Sanjushka ja sam popila tu jednu tabletu doma, ona mi nista nije napravila, tek kad sam iduci dan dosla u bolnicu i kad su mi tamo dali je krenulo. Bilo je obilno, ali ne onako strasno bolni kako sam citala po forumima. Drzi se ❤️
Wildflower meni je na soreju kasnila nekih 5 dana, bolilo me kao da trebam dobit svaki dan i napuhanost ogromna.
Mila123 kod stimuliranog ciklusa nemoj gledati zadnju menstruaciju kad je bila i po tome gledati koji si tjedan trudnoce. Kad je bila aspiracija? Uzmi si od tog dana kao da je 2 tjedna trudnoce pa izracunaj. Super da je pravilna gestacijska
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Sanjushka ja sam popila tu jednu tabletu doma, ona mi nista nije napravila, tek kad sam iduci dan dosla u bolnicu i kad su mi tamo dali je krenulo. Bilo je obilno, ali ne onako strasno bolni kako sam citala po forumima. Drzi se ❤️
Wildflowermeni je na soreju kasnila nekih 5 dana, bolilo me kao da trebam dobit svaki dan i napuhanost ogromna.
Mila123kod stimuliranog ciklusa nemoj gledati zadnju menstruaciju kad je bila i po tome gledati koji si tjedan trudnoce. Kad je bila aspiracija? Uzmi si od tog dana kao da je 2 tjedna trudnoce pa izracunaj. Super da je pravilna gestacijska
Hej, punkcija je bila 29.2.
Jutro cure! Sretno ko sta ima danas 🍀
Sanjushka vidim svatko ima drugacije iskustvo sa tabletama, ja sam nakon te prve prokrvarila, ali nije me nista bolilo. Tek kad sam za dva dana dobila 6 tableta koje sam morala uzeti kroz jedan dan bukalno, taj dan me uzasno bolilo. Ali dali su mi da popijem i puuno tableta za bolove. Koliko god mi je to bilo bolno, svakako je bolje od kiretaze. E sad ne znam tocno kako ide kod tebe, to je moje iskustvo.
Evo mene sa UZV upravo, doktor kaze da lijepo napreduje, ali malo sporije. Nabrojao je negdje 14 folikula, ali ne znam koje velicine. Kaze i da nisam u hiperstimulaciji. Endo je 8. Nastavljam sa lijekovima jos dva dana i u petak opet uzv.
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Jutro cure! Sretno ko sta ima danas 🍀
Evo mene sa UZVupravo, doktor kaze da lijepo napreduje, ali malo sporije. Nabrojao je negdje 14 folikula, ali ne znam koje velicine. Kaze i da nisam u hiperstimulaciji. Endo je 8. Nastavljam sa lijekovima jos dva dana i u petak opet uzv.
Bravo na folikulicima🥰
Kako je proslo pikanje sinoc?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Bebolina jako mi je zbog svega, primi moje saucesce ❤️ nadam se da ce ti Repromed, kao i brojnim drugom curama ovdje, donijeti srecu 🤞
Kod mene danas 3dnt 2 blastice, simptoma nikakvih, osim pospanosti od Utrogestana, beta je 9.4. ali cu, ukoliko skupim hrabrost 🥶, vjerovatno ranije raditi test 🙏
Ostale PUPO zene, kakva je siguacija kod vas?
Ej ej evo ja sam super ..tj pospana ..trudim se odmarati ali i radim po kući nešto stalno
Jučer me počeo bolit trbuh i sva sam se rastuzila sama nad sobom Reko gotovo je dolazi M i DNS više ne boli..mozda je to bilo dobro ....bila sam sigurna da će doć vještica kao uvijek....al nije još i nadam se da neće ..povremeno dolje osjetim probadanje i ovu noće se ustala u 4 što inače nikad nisam spavam kao top...to je otprilike to ..dog se s DODO pišnut u pet il' sub test nemam pojma iskreno kada 🤗🫣malo me strah da nije prerano ...al javit će se dodo pa ćemo dogovoriti 😛♥️🙏☀️pusa sretno svima i nadam se da ćemo drugi tjedan biti jako sretne s lijepim beticama♥️🙏
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
BikMik, Slee, Čokoladica, moram priznat da me nije baš toliko strah bolova nego drugih popratnih stvari, mučnina, povraćanja i sl. Ja sam užasan trtaroš što se povraćanja tiče, sve može samo da ne moram povraćati.. 🙈
Jučer su izmjerili GV 6mm, prošli tjedan je bila 10, tako da se nekako nadam da je to dosta malo i da će proći brzo i bez puno bolova..
Mila ja se iskreno nadam da ćeš imati bolji scenarij od mene. Meni su rekli da bi se 4 tjedna nakon transfera trebali vidjeti otkucaji, odnosno sa 6+ tjedana trudnoće kako oni broje (od aspiracije +2 tjedna), pogotovo ako je blastica u pitanju.
Ti si sada 6+6 po oplodnji ako sam dobro izbrojala. Meni su dali šansu još do 7+nešto sitno tako da se stvarno nadam da će ti se pokazati plod i titraji na sljedećem pregledu. 🍀🤞🏻
Ovo je užas šta moramo prolaziti.. i sva ta silna čekanja i brige i još malo čekanja.. 😔
👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
Wildflowermeni je na soreju kasnila nekih 5 dana, bolilo me kao da trebam dobit svaki dan i napuhanost ogromna.
Mila123kod stimuliranog ciklusa nemoj gledati zadnju menstruaciju kad je bila i po tome gledati koji si tjedan trudnoce. Kad je bila aspiracija? Uzmi si od tog dana kao da je 2 tjedna trudnoce pa izracunaj. Super da je pravilna gestacijska
Hej, punkcija je bila 29.2.
Znaci da jucer nisi bila 7 tjedana, nego 6+5 ako sam dobro izracunala. Kad ste dogovorile iduci pregled? Mozda da odes i kod nekog drugog s boljim uzv-om za par dana
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🍬5.2025. (⏳)
Sanjushka evo ako te tjesi ja nisam povracala, nakljukaju te oni dobro tabletama. Ides u bolnicu po ostatak tableta? Meni se jedino maaaalo vrtilo u glavi, cak mi vadili krv da vide jesam li zbog jakog jrvarenja ostala bez puno krvi, al sve je bilo ok iako sam stvarno obilno krvarila. Samo da sto prije bude sve gotovo pa da se mozes odmoriti i planirati sto dalje
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🍬5.2025. (⏳)
Slee hvala na mišljenju 😃 supeerr
Lunolina ja sam ti obećala sinoć javiti kako je prošlo prvo pikanje s Orgalutranom... baš sam osjetila ubod i igla je baš teško prošla kroz kožu, ali nakon par minuta je bilo sve ok, i zaboravila sam na to 🫣
👩🏽31 👨🏻33
2x - IUI ❌
1. IVF - 02/2024 ❌
2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
Histeroskopija 05/2024 ✅
3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷
Slee hvala na dobrodošlici :) Folikula bude u svakom ciklusu 3-4 sve skupa na oba jajnika. 2 veća, a ostalo neki zakržljali. Sad na punkciji su punktirali 2 i oba prazna.
Postupak vodim u Splitu jer tu živim, ali sad već i ja razmišljam o drugom mišljenju i da se zaletim do Zg-a (između ostalog i kod Alebića), iako ne znam šta pametno mogu napraviti jer realno ne bih mogla izvesti postupak u Zagrebu iako bih voljela. Što misliš o Vrčiću? Mislila sam kod njega jer sam kod njega već bila na početku i čini mi se vrlo stručan i detaljan. Onako kao da gleda širu sliku i spominjao je neku adjuvantnu terapiju pa da vidim što je mislio.
Saniii hvala ti na dobrodošlici i opširnom odogovoru, moram priznat da si mi malo vratila nadu jer mi baš treba netko da mi kaže što se tu sad realno treba napraviti i što se uopće može jer sam poslije ove jadne punkcije izgubljena.
Lovili smo ciklus za IVF prethodna 3 mj i mislili smo da je zadnji bio povoljan, ali se ispostavilo da nije.
Misliš da može bit jajna stanica u nekom idućem ciklusu i o čemu to ovisi?
A što se tiče ovog preskakanja ciklusa, taman sam mislila idući preskočit da se malo odmorim , ali je doktor već predložio letrozol i štopericu za idući. Jesi ti na to mislila kad kažeš blagi protokol? I što misliš kad kažeš prirodni IVF, bez ikakve stimulacije pa punktirati? Koliko uopće treba biti pauza između tih stimulacija gonalima i menopurima?
Za embriologa sam čula da je odličan, ali čini mi se da mi treba jako dobar doktor s iskustvom u takvim situacijama.
Od suplemenata pijem vitamin D zadnjih 5 mjeseci, q10 također, omega 3 i matičnu mliječ sam nedavno ubacila. Dobila sm preporuku i za DHEA i naručila, ali još uvijek me strah piti. Ne znam ni da li bih trebala jer na nalazu mi je DHEA 4,48 umol/L ( 1,65 - 9,15). Također LH 5,04 i sve ostalo je u redu.
JA 35g , 2019 prirodna tr
drugo pokušavamo 1,5 god
AMH 0,7pmol, FSH 10,5
MM 42g, spermiogram uredan
01/24 - klomifen i TO - neuspješno
02/24 - Letrozol, štoperica i TO - neuspješno
03/24 - blaga stim. (letrozol+gonal+menopur) punkcija 2 prazna folikula
Sortiraj odgovore
Najstariji