Viki dobrodosla! 😊
👩 31, endometrioza, AMH 5.5
👨34 sve ok
03/24 AIH ➖
12/24 LPSC
08/25 histeroskopija polipa, scratching endometrija
9/25 prvi postupak
💊 estrofem 💉menopur 225, ganirelix,decapeptyl,ovitrelle 🍀 6js oplodeno—> 6 blastica ✨ freeze all
11/25 salpingektomija ✂️ ⏳
Koji dan ciklusa ste vadile progesteron u Fet-u
Mene nisu uputili vaditi prije feta tako da ni neznam koliki je bio i jel to mozda uzrok sto nije fet uspio
1. IVF 1/25 beta + ,spontani u 11+3
2.IVF 6/25 blagi ohss ,beta -
Ali imamo u ovom 3 blastociste za fet
3.9/25 FET ,test negativan,cekam betu
Marija ostala su nam još 3 smrzlića, pauzu prije idućeg FET-a ću iskoristiti za vježbanje, maksimalno se zdravo hraniti,uzimati suplemente i nadati se najboljem.
Viky ja sam vadila progesteron na dan FET-a, doktor se javlja povratno ako treba uzimati dodatnu terapiju
💃 35, PCOS
🕺35, normo
2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all
6/25 FET ❌
9/25 FET ❌
Viki dobrodošla! Ja sam predložila sama doktorici da izvadimo progesteron. Rekla je da može i da odem dan prije transfera pa ako bude nizak da uvodimo Prolutex od transfera. Za FET ti ne bi znala reći kad možeš na sljedeći jer mi je ovo bio prvi. Koliko sam tu čitala cure su čak znale već idući mj u novi. Držim fige za dalje!
Dodo drago mi je da si opet tu, sretno❤️
Bella koristim Novalac svaki dam on ima 600 folata i Terranova folate od 400 svaki drugi dan.
Muki ne znam kad bi se testirala, najsigurnije
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Šaljem opet poruku jer sam slučajno poslala a nisam natipkala do kraja.
Viki dobrodošla! Ja sam predložila sama doktorici da izvadimo progesteron. Rekla je da može i da odem dan prije transfera pa ako bude nizak da uvodimo Prolutex od transfera. Za FET ti ne bi znala reći kad možeš na sljedeći jer mi je ovo bio prvi. Koliko sam tu čitala cure su čak znale već idući mj u novi. Držim fige za dalje!
Dodo drago mi je da si opet tu, sretno❤️
Bella koristim Novalac svaki dan on ima 600 folata i Terranova folate od 400 svaki drugi dan.
Muki ne znam kad bi se testirala, najsigurnije je od 7dnt nadalje ali vidjeti ću koliko ću izdržati.
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Lori e terranova koristim i ja i dobri su mi👍 iako meni su kao napisali nakon transfera tj nakon aspiracije, folacin kao na recept. A uvijek se dvoumim dal da uzimam to,aktivni oblik ili taj na recept. Znaci ti folacin/folbelu i takve na recept ne koristiš onda?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Sortiraj odgovore
Najstariji