Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annboleyn
    04. Travanj 2024. 08:18

BikMik

annboleyn

https://ibb.co/31vmWxf

Sad bi trebalk da jeste 😀

I ja vidiiim, super, cestitam i nek se samo deblja ❤️🍀🎉🎊

Hvalaa ❤️

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

• BikMik
    04. Travanj 2024. 08:18

wildflower

Dobro jutro cure, svima sretno danas🍀
    annboleyn nek se nastavi lijepo debljati i tamniti!🥰.

Ja sam i dalje u iscekivanju M… Jako mi tesko ovo psihicki pada… Stalno imam osjecaj da gubim vrijeme…
    Ne znam zasto dr R svih bas stavlja na dugi protokol.. Kuzim, jer je njemu tako lakse… Ne znam sto bi mislila o ovom… Bas sam u downu😥 i nemam se kome pozaliti i izjadati pa moram vama tu malo…
    Trebala sam dobiti u ponedjeljak, i od onda su mi grudi bolne i teske i svako malo kao da cu dobiti i stalno mislim o tome, idem na wc, nosim usloske, napuhana sam, ne mogu spavati, nervozna…
    Danas mi je tocno 7 dana od kad sam na spreju Suprecur…
    Bas grozno za psihu..

Eto ispricavam se na jadikovanju😥

Znam kako ti je, i ja sam bila kao na iglama dok nije dosla da krenem sa spricama, ali nema druge nego strpiti se, jer i kad krene opet je igra zivaca i strpljenja. Mene stomak svaku noc boli i napuhan, ustajem i ne mogu spavati u komadu, po danu kao mens grcevi i kiselina, a grudi ubise, Tf+3. Zamisli taj sprej vec kao pocetak tog procesa cijelog i prepremi sokove, magnezijum itd. Mene je bar smirivalo, kao eto nwsto se radi. A vjestica moze doci svaki sekund i dzaba sekiranje ✌️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Hypnoticpoison
    04. Travanj 2024. 08:21

Dahlia

Hypnoticpoison

Dahlia

Nazvat cu ih i pokusati ranije doc na dogovor.
    A sta se dogodi ako se prije ili u toku postupka razbolim il slicno? Jel se pomice za jedan ciklus il se ceka onda mjesecima na red?
    Pitam jer idem u IVF preko HZZOa i ne bi htjela pasti na kraj liste u slucaju neke iznenadne situacije.
    Kako mi je ova godina pocela, pusem i na hladno.

Da, najbolje da ih nazoveš, pa ćeš čuti što će ti reći. I ja ću ih isto nazvati u petak da budem sigurna. Ne znam, meni je rečeno da se moram paziti, nikakve viroze, gripe i covid. A bila sam prehlađena dva tjedna i evo tek jučer sam ozdravila. A ako se tokom postupka razboliš, onda će liječnik procjeniti situaciju. Mislim da ako se razboliš, da se onda odgađa za idući ciklus. A kod kojeg si liječnika, ako slobodno pitam?

Bila sam na ljeto kod Maričića.
    Na aspiraciji sam imal 4 js - prazne. Pa je radjena samo inseminacija. Meni je taj postupak bio fail samo takav. Od nas 6 koje smo lezale na aspiraciji, tri smo imali prazne folikule. Inace sam ranije kod Vrcica u Petrovu.
    Ja sam imala i gripu i streptokok i svasta nesto.. ove godine sam boležljiva “za medalju”, a i sad mi je je nos pun i kasljem.

Ajoooj...😔 Nadam se da ćeš uspjeti ozdraviti do postupka.🤞🤞 Meni je prošla godina bila iznimno teška, a ova mi nije dobro počela, u prvom mjesecu kad sam bila u postupku, nismo došlo do oplodnje, a sve je bilo u redu. I evo, ovih dana je trebala doći na svijet bebica koju smo izgubili, a ja idem u novi postupak. Baš se to sad nekako poklopilo.🥺🥺😞😞 Ako ćeš zvati u polikliniku, napiši što su ti rekli. Ja ću sutra nazvati.

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

• BikMik
    04. Travanj 2024. 08:22

annboleyn

BikMik

annboleyn

I ja vidiiim, super, cestitam i nek se samo deblja ❤️🍀🎉🎊

Hvalaa ❤️

De nam reci jesi imala kakvih simptomcica od transfera do sada 🤗

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    04/24 FET, otkazan

• BikMik
    04. Travanj 2024. 08:23

Hypnoticpoison

Dahlia

Hypnoticpoison

Dahlia

A sta se dogodi ako se prije ili u toku postupka razbolim il slicno? Jel se pomice za jedan ciklus il se ceka onda mjesecima na red?
    Pitam jer idem u IVF preko HZZOa i ne bi htjela pasti na kraj liste u slucaju neke iznenadne situacije.

Da, najbolje da ih nazoveš, pa ćeš čuti što će ti reći. I ja ću ih isto nazvati u petak da budem sigurna. Ne znam, meni je rečeno da se moram paziti, nikakve viroze, gripe i covid. A bila sam prehlađena dva tjedna i evo tek jučer sam ozdravila. A ako se tokom postupka razboliš, onda će liječnik procjeniti situaciju. Mislim da ako se razboliš, da se onda odgađa za idući ciklus. A kod kojeg si liječnika, ako slobodno pitam?

Na aspiraciji sam imal 4 js - prazne. Pa je radjena samo inseminacija. Meni je taj postupak bio fail samo takav. Od nas 6 koje smo lezale na aspiraciji, tri smo imali prazne folikule. Inace sam ranije kod Vrcica u Petrovu.
    Ja sam imala i gripu i streptokok i svasta nesto.. ove godine sam boležljiva “za medalju”, a i sad mi je je nos pun i kasljem.

Ajoooj…😔 Nadam se da ćeš uspjeti ozdraviti do postupka.🤞🤞 Meni je prošla godina bila iznimno teška, a ova mi nije dobro počela, u prvom mjesecu kad sam bila u postupku, nismo došlo do oplodnje, a sve je bilo u redu. I evo, ovih dana je trebala doći na svijet bebica koju smo izgubili, a ja idem u novi postupak. Baš se to sad nekako poklopilo.🥺🥺😞😞 Ako ćeš zvati u polikliniku, napiši što su ti rekli. Ja ću sutra nazvati.

Ja sam krenula sa spricanjem tacno skoro u dan sa spontanim, bio mi je isto jako tezak dan, ali sve mi izdrzimo, ni same ne znamo kako. Veliki zagrljaj 🤗

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    04/24 FET, otkazan

nicaivo
    04. Travanj 2024. 08:25

annboleyn i ja vidim sjenicuuuu :) neka se deblja! :)
    wildflower svatko od nas je sigurno prošao puno ovakvih epizoda kad nam je dosta svega, vjerojatno ne samo jednom nego i više puta, i tu smo da se zajedno i plačemo i smijemo i tješimo, tako da i "jadikovanje" spada u to. Ova količina hormona i općenito vrtloga u kojemu smo je recept za izgubiti živce, ali sve smo mi dovoljno jake i preživjet ćemo sve ako će to značiti da smo korak bliže prema našoj mrvici. 
    Nažalost, ne razumijem se baš u duge protokole, ali vjerovala bih liječniku i naoružala se strpljenjem. Do tada, tu smo mi za podršku i skraćivanje vremena.:)

👩🏽31 👨🏻33
    2x - IUI ❌
    1. IVF - 02/2024 ❌
    2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
    Histeroskopija 05/2024 ✅
    3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷

Hypnoticpoison
    04. Travanj 2024. 08:26

Ania

Hypnoticpoison

Ania

Hypnoticpoison

Dahlia

Mene su narucili u pon na pregled (isla sam ljetos prvi put tamo i nije bilo uspješno)
    Uglavnom rekli mi da dodjem u pon, jer racunam da bi mi ciklus mogao krenuti pocetkom iduceg tjedna.
    Međutim sta ako se dogodi da krene ranije, tipa subota, petak noc?
    Ja sam si prosli put Elonvu davala drugi dan ciklusa, pa ne znam sta ako se sve pomakne ranije s ciklusom.
    Dahlia, onda ih nazoveš i kažeš što je na stvari. Ja bih M trebala dobiti u subotu, ali ću ih u petak nazvati i pitati kako rade u subotu i u nedjelju jer su mi rekli da dođem prvi ili drugi dan menstruacije po protokol i injekcije, pa bih po tome trebala otići u subotu ili u nedjelju.

Sretno ti onda za par dana i da ovaj postupak bude plodonosan 😀 I ja sam trebala s ovom mengom, ali evo zadesili nas neki nenadani događaji i jednostavno smo morali odgoditi za idući ciklus. Nećemo se pratiti, ali ću navijati za tebe
    I za sve ostale u kojim god fazama da jeste 😀 Čitam vas svaki dan i sad odbrojavam dane do iduće menge (oko 24.4.).
    Ania, hvala ti od ❤!🤗🤗🥰🥰💪💪
    Baš šteta što se nećemo pratiti, ali i tvoja M će uskoro doći i onda krećeš.💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤ Samo ti riješi sve što moraš i onda mirno u postupak.🙏🙏 Sretnoooooo, makar ću ti i kad kreneš poželjeti sreću!😉😊🤗

Hvala ti, srce si 😀😃🙂🙃 Ne znam/nemam opciju na mobu staviti srce i sl., ali kako je već netko napisao, zaista tvoje poruke odišu veseljem sa svim tim smajlićima :) Navijat ćemo jedna za drugu, za sve cure koje su tu, ali i one koje samo čitaju, a prolaze isto. 😀

Hvala i tebi!❤❤ Saniii je to napisala.😘🤗 A ne mogu si pomoći kad sam takva.🤭🤭 Daaaa, navijat ćemo za sve curke lavice koje se bore!🤞🤞🍀🍀❤❤

🏥 Poliklinika IVF

💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Hypnoticpoison
    04. Travanj 2024. 08:36

BikMik

Hypnoticpoison

Dahlia

Hypnoticpoison

Dahlia

Ajoooj…😔 Nadam se da ćeš uspjeti ozdraviti do postupka.🤞🤞 Meni je prošla godina bila iznimno teška, a ova mi nije dobro počela, u prvom mjesecu kad sam bila u postupku, nismo došlo do oplodnje, a sve je bilo u redu. I evo, ovih dana je trebala doći na svijet bebica koju smo izgubili, a ja idem u novi postupak. Baš se to sad nekako poklopilo.🥺🥺😞😞 Ako ćeš zvati u polikliniku, napiši što su ti rekli. Ja ću sutra nazvati.

Ja sam krenula sa spricanjem tacno skoro u dan sa spontanim, bio mi je isto jako tezak dan, ali sve mi izdrzimo, ni same ne znamo kako. Veliki zagrljaj 🤗

Hvala ti!🫂 Da, i meni je jako teško, s jedne strane se lomim, a sa druge sam sretna zbog novog postupka. Da, svašta mi žene istrpimo, nismo ni svjesne koliko smo hrabre i borbene.❤❤💪💪 Tebi želim svu sreću i da beta razvali!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤❤

🏥 Poliklinika IVF

💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Dodo87
    04. Travanj 2024. 08:42

annboleyn

Wooohooo, vidi se, prekrasno 🤩
    Držim fige da dalje lijepo tamni i začas evo tebe na uzv sa srčekom koje kuca.
    Baš sam sretna 🤗🦋❤️

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
    dodo87.forum@gmail.com

wildflower
    04. Travanj 2024. 08:54

annboleyn, BikMik, nicaivo08 hvala❤️

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.