku ako je O već krenula štoperica niš ne znači, O će nastupiti kad joj je vrijeme i zato jest lutrija u prirodnjaku ulovit taj folikul prije prsnuća..
Ok, onda ću to predložiti za idući put koji nam neće trebati
A kako će ona znati da je krenula O? Sorry sada te već gnjavim a pitam jer znam kada sam išla na FET nikako da folikul prsne, moje su O inače redovne iako mi je sada M kasnila 3 dana zbog protokola, ne znam da li će to utjecati na nešto…ako ništa držimo fige da ne prsne prerano
A ne može znati točno preko UZVa, pucanje folikula se očekuje između 20-25mm ali to je jako individualno. Možeš doma pratiti lh trakicama i kad ti pokaže peak O je za dan i po otprilike tj za 36h jer lh krene rasti kad krene O ali to na UZVu nije vidljivo jer se lh detektira u krvi i urinu .. Ja sam štopericu u prirodnom dobila na veličinu folikula 18,9mm, a 36h nakon folikul je bio tu, 24mm i doslovno dr mi rekao da do sale može puknuti jer mu tako izgleda ali ulovili smo zrelu js koja se oplodila. Držim 🤞
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
A ne može znati točno preko UZVa, pucanje folikula se očekuje između 20-25mm ali to je jako individualno. Možeš doma pratiti lh trakicama i kad ti pokaže peak O je za dan i po otprilike tj za 36h jer lh krene rasti kad krene O ali to na UZVu nije vidljivo jer se lh detektira u krvi i urinu .. Ja sam štopericu u prirodnom dobila na veličinu folikula 18,9mm, a 36h nakon folikul je bio tu, 24mm i doslovno dr mi rekao da do sale može puknuti jer mu tako izgleda ali ulovili smo zrelu js koja se oplodila. Držim 🤞
Hvala ti draga Saniii na pojašnjenju. Onda ću si svakako kupiti trakice i pratiti tvoje upute
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
Hej curke, evo me s pregleda, čini se da sam ipak trebala uzimati estrofem jer je endo odjednom jako tanak kao na početku ciklusa i nema uoće folikula (tj jako su mali) tako da se čini kako čekam idući ciklus koji startam s estrofemom i onda pratimo dalje stanje. Iako idem još iduću srijedu na kontrolu pa ćemo znati točnije
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Cure, kad vec komentirate stoperice i velicine folikula. Imam pitanje. Zasto se zna dogoditi da 36 sati nakon stoperice folikuli ne puknu? 2x sam isla na IUI i oba puta sam dosla nakon 36 sati (drugi put cak 2-3sata kasnije) i i dalje su folikuli bili tu. Pukli su ili tu vecer ili cak sutradan. Kako je moguce da je odmak tako velik - 12-24 sata duze?
Marisha na gravida.hr imas super trakice (u slucaju da imas koji dan fore za pricekati dostavu, a mogu ti i ja dati koju, koliko sam skuzila, iz Zg-a si ☺️).
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Marice, ja se isto bojim da nam petak nije možda malo prerano?
Saniii, ako ti nije problem, možeš mi napisati u čemu je problem s povišenim FSH (čitam da je komba nizak amh+visok fsh alarma za ranu menopauzu) Meni je 14.
Jučer gledam otpusno pismo i doktor je prepisao sve krive vrijednosti, javila sam klinici pa su mi rekli da je tako pisalo i na onom papiru za protokol (neki stari nalazi otprije dok su mi amh i svi hormoni bili u balansu). Trebam li se brinuti zbog toga? Čini mi se da sam dobila jaku terapiju i da su dali sve od sebe, a sad me to kopka.
Ćemo subotu? 🤣🫣🫣 Kakvi su tebi simptomići…dani prolaze hajd nije tako loše više ..kriza je prvih par dana i sad se nekako čovjek navikne
I dalje grčevi ko za menstruaciju, a sad ipak napetije grudi (naravno, može sve biti od hormona).
Koliko sam čitala na prvim stranicama, danas je dan kad nam se bebe gnijezde ❤️
Koji je vama dnt i koje su starosti vraceni embriji? Meni ce sutra biti 5dnt 2 blastice, u iskusenju sam da pisnem test… ja nemam nikakvih zatezanja, probadanja, cak mi ni sise nisu napuhane i ne bole Bog zna kako ali ja sam imala FET, kod vas dvije je bio svjezi transfer?
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Marice, ja se isto bojim da nam petak nije možda malo prerano?
Saniii, ako ti nije problem, možeš mi napisati u čemu je problem s povišenim FSH (čitam da je komba nizak amh+visok fsh alarma za ranu menopauzu) Meni je 14.
Jučer gledam otpusno pismo i doktor je prepisao sve krive vrijednosti, javila sam klinici pa su mi rekli da je tako pisalo i na onom papiru za protokol (neki stari nalazi otprije dok su mi amh i svi hormoni bili u balansu). Trebam li se brinuti zbog toga? Čini mi se da sam dobila jaku terapiju i da su dali sve od sebe, a sad me to kopka.
Ćemo subotu? 🤣🫣🫣 Kakvi su tebi simptomići…dani prolaze hajd nije tako loše više ..kriza je prvih par dana i sad se nekako čovjek navikne
I dalje grčevi ko za menstruaciju, a sad ipak napetije grudi (naravno, može sve biti od hormona).
Koliko sam čitala na prvim stranicama, danas je dan kad nam se bebe gnijezde ❤️
Koji je vama dnt i koje su starosti vraceni embriji? Meni ce sutra biti 5dnt 2 blastice, u iskusenju sam da pisnem test… ja nemam nikakvih zatezanja, probadanja, cak mi ni sise nisu napuhane i ne bole Bog zna kako ali ja sam imala FET, kod vas dvije je bio svjezi transfer?
Nama je danas 5dnt, meni vraćeni 3dnevni.
Ma oko simptoma se nemoj zabrinjavati, da nismo u postupku, vjerojatno ih ne bismo ni zamijetile, ovako na svaki šušanj reagiraš.
To je sve individualno, koliko sam čitala po starim temama, znala se desiti uredna i zdrava trudnoća bez ikakvih simptoma, i obrnuto.
Najgore je ovo čekanje jer imamo previše vremena obraćati pažnju na svaku sitnicu 🤭
Iskreno, ako će tebi biti lakše da pišneš, zašto ne? Svatko sebe zna najbolje i od čega će se bolje osjećati.
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
dodo87.forum@gmail.com
Sanjushka nadam se da ce biti manje bolno i fizicki tesko nego sto ocekujes, drzi se 🤗
Mila zelim ti od srca da u ponedjeljak cujes srceko 🤞
Cure koje se pikaju, sretno vam 🤞🤞 citala sam da pisete o muckanju, u zadnjem postupku sam 16 dana svaki dan rastvarala 4 ampule Menopura a nakon nekog vremena sam dobila i Cetrotide, zbilja jeste mnogo lakse kad se koristi pen ali sve se na kraju uspije napraviti, zelim vam da dobijete sto vise kvalitetnih sta uca i da ih se sto vise oplodi
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
Trudimo se od 2.2018.
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Dodo onda je tebi i Marici bolje mozda da sacekate subotu, meni bi realno sutra vec moglo pokazati a i ne mora 😀
Ma da, znam da simptoma ne mora ni biti, posebno ovako rano. Pratit cu svakako razvoj situacije kod vas a i ja cu, ako napravim test, zalijepiti sliku tu
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Trudimo se od 2.2018.
02/2022 💔 12GN
Sortiraj odgovore
Najstariji