Muki drzim 🤞🏽🤞🏽da sve nakraju ispadne na dobro 🙏🏽
Pratimo se onda za prvu i drugu betu🌟✨💜
Everestzaboravila sam ti cestitati 🤦🏽♀️(nadam se trudnički mozak🤪)..Beta ti je vauuuu💪🏼🤩😍Medenko baš si me nasmijala 🤣 hvala ti, nadam se da ću uskoro ja tebi čestitati na vau beti 🤞
hvala i ostalim curama i sretno svima u raznim fazama 🫶🙏
Moje su nekako uvijek bile male..Ali samo da se pravilno dupla i ja presretna💜💜💜
🙋🏽♀️-42g. 🙋♂️-44g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟
Astarion imam embryoglue 😊 znaci poliklinika cito to koristi
👩 31, endometrioza, AMH 5.5
👨34 sve ok
03/24 AIH ➖
12/24 LPSC
08/25 HISTERO
9/25 prvi postupak✨
💊 estrofem 💉menopur 225, ganirelix,decapeptyl,ovitrelle 🍀 6js aspirirano—>6 oplodeno—> 6 blastica ✨ freeze all
1/26 salpingektomija ✂️ ⏳
Wow cure, puno dobrih vijesti, neću poimence da nekoga ne preskočim, ali čestitam na betama i crticama i držim fige svima da se dalje sve razvija kako treba i da se sve pupice prime! 💜
Štefice, dosta putujem avionom, pa ti mogu općenito napisati. Ako imaš check-in prtljagu (koju predaješ i ide u bunker aviona, ne ide s tobom u kabinu) onda u njoj možeš imati bilo što i nemaš nikakvih problema. Ako imaš ručnu prtljagu koja ide s tobom u kabinu, onda imaš ograničenje za tekućine - maksimalno 100ml po komadu, a sve zajedno mora stati u jednu malu vrećicu od 1 litre. To bi značilo da bi sve šprice morala staviti u tu vrećicu od 1 litre (+ kozmetika i sve ostalo što je tekuće ili gelasto). Ako imaš količinu koja prelazi ograničenje, tražit će da baciš višak. Što se tiče igli, to nisam sigurna dal će ti pustit u ručnoj prtljazi, jer oštri predmeti inače ne smiju. Možda ako imaš potvrdu doktora bi mogla - ali to možda da probaš pronaći na stranicama konkretne aviokompanije ili im poslati upit. Uglavnom, najbezbolnije bi ti bilo kada bi platila check-in prtljagu, onda nemaš brige.
Ja (38), svi nalazi uredni - jedino terapija za snižavanje TSH; AMH 11,2, TSH 2,8
On (40), spermiogram: 06/25 granična asthenonecrozoospermia, 12/24 normozoospermia, 05/24 oligoasthenoteratozoospermia
pokušavamo od 05/23
Vinogradska:
06/25 - prve konzultacije
09/25 - 1. IVF u pc - 1 folikul, negativna aspiracija 🗙
11/25 - 2. IVF/ICSI - na listi za lijekove i planiran stimulirani postupak
Astrion sretnooo 🤞🤞🤞
Anda baš mi je žao za tvoje iskustvo😣mene su nalazi AMH-a šokirali,blago rečeno. I bojala sam se da me nitko neće htjeti ni primiti u postupak i da je donacija jedina opcija no na kraju doktor je rekao da se isplati probati i ovako. Moj nizak amh je posljedica endometrioze odnosno kirurškog odstranjivanja jajnika I 2 operacije su i na tom preostalim rađene. Doktor je voljan probati i mijenjati terapiju i pokušavati,a meni je to super jer dalje od toga ne bi išla tako da mi je ovo jedina opcija. Ono što je točno da su nam šanse manje,i da je i spontana trudnoća moguća(ako npr nema drugih faktora u igri,kao npr začepljenih jajovoda),ali ne treba odustati. Mijenjaj klinike dok ne nađeš nekog tko ti odgovara. Jer i 1 jajna stanica je dovoljna. 💗 I dr u Petrovoj me nije otpisala,naravno rekla je za donaciju,ali da bi ona probala da sad radimo punu stimulaciju odmah I od tud krenula dalje. A sad u vinogradskoj sam imala prvo blagu I to sam ok reagirala,4 folikula,al 2js samo,a sad ceko probati dugi protokol pa da vidimo. Jer imam i nesretnu adenomiozu maternice pa bi ovo moglo biti ok za tu dijagnozu. Tako da traẓ̌i dok ne naiđeš na nekog tko ima sluha. Ne odustaj💗
Žuži hvala na info i sretno🍀🙏
Štefica_Fikus ma ja vjerujem da postoji način jer kako bi neki ljudi uzimali terapiju sa sobom koju moraju koristiti. Kozda da provjeriš s aviokompanijom? Vjerujem da neku potvrdu od liječnika ili med dokumentaciju s nazivima tih lijekova trebaš imati uz sebe za svaki slučaj.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
👱35, sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Ja sam se prije par tj vozila avionom i nosila 2 paketa prolutexa, igle, sprice, sve sto je potrebno. Uz to sam nosila i Utrogestan i Estrofem. Sve sam stavila u rucnu prtljagu u nekoliko 1L vrecica (igle u jednu, prolutex s ostalim tabletama u drugu). Kad sam stavljala na rengen rekla sam im da moram nosit lijekove i rekli su ok.
Doktorica mi je napisala samo papir na kojem je pisalo da zbog toga i toga moram sa sobom nositi te lijekove. Trazi potvrdu i prolazis s rucnom bez problema. Nisam htjela stavljati dolje u prtljagu jer sam se bojala da se slucajno ne izgubi pa onda nemam lijekove uz sebe na vrijeme.
👱♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto, trombofilija i karogram ✅
🧔♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem.trudnoce
04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid + Orgalutran) - ET 2 js ➖
06.2025. 2. IVF puna stimulacija (Rekovelle + Ganirelix) - 9 oplođeno, 2 🐧🐧
9.mj. FET 1 🐧➖ 10.mj. FET 2🐧➖
Cure, koja ljekarna radi nedjeljom a da se u njoj moze kupiti Prolutex i Clexane? Pitam za Zagreb ili Veliku Goricu. Bit će mi u nedjelju uz put, inače mi je Zagreb 90 km udaljen.
👨42 👩43
U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
4. Fef 10/24 ❌️
5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan vracene 2 blastice (terapija: cyclogest, prolux, clexane, folna)❌️
6. Cista-prekinut postupak
7. IVF 5/25 2 prazna, 2 puna, 1 sveži transfer 5. dan❌️
8. 6/25 1 🐣 transfer blastice❌️
9. 9/25 3🐣1 cistican, transfer 2 blastice
Cure, koja ljekarna radi nedjeljom a da se u njoj moze kupiti Prolutex i Clexane? Pitam za Zagreb ili Veliku Goricu. Bit će mi u nedjelju uz put, inače mi je Zagreb 90 km udaljen.
Nazovi ljekarnu u Ilici 291 u Kustosiji, ona je uvijek dezurna i ja sam tamo kupila Prolutex. Oni ga navodno ne dobiju puno pa ako ga imaju da ti ga ostave sa strane.
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
//9.mj FET - beta 9dnt 381, beta 12 dnt 1259, ⏳ UZV 21.10.
Muki i Lori cestitaaaaaam cure, neka beta rasturi.🥰🤗🥰🤗
Astarion imaju u ponudi, sretno 🤗
Zuzu hvala na info 🥰
Hope sve ce biti dobro samo bez stresa, vjeruj u mrvicu 🥰🙏
Meni kazu sestra i dr. da ne osluškujem svaki signal i mislim jesam li sto krivo napravila, pokret ili sl.. i sto dalje od neta i proučavanje simptoma.
🧔 43
🙋♀️38, 2023 AMH 20, 2024 AMH 28,
30.09. 2025 Feritin 11, Folna 67, Vitamin D 103, AMH 13, FSH 14,5 🤷♀️
👩❤️👨 2018.
2023. 2x AIH ➖
IVF 8.2024.🥚 10, 🐧1, ET x2 beta ➕.... biokemijska
IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
FET 5.2025. (Prirodni) x2🐧 beta ➕️ missed ab. 8tt 💔
Mukki hvala puno, nazvat ću sutra.
Hvala Nicol, hvala još jednom svima što ste me umirile. Bit će kako biti mora.
Zuzu, hvala na podijeljenim informacijama. Puno nam to svima znači.
👨42 👩43
U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
4. Fef 10/24 ❌️
5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan vracene 2 blastice (terapija: cyclogest, prolux, clexane, folna)❌️
6. Cista-prekinut postupak
7. IVF 5/25 2 prazna, 2 puna, 1 sveži transfer 5. dan❌️
8. 6/25 1 🐣 transfer blastice❌️
9. 9/25 3🐣1 cistican, transfer 2 blastice
Danas mi je 2. dan transfera i skuzila sam da cim malo duze hodam ili radim nesto da osjetim lagani pritisak u trbuhu. Sad sam legla i bas mi je osjecaj kao da cu dobiti menstruaciju. Ne siri se bol u noge, nego je samo pritisak na sredini trbuha. I prosli transfer sam imala pritisak zbog progesterona, al ovo je malo jace. Nadam se da nije neki los znak 🙏
👱♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto, trombofilija i karogram ✅
🧔♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem.trudnoce
04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid + Orgalutran) - ET 2 js ➖
06.2025. 2. IVF puna stimulacija (Rekovelle + Ganirelix) - 9 oplođeno, 2 🐧🐧
9.mj. FET 1 🐧➖ 10.mj. FET 2🐧➖
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji