Pozdrav drage moje suborkinje , nisam se neko vrijeme javljala pokušala sam se opustit i uzivat u trudnoći ali redovno vam čitam … ja sam super beba isto dobro sve ide svojim tokom, imam pitanje vezano za spol ( glupo i nebitno ) ali me zanima jeli nekom od Vas na uzv u 17/18 tjednu dr rekao da misli jedno na kraju bilo skroz drugo na slijedecem pregledu ? Hvala unaprijed na odgovoru
Everest , Medenko čestitke na plusicima znam da se nije lako oduprijeti strahu ali vjerujem da će sve bit u redu mora bit nakon svega ❤️
Sage draga mislim na tebe i želim ti od srca da ti već slijedeci put kažu da je samo lažna uzbuna a najvaznije da je bebica dobro
Ostala ekipa sretno od srca

👩🍼broj 1 iz trećeg ivf postupka 🙏🏻
👩🍼broj 2
08/2024 dva trodnevna zametka ▶️Beta hcg❌
05/2025 jedna trodnevni zametak ▶️1 beta86.8 2 Beta 180.1 3.Beta 430.4 ▶️6+2 imamo❤️
Medenko, everest, Lori, kako ste pupo curke? 🤗
🧔 43 sve uredu
🙋♀️38 2025 AMH 13, PIA-1 heterozigot 4G/5g i MTHFR mutacija Homozigot T/T 🤷♀️ IgG i IgM blago poviseni
👩❤️👨 2018.
2023. 2x AIH ➖
IVF 8.2024.🥚10, ET x2 beta ➕.... biokemijska
FET 10.2024. 1x beta ➖️
IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
FET 5.2025. (Prirodni) x2🐧 beta ➕️ missed ab. 8tt 💔
Muki, Medenko, Everest, Lori, kako ste pupo curke, ima li simptoma? 🤗
🧔 43 sve uredu
🙋♀️38 2025 AMH 13, PIA-1 heterozigot 4G/5g i MTHFR mutacija Homozigot T/T 🤷♀️ IgG i IgM blago poviseni
👩❤️👨 2018.
2023. 2x AIH ➖
FET 10.2024. 1x beta ➖️
viky žao mi je zbog negativnog testa. super što imate smrzliće pa možeš odmah u FET. držim fige da idući bude uspješan! 🤞
Markolina super plan za pauzu! ovaj cijeli put zahtjeva da se nadobijemo psihički i fizički s vremena na vrijeme. 💪🏼
Dodo87 dobrodošla natrag! koji je plan za dalje? želim svu sreću u svakom slučaju. 🤩
Sage žao mi je što morate prolaziti kroz to, a ne u potpunosti uživati u trudnoći. vjerujem da će sve ispasti dobro. 🧡
Hope82 super vijesti za oplodnju! držim fige da bude više blastica, a najbitnije uspješan transfer. 🍀
Medenko super vijesti! čestitam! vjerujem da se teško veselit s obzirom na prethodna loša iskustva, ali natjeraj se mislit pozitivno i korak po korak dalje. 🍀
Bella sretno u novom postupku! 🤞
Everest držim fige da beta pokaže super rezultat, nemoj gubit nadu. 🍀
curke, hvala svima na podršci. ❤️
mi smo danas bili na konzultacijama za novi postupak. nakraju će biti tek s ciklusom u 11. mjesecu (najraniji termin koji smo mogli dobiti) . dogovor je da totalno promijenimo stimulaciju, plus ići ćemo na ICSI, a ne IVF ovaj put. muški faktor je uredu, ali s obzirom na rezultate prvog postupka, doktor je tako predložio, a ja svakako podržavam to.
ništa pretjerano više nismo saznali, svi nalazi su uredni, pregled nije radio s obzirom da idemo u postupak tek za dva mjeseca. čuli smo i klasičnu priču da je IVF lutrija, da je općenita uspješnost ispod 30%, ali da ne gubimo nadu i ne odustajemo zbog ishoda prvog postupka, da sam mlada, i da ćemo sigurno uspjet, pitanje je trenutka... želim nam to od srca svima na ovoj temi. ✨✨
👩🏻 1990. Euthyrox 75, ostalo uredno
👨 1995. sve uredno
- pokušavamo od 2022. prirodno
Poliklinika IVF
- 01-25 stimulirani AIH - beta ❌
- 02-25 AIH u prirodnom ciklusu - beta ❌
- 03-25 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), aspirirano 7 oocita, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 2. dan 💔, ET ❌
- 12-25 stimulirani ICSI (Elonva, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), aspirirano 12 oocita, 4 oplođene, 3 🐧, ET trodnevne mrvice ⌛🍀❤️
Muki,Medenko, Everest, Lori, kako ste pupo curke, ima li simptoma?🤗
Hej Nicol..ja vise neznam biti bez simptoma🤪🤣😂napuhnutosti i umor su mi poceli biti prirodno stanje🤦🏽♀️🫣
Kako si ti?
🙋🏽♀️-42g. 🙋♂️-44g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽
Hvala na pitanju dobro sam,
Muki,Medenko, Everest, Lori, kako ste pupo curke, ima li simptoma?🤗
Hej Nicol..ja vise neznam biti bez simptoma🤪🤣😂napuhnutosti i umor su mi poceli biti prirodno stanje🤦🏽♀️🫣
Kako si ti?
Meni je dr rekao dobro je da ima sto vise simptoma zna se da je pozitivno prije bete 🙏🤗
Hvala na pitanju dobro sam, napunila sam baterije za u novi postupak. Sad cu kroz 10mj prikupiti sve nalaze, pa cu dr poslati da vidi nalaze, računam ako sve bude po planu negdi u 11mj u novu stimulaciju, nemam vise 🐧
🧔 43 sve uredu
👩❤️👨 2018.
2023. 2x AIH ➖
FET 10.2024. 1x beta ➖️
Bok cure!
Spremamo se za prvi postupak i skupljamo papire. Dosli si mi nalazi za zarazne bolesti i rezultat anti-HBs poz.
Hoce li to biti problem za MPO?
Koliko citam, to je vjerojatno zato jer sam cijepljena nekad protiv HepB i sad sam imuna i ne bi trebalo biti problema…
Ja: 31, hipo, hashi, PCOS
On: 34, oligozoospermija
Trudimo se od 01/2023
10/2025 ICSI, hiper, 🐧 + 🐧🐧
11/2025 FET 1 ❄️ ➕ na 5dpt
Beta 1:100
Beta 2: 168
Beta 3: 440
UZV ⏳
Hvala na pitanju dobro sam,Muki,Medenko, Everest, Lori, kako ste pupo curke, ima li simptoma?🤗
Kako si ti?
Meni je dr rekao dobro je da ima sto vise simptoma zna se da je pozitivno prije bete 🙏🤗
Hvala na pitanju dobro sam, napunila sam baterije za u novi postupak. Sad cu kroz 10mj prikupiti sve nalaze, pa cu dr poslati da vidi nalaze, računam ako sve bude po planu negdi u 11mj u novu stimulaciju, nemam vise 🐧
Super..bitno je samo biti spreman,fizicki i psihicki…staviti si u glavu ovo je većinom maraton a ne sprint i nema odustajanja💪🏼✨🤞🏽Samo naprijed😘
🙋🏽♀️-42g. 🙋♂️-44g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽
Jutro cure..prijavljujem pozitivan test 8dan✨🙏🏽..dugi je još put do bete Ali evo na dobrom smo putu❤️
Medenko, čestitam! Neka sve bude dobro do kraja! 😍
Lori, sretno! 🍀
Hope, odlično! Neka tako i ostane...
Sage, sretno! 🙏
Meni je u ponedjeljak prvi UZV za FET
🙍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
Kariogram ✅️
🙍♂️87' oligizoospermia, 🧬DNK fragmentacija spermija 48%
Kariogram ✅️
Y mikrodelecije ✅️
Pokušavamo 5 godina...
🟡 1/2025. - ICSI - 3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - ET 3 dan, 6st BETA ❌️
🟡 3/2025 Bemfola 225
ICSI - 8js, 1 oplodena
ET 3 dan, 8st BETA ❌️
🟡 8/2025 ICSI Zymot, Gonal 300, 16js, 10 zrelih, 6 oplođeno, hiper, ❄️ 1 trodnevni embrij
FET 10. mjesec ⏳️
Hvala na pitanju dobro sam,Muki,Medenko, Everest, Lori, kako ste pupo curke, ima li simptoma?🤗
Kako si ti?
Super..bitno je samo biti spreman,fizicki i psihicki…staviti si u glavu ovo je većinom maraton a ne sprint i nema odustajanja💪🏼✨🤞🏽Samo naprijed😘
Medenko hvala puno 🥰🤗 Da nema predaje 💪👊
🧔 43 sve uredu
👩❤️👨 2018.
2023. 2x AIH ➖
FET 10.2024. 1x beta ➖️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji