Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ariella26
    29. Rujan 2025. 13:51

Pozdrav drage moje suborkinje , nisam se neko vrijeme javljala pokušala sam se opustit i uzivat u trudnoći ali redovno vam čitam … ja sam super beba isto dobro sve ide svojim tokom, imam pitanje  vezano za spol ( glupo i nebitno ) ali me zanima jeli nekom od Vas na uzv u 17/18 tjednu dr  rekao da misli jedno na kraju bilo skroz drugo na slijedecem pregledu ? Hvala unaprijed na odgovoru 

Everest , Medenko čestitke na plusicima znam da se nije lako oduprijeti strahu ali vjerujem da će sve bit u redu mora bit nakon svega ❤️

Sage draga mislim na tebe i želim ti od srca da ti već slijedeci put kažu da je samo lažna uzbuna a najvaznije da je bebica dobro 

Ostala ekipa sretno od srca 

👩‍🍼broj 1 iz trećeg ivf postupka 🙏🏻
    👩‍🍼broj 2
    08/2024 dva trodnevna zametka ▶️Beta hcg❌
    05/2025 jedna trodnevni zametak ▶️1 beta86.8 2 Beta 180.1 3.Beta 430.4 ▶️6+2 imamo❤️

Nicol,zz
    29. Rujan 2025. 14:37

Medenko, everest, Lori, kako ste pupo curke? 🤗

🧔 43 sve uredu
    🙋‍♀️38 2025 AMH 13, PIA-1 heterozigot 4G/5g i MTHFR mutacija Homozigot T/T 🤷‍♀️ IgG i IgM blago poviseni
    👩‍❤️‍👨 2018.
    2023. 2x AIH ➖
    IVF 8.2024.🥚10, ET x2 beta ➕.... biokemijska
    FET 10.2024. 1x beta ➖️
    IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
    FET 5.2025. (Prirodni) x2🐧 beta ➕️ missed ab. 8tt 💔

Nicol,zz
    29. Rujan 2025. 14:42

MukiMedenko, Everest, Lori, kako ste pupo curke, ima li simptoma? 🤗

🧔 43 sve uredu
    🙋‍♀️38 2025 AMH 13, PIA-1 heterozigot 4G/5g i MTHFR mutacija Homozigot T/T 🤷‍♀️ IgG i IgM blago poviseni
    👩‍❤️‍👨 2018.
    2023. 2x AIH ➖
    FET 10.2024. 1x beta ➖️

Marija1990
    29. Rujan 2025. 15:09

viky žao mi je zbog negativnog testa. super što imate smrzliće pa možeš odmah u FET. držim fige da idući bude uspješan! 🤞
    Markolina super plan za pauzu! ovaj cijeli put zahtjeva da se nadobijemo psihički i fizički s vremena na vrijeme. 💪🏼
    Dodo87 dobrodošla natrag! koji je plan za dalje? želim svu sreću u svakom slučaju. 🤩
    Sage žao mi je što morate prolaziti kroz to, a ne u potpunosti uživati u trudnoći. vjerujem da će sve ispasti dobro. 🧡
    Hope82 super vijesti za oplodnju! držim fige da bude više blastica, a najbitnije uspješan transfer. 🍀
    Medenko super vijesti! čestitam! vjerujem da se teško veselit s obzirom na prethodna loša iskustva, ali natjeraj se mislit pozitivno i korak po korak dalje. 🍀
    Bella sretno u novom postupku! 🤞
    Everest držim fige da beta pokaže super rezultat, nemoj gubit nadu. 🍀

curke, hvala svima na podršci. ❤️
    mi smo danas bili na konzultacijama za novi postupak. nakraju će biti tek s ciklusom u 11. mjesecu (najraniji termin koji smo mogli dobiti) . dogovor je da totalno promijenimo stimulaciju, plus ići ćemo na ICSI, a ne IVF ovaj put. muški faktor je uredu, ali s obzirom na rezultate prvog postupka, doktor je tako predložio, a ja svakako podržavam to.
    ništa pretjerano više nismo saznali, svi nalazi su uredni, pregled nije radio s obzirom da idemo u postupak tek za dva mjeseca. čuli smo i klasičnu priču da je IVF lutrija, da je općenita uspješnost ispod 30%, ali da ne gubimo nadu i ne odustajemo zbog ishoda prvog postupka, da sam mlada, i da ćemo sigurno uspjet, pitanje je trenutka... želim nam to od srca svima na ovoj temi. ✨✨

👩🏻 1990. Euthyrox 75, ostalo uredno
    👨 1995. sve uredno
    - pokušavamo od 2022. prirodno
    Poliklinika IVF
    - 01-25 stimulirani AIH - beta ❌
    - 02-25 AIH u prirodnom ciklusu - beta ❌
    - 03-25 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), aspirirano 7 oocita, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 2. dan 💔, ET ❌
    - 12-25 stimulirani ICSI (Elonva, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), aspirirano 12 oocita, 4 oplođene, 3 🐧, ET trodnevne mrvice ⌛🍀❤️

💜Medenko
    29. Rujan 2025. 15:16

nicol, z

Muki,Medenko, Everest, Lori, kako ste pupo curke, ima li simptoma?🤗

Hej Nicol..ja vise neznam biti bez simptoma🤪🤣😂napuhnutosti i umor su mi poceli biti prirodno stanje🤦🏽‍♀️🫣
    Kako si ti?

