Laganini vjerujem da ce sa mrvicom sve biti u redu na iducem pregledu! 😍🙏🏻 smireno i opusteno tih tjedan dana
Jane pupoo sretno i neka bude najpozitivniji ishod! 🍀✨
Hope sretno sutra! 🤗
Nicole ako me dobro sjecanje sluzi meni je receno da je dobro kad su FSH i LH manji od 10 i feritin bi svakako bilo dobro povecati
👩 31, endometrioza, AMH 5.5
👨34 sve ok
03/24 AIH ➖
12/24 LPSC
08/25 HISTERO
9/25 prvi postupak✨
💊 estrofem 💉menopur 225, ganirelix,decapeptyl,ovitrelle 🍀 6js aspirirano—>6 oplodeno—> 6 blastica ✨ freeze all
1/26 salpingektomija ✂️ ⏳
Evo da se i ja javim sa novostima.
Ovih dana bih trebala na testiranje na trombofiliju i krenula sam na folikulometrije.
No neki dan mi je stigao nalaz na celijakliju, po svemu sam pozitivna 95%, sad cekam biopsiju. Izgleda da jedino testiranje na koje skoro nisam ni otisla i smijala mu se, razlog je mog spontanog i neplodnosti. Izgleda da se stvarno isplati provjeriti.
👧🏽 27, AMH 34 pmol, hormoni, štitnjača - sve ok
👦🏽 34, sve ok
11/2024 - spontani 6tt
⏳️
Laganinivjerujem da ce sa mrvicom sve biti u redu na iducem pregledu! 😍🙏🏻 smireno i opusteno tih tjedan dana
Hope sretno sutra! 🤗
Nicole ako me dobro sjecanje sluzi meni je receno da je dobro kad su FSH i LH manji od 10 i feritin bi svakako bilo dobro povecati
Kako smanjiti fsh? Zar nije da se on dize s godinama u korelaciji sa smanjenjem amh?
Ja 30-ok, on 32-teska oligoastenozoospermija; 1. IVF/ICSI 10/25 Bemfola 150;
Nicol ja bi na tvom mjestu podigla željezo i feritin (kendural c na rp ili Možda sideral forte bez rp), fsh je visok, ali općepoznato je da on šeta iz ciklusa u ciklus i možda se samo tako potrefilo. A možda je u korelaciji s opadanjem AMH, iako ne bi rekla da je tako u tvom slučaju. Vise je u mom tako jer je moja ovarijska rezerva niska. On je moj neprijatelj i ja ga udaram već mjesecima sa svih frontova😂 suhe smokve u maslinovom ulju i prehrana.
Nadalje, TSH ti je definitivno previsok. Ja sam dobila euthyrox za puno niži TSH, ali opet treba gledati kakvi su ft3 i ft4 kao i anti TPO i anti TG. Provjeri i to, ali definitivno za terapiju u našem MPO svijetu.
Neka me Sani ispravi ako sam negdje nešto krivo napisala.
Puno sreće svim curkama želim i samo jako, nema predaje 💪💪😊😊
👩🏻🦰 AMH 5,7
1.IVF - 4/25, Beta ✖️
2.IVF- 6/25 / biokemijska
Blueberry
Lh nisam vadila, pa nezz koliki mi je i dr mi nije rekao da trebam. Jos mi se nije vratilo u normalu nakon spontanog, os spontanog mi dolazi od 23-34 dana inace bi mi dolazila 29,30 dan. I odma bi krenila krvariti prvi dan, a sad mi prvi dan bude smede a tek drugi dan počelo krvariti..
Bas gledam sto uzeti od željeza, pijem catafertyl u njemu nema zeljezo, mislim se da pređem na proxeed vidim da u njemu ima željezo.
Malčić možeš li mi reći sto si sve od pretraga nakon spontanog radila?
Pozdrav!
Oprosti mi na kasnom odgovoru, ne stižu mi obavijesti.
Radila sam vitamin D, B, folna, sp.hormone, progesteron, KKS, hormone štitnjače, test na trombofiliju, nasljedne mutacije tromb., OGGT, cervikalne briseve, krvnu grupu, test na celijakliju, urinokulturu
Baš sam danas 'saznala' još jednu lošu vijest i zaradila uputnicu za humanu. Ovaj sam mjesec bila na folikulometriji i došli smo do zaključka da mi se endometrij ne zadebljava dovoljno te mi folikuli pucaju pre mali (cca 15mm), uzmimo u obzir da je O na 24dc.
Tako da, moguće da me čeka još pretraga.
👧🏽 27, AMH 34 pmol, hormoni, štitnjača - sve ok
👦🏽 34, sve ok
11/2024 - spontani 6tt
⏳️
🧔 43
🙋♀️38, 2023 AMH 20, 2024 AMH 28,
30.09. 2025 Feritin 11, Folna 67, Vitamin D 103, AMH 13, FSH 14,5 🤷♀️
👩❤️👨 2018.
2023. 2x AIH ➖
IVF 8.2024.🥚 10, 🐧1, ET x2 beta ➕.... biokemijska
IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
FET 5.2025. (Prirodni) x2🐧 beta ➕️ missed ab. 8tt 💔
Laganinivjerujem da ce sa mrvicom sve biti u redu na iducem pregledu! 😍🙏🏻 smireno i opusteno tih tjedan dana
Hope sretno sutra! 🤗
Kako smanjiti fsh? Zar nije da se on dize s godinama u korelaciji sa smanjenjem amh?
Tako je on se dize s godinama…
👨34 sve ok
03/24 AIH ➖
12/24 LPSC
08/25 HISTERO
9/25 prvi postupak✨
💊 estrofem 💉menopur 225, ganirelix,decapeptyl,ovitrelle 🍀 6js aspirirano—>6 oplodeno—> 6 blastica ✨ freeze all
Blueberry
Lh nisam vadila, pa nezz koliki mi je i dr mi nije rekao da trebam. Jos mi se nije vratilo u normalu nakon spontanog, os spontanog mi dolazi od 23-34 dana inace bi mi dolazila 29,30 dan. I odma bi krenila krvariti prvi dan, a sad mi prvi dan bude smede a tek drugi dan počelo krvariti..
Bas gledam sto uzeti od željeza, pijem catafertyl u njemu nema zeljezo, mislim se da pređem na proxeed vidim da u njemu ima željezo.
Malčić možeš li mi reći sto si sve od pretraga nakon spontanog radila?
Meni su trazili prije pocetka stimulacije fsh i lh.. Ja sam ti pila kendural C na recept, ima u sebi vitamin C pa ga ne moras uzimati odvojeno. Super mi podigne i zeljezo i feritin 👌
👨34 sve ok
03/24 AIH ➖
12/24 LPSC
08/25 HISTERO
9/25 prvi postupak✨
Curke, malo me frka sutrašnjeg dana. Bojim se da će zvati.
Za slučaj da ne zovu i sve bude u redu, jel bolje odmah nakon transfera setati do Ljekarne (imam nekih 7,8 minuta) ili se odvesti autom?
Čini mi se da je Lori pisala da je ona u uspješnom transferu vozila se autobusom, što znači da je i setala do kolodvora.
I još nešto, nakon transfera me odmah počinje grčiti, žigati. I tako svaki put. Nešto mi je sad palo na pamet da to nisu kontrakcije i da tijelo možda odmah na taj način odbaci zametak?
Oprostite na hrpi napisanih gluposti. Razmišljam jesam li do sad radila nešto pogrešno i što promijeniti.
👨42 👩43
U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
4. Fef 10/24 ❌️
5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan vracene 2 blastice (terapija: cyclogest, prolux, clexane, folna)❌️
6. Cista-prekinut postupak
7. IVF 5/25 2 prazna, 2 puna, 1 sveži transfer 5. dan❌️
8. 6/25 1 🐣 transfer blastice❌️
9. 9/25 3🐣1 cistican, transfer 2 blastice
Curke, malo me frka sutrašnjeg dana. Bojim se da će zvati.
Za slučaj da ne zovu i sve bude u redu, jel bolje odmah nakon transfera setati do Ljekarne (imam nekih 7,8 minuta) ili se odvesti autom?
Čini mi se da je Lori pisala da je ona u uspješnom transferu vozila se autobusom, što znači da je i setala do kolodvora.
I još nešto, nakon transfera me odmah počinje grčiti, žigati. I tako svaki put. Nešto mi je sad palo na pamet da to nisu kontrakcije i da tijelo možda odmah na taj način odbaci zametak?
Oprostite na hrpi napisanih gluposti. Razmišljam jesam li do sad radila nešto pogrešno i što promijeniti.
Nemam savjet jer nisam jos bila u postupku, ali moje iskustvo "osluskivanja" svojih menga je takvo da doslovno nema pravila. Kad imam sve simptome nisam trudna, kad nemam niti jedan simptom nisam trudna. Tako da mislim da tu nema pravila osim nadat se najboljem. Drzim ti fige, drzi se i probaj stavit po strani pretjerano razmisljanje o stvarima nad kojima nemas kontrolu. Vjerujem da si napravila SVE u svojoj moci. Sretno🧡
Ja 30-ok, on 32-teska oligoastenozoospermija; 1. IVF/ICSI 10/25 Bemfola 150;
Koka hvala puno na odgovoru. Jeli za tsh dogovoras za dr za mpo ili da tražim endokrinologa? Za zeljezo cu viditi hoće li mi dr titi prepisati ili cu nesto uzeti u sklopu dodataka.
Hope ja sve uzmem prije transfera u ljekarni. Inače sam iz drugog grada pa mi putujemo. Prvi i drugi transfer smo se odma vraćali doma nakon sto smo kumpirice pojeli usput. A na zadnjem transferu smo uzeli apartman u blizini par min autom (gledali smo da je sto blize i da nema lezecih i puno treskanja). Iako mi dr svaki put kaze da sve mogu raditi samo manje intenzivno. Kažu ponasati se ko dosad, meni je jedino trening i trčanje zabranio. Mislim da i oni neznaju sto sve utječe pa nam ne mogu točno reći. Ja sam u zadnjem pila svaki dan sok od ananasa 100% jednu čašu, dosta vode oko3li vise dnevno, od drugog dan od transfera krenila san dužim smetnjama, obavezno da su mi noge uvik tople, i ne vruća voda kad se tusiram. Te nista nisam pila ni jela ledeno sve sa sobene temp. Sad jeli sto od toga pomoglo neznam, i ja se pitam svaki transfer jesam li sto krivo napravila i sto bi mogla promjeniti. Sretno i misli pozitivno 🤗🤗
🧔 43
🙋♀️38, 2023 AMH 20, 2024 AMH 28,
30.09. 2025 Feritin 11, Folna 67, Vitamin D 103, AMH 13, FSH 14,5 🤷♀️
👩❤️👨 2018.
2023. 2x AIH ➖
IVF 8.2024.🥚 10, 🐧1, ET x2 beta ➕.... biokemijska
IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
FET 5.2025. (Prirodni) x2🐧 beta ➕️ missed ab. 8tt 💔
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji