Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Oblutak
    03. Travanj 2024. 14:14

Dahlia

Oblutak

wildflower

Oblutak

Ja bi Vrčića svakome preporucila, kod njega sam od 2019., radio mi je dvije operacije, dobila sam bebu i sad idemo po drugu, sve sto je ikad rekao tako je i bilo, u potpunosti mu vjerujem i sve cure koje znam iz svoje okoline su rodile nakon sto su kod njega otisle, neces pogrijesiti ako odes kod njega, zelim ti svu srecu 🤗

U kojoj klinici on radi?

Ima svoju polikliniku Hilarus na gornjem gradu, ali ujutro radi u Petrovoj, ja idem u Petrovu za sve vezano uz IVF, iako je trenutno u renovaciji pa se svi transferi rade na Vuk Vrhovac

Ako se transferi rade na VV gdje se rade aspiracije?
    Koliko znam Petrova do daljnjega ne radi postupke, znam da su na VV radili transfere samo zamrznutih zametaka, mozda se nešto u međuvremenu promijenilo.
    Zna li netko kako radi poliklinika IVF. Na stranici piše od pon-petka, a sta je s vikendima?

nema postupaka dok traje obnova, samo transferi. Navodno bi radovi trebali biti gotovi 30.06. ali kako trenutno izgleda bolnica..ne vjerujem

👩🏻’88 2021. histeroskopija-pregrada na maternici, sve štima
    👱🏻‍♂️’86 jako loš spermiogram
    2022. IVF Petrova - ICSI = 12 js/8 oplođenih/4 blastociste=1 ET/3 zamrznute => u studenom rođen zdrav dječak 👶🏼
    17.01.2024. FET 1BC u prirodnom ciklusu = beta ❌
    04.03. Novi ciklus - endometrij 6,3mm, odgođen fet
    29.03. Novi ciklus - Estrofem od 1.dc 3x2, od 8.dc 3x4, od 15.dc 3x6 => 17.dc procurila, odgođen fet
    (dodaci - zeljezo, folna, d-vitamin)

sanjushka
    03. Travanj 2024. 14:15

Hvala cure na iskustvima.. ❤️❤️

Simbalija koliko čitam, traže da nisi na tašte za te tablete, pitaju i traže da nesto pojedeš prije njih koliko vidim po drugim forumima. Još sam pitala jučer dal moram bit pa je sestra rekla ne. A bit će šta bude.. 🤷🏻‍♀️🤞🏻

Marisha 🥰🫂❤️
    Saniii 😘❤️
    Annboleyn ❤️🥰

👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim ✖️
    7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
    9.⏳
    s88.forum@gmail.com

tinčica1703
    03. Travanj 2024. 14:40

Pozz svima, samo da javim, ja jučer trebala dobiti M i početi sa kontracepcijskim i klasika- kasni mi.... Baš sad kad mi se žuri da krenem u nove pobjede :( Kad stiže M nakon biokemijske? Kooliko će sad kasniti??

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

Čokoladica 🍀
    03. Travanj 2024. 15:06

Dahlia

Oblutak

wildflower

Oblutak

Ja bi Vrčića svakome preporucila, kod njega sam od 2019., radio mi je dvije operacije, dobila sam bebu i sad idemo po drugu, sve sto je ikad rekao tako je i bilo, u potpunosti mu vjerujem i sve cure koje znam iz svoje okoline su rodile nakon sto su kod njega otisle, neces pogrijesiti ako odes kod njega, zelim ti svu srecu 🤗

U kojoj klinici on radi?

Ima svoju polikliniku Hilarus na gornjem gradu, ali ujutro radi u Petrovoj, ja idem u Petrovu za sve vezano uz IVF, iako je trenutno u renovaciji pa se svi transferi rade na Vuk Vrhovac

Koliko znam Petrova do daljnjega ne radi postupke, znam da su na VV radili transfere samo zamrznutih zametaka, mozda se nešto u međuvremenu promijenilo.
    Zna li netko kako radi poliklinika IVF. Na stranici piše od pon-petka, a sta je s vikendima?

Poliklinka IVF radi svaki dan, i vikendom koliko ja znam.

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

• marica36
    03. Travanj 2024. 15:21

annboleyn

Dodo onda je tebi i Marici bolje mozda da sacekate subotu, meni bi realno sutra vec moglo pokazati a i ne mora 😀
    Ma da, znam da simptoma ne mora ni biti, posebno ovako rano. Pratit cu svakako razvoj situacije kod vas a i ja cu, ako napravim test, zalijepiti sliku tu

Čekamo subotu onda 🤗🤗🤗
    Ja osim umora i probadanje imam podrigivanje apsolutno stalno što nikad nemam hahaha nezz i probada nešto u leđima i tako neke sitnice koje do sad nikad nisam imala...eto kao nešto moje.  Opažanje 🤣🤗😛

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

Rolica
    03. Travanj 2024. 15:42

sanjushka

Hvala cure na iskustvima.. ❤️❤️

Simbalija koliko čitam, traže da nisi na tašte za te tablete, pitaju i traže da nesto pojedeš prije njih koliko vidim po drugim forumima. Još sam pitala jučer dal moram bit pa je sestra rekla ne. A bit će šta bude.. 🤷🏻‍♀️🤞🏻

Marisha 🥰🫂❤️
    Saniii😘❤️
    Annboleyn ❤️🥰

Sanjushka draga sretnoo, da prođe što brže i bezbolnije 🙏 Mislimo na tebe ♥️😘

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Dodo87
    03. Travanj 2024. 15:50

Sanjushka, dobri duhu foruma, a vjerojatno i svoje okoline, drži nam se i sretno ❤️

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
    dodo87.forum@gmail.com

• marica36
    03. Travanj 2024. 16:27

Dodo87

Sanjushka, dobri duhu foruma, a vjerojatno i svoje okoline, drži nam se i sretno ❤️

Pridružujem se. Sretno ti 🙏🥰

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

Hypnoticpoison
    03. Travanj 2024. 16:34

Dahlia

Oblutak

wildflower

Oblutak

U kojoj klinici on radi?

Dahlia, pozdrav!😊
    Poliklinika Ivf vikendom radi prema potrebi, tj. ako ti nešto i padne na vikend, 100% nećeš biti zakinuta. Provjereno, jer ja sam u poliklinici Ivf.

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Dahlia
    03. Travanj 2024. 17:03

Mene su narucili u pon na pregled (isla sam ljetos prvi put tamo i nije bilo uspješno)
    Uglavnom rekli mi da dodjem u pon, jer racunam da bi mi ciklus mogao krenuti pocetkom iduceg tjedna.
    Međutim sta ako se dogodi da krene ranije, tipa subota, petak noc?
    Ja sam si prosli put Elonvu davala drugi dan ciklusa, pa ne znam sta ako se sve pomakne ranije s ciklusom. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.