🙋🏽‍♀️-42g. 🙋‍♂️-44g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
    9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽

Nicol,zz
    29. Rujan 2025. 15:37

Hvala na pitanju dobro sam,

💜Medenko

nicol, z

Hej Nicol..ja vise neznam biti bez simptoma🤪🤣😂napuhnutosti i umor su mi poceli biti prirodno stanje🤦🏽‍♀️🫣
    Kako si ti?

Meni je dr rekao dobro je da ima sto vise simptoma zna se da je pozitivno prije bete 🙏🤗 
    Hvala na pitanju dobro sam, napunila sam baterije za u novi postupak. Sad cu kroz 10mj prikupiti sve nalaze, pa cu dr poslati da vidi nalaze, računam ako sve bude po planu negdi u 11mj u novu stimulaciju, nemam vise 🐧

🧔 43 sve uredu
    👩‍❤️‍👨 2018.
    2023. 2x AIH ➖
    FET 10.2024. 1x beta ➖️

• Bananica0404
    29. Rujan 2025. 15:41

Bok cure!
    Spremamo se za prvi postupak i skupljamo papire. Dosli si mi nalazi za zarazne bolesti i rezultat anti-HBs poz.

Hoce li to biti problem za MPO?
    Koliko citam, to je vjerojatno zato jer sam cijepljena nekad protiv HepB i sad sam imuna i ne bi trebalo biti problema…

Ja: 31, hipo, hashi, PCOS
    On: 34, oligozoospermija
    Trudimo se od 01/2023
    10/2025 ICSI, hiper, 🐧 + 🐧🐧
    11/2025 FET 1 ❄️ ➕ na 5dpt
    Beta 1:100
    Beta 2: 168
    Beta 3: 440
    UZV ⏳

💜Medenko
    29. Rujan 2025. 17:04

nicol, z

💜Medenko

nicol, z

Kako si ti?

Meni je dr rekao dobro je da ima sto vise simptoma zna se da je pozitivno prije bete 🙏🤗
    Hvala na pitanju dobro sam, napunila sam baterije za u novi postupak. Sad cu kroz 10mj prikupiti sve nalaze, pa cu dr poslati da vidi nalaze, računam ako sve bude po planu negdi u 11mj u novu stimulaciju, nemam vise 🐧

Super..bitno je samo biti spreman,fizicki i psihicki…staviti si u glavu ovo je većinom maraton a ne sprint i nema odustajanja💪🏼✨🤞🏽Samo naprijed😘

🙋🏽‍♀️-42g. 🙋‍♂️-44g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
    9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽

Batica
    29. Rujan 2025. 17:38

💜Medenko

Jutro cure..prijavljujem pozitivan test 8dan✨🙏🏽..dugi je još put do bete Ali evo na dobrom smo putu❤️

Medenko, čestitam! Neka sve bude dobro do kraja! 😍
    Lori, sretno! 🍀
    Hope, odlično! Neka tako i ostane...
    Sage, sretno! 🙏
    Meni je u ponedjeljak prvi UZV za FET

🙍‍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
    Kariogram ✅️
    🙍‍♂️87' oligizoospermia, 🧬DNK fragmentacija spermija 48%
    Kariogram ✅️
    Y mikrodelecije ✅️
    Pokušavamo 5 godina...
    🟡 1/2025. - ICSI - 3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - ET 3 dan, 6st BETA ❌️
    🟡 3/2025 Bemfola 225
    ICSI - 8js, 1 oplodena
    ET 3 dan, 8st BETA ❌️
    🟡 8/2025 ICSI Zymot, Gonal 300, 16js, 10 zrelih, 6 oplođeno, hiper, ❄️ 1 trodnevni embrij
    FET 10. mjesec ⏳️

Nicol,zz
    29. Rujan 2025. 17:51

💜Medenko

nicol, z

💜Medenko

nicol, z

Kako si ti?

Super..bitno je samo biti spreman,fizicki i psihicki…staviti si u glavu ovo je većinom maraton a ne sprint i nema odustajanja💪🏼✨🤞🏽Samo naprijed😘

Medenko hvala puno 🥰🤗 Da nema predaje 💪👊

🧔 43 sve uredu
    👩‍❤️‍👨 2018.
    2023. 2x AIH ➖
    FET 10.2024. 1x beta ➖️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI