Advocatus, ja sam uzela bolovanje samo na dan aspiracije, dalje, uključujići i nakon transfera, sam normalno radila. A šro se tiče folikulometrije, očino su svaka 2 dana. Ne znam kako je u drugim bolnicama, ali evo na Sv duhu kreću od 7i30 ujutro i idu po redu dolaska pa sam uvijek tempirala da dođem među prvima da stignem to odraditi prije posla.
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔶10/24 - 1. IVF => 5 j.s. -> 4 oplođene => 3. dan 3 => 2 ❄️ bc
🔸10/24 ET 1 3dn => beta neg. ✖️
🔸11/24 - FET 1 bc (prirodni ciklus) => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => 1. UZV 6+4 GV + ŽV, nema EO => nepravilan razvoj ploda => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸5/25 FET 1 bc (arteficijelni ciklus) => 12.dnt beta 535 => 14.dnt beta 1284 => UZV 6+5 imamo ❤️ => UZV 9+5 missed ab. (citogenetika ploda - sy Down) 💔
🔶 2. IVF ⏳
Cure jeste li isle na bolovanje nakon aspiracije ili trsnsfera? Jeste li rekli poslodavcu? Koliko ceste su folikulometrije i ima li u bolnicama prostora da me stave rano ujutro ds stignem prije posla? Situacija je takva da nisam poslodavcu nista rekla niti planiram osim ako je bas krajnje neophodno. Posao mi je sam po sebi jako stresan i bojim se da bi se mogla dovesti u nezahvalnu poziciju ako im kazem da idem u postupak. Naravno, svjesna sam da je moguce da ce se iz doznaka vidjeti sto i kako, ali u tom slucaju cu nesto vec smislit ako me bas pitaju.
Ja sam uzela godisnji na dan aspiracije, a iduca dva dana sam radila od kuce, isto na poslu nisam nista govorila, folikulometrije obicno idu brzo tako da mislim da za to ne trebas uzimati bolovanje ili slobodne dane ako se nekako mozes iskombinirati
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180- blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
//9.mj FET
Advocatus meni su folikulometrije bile 2 dana za redom(8 i 9 dc), u to vrijeme i na aspiraciji sam bila na godišnjem,a počela raditi od transfera,i za taj dan sam ranije izašla. Ostatak do bete sam normalno radila. Slijedeći put idem sigurno na bolovanje nakon transfera. Nisam govorila na poslu niti planiram. Mislim da se na doznakama ne bi smjela vidjeti dijagnoza nego samo šifra bolovanja, prema kojoj se ne vidi što je i da je šifra A0. Ali ponavljam da nisam sigurna za info,moram provjeriti s ginekologom. Ne bi išla na bolovanje da mi radno mjesto nije stresno i da nisam u kontaktu na dnevnoj bazi sa puno ljudi,posebno sad kad idu viroza i prehlade i sve ostalo.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2.IVF⏳️
Hvala cure ❤️
👩 31, endometrioza, AMH 5.5
👨34 sve ok
03/24 AIH ➖
12/24 LPSC
08/25 histeroskopija polipa, scratching endometrija
9/25 prvi postupak⏳✨
💊 estrofem 💉menopur 225, ganirelix,decapeptyl,ovitrelle 🍀
Hvala svim curama na odgovoru! Nazalost slobodnih dana nemam, a nemam ni godisnjeg jer sam ga ispucala za polaganje ispita koji mi je bio uvjet za posao. Posao je stresan u smislu nepostojeceg radnog vremena, pa cu jos vidjeti hocu li bolovanje otvorit samo za aspiraciju ili do transfera ili do bete.
Ja 30-ok, on 32-teska oligoastenozoospermija; pokusavamo 11/24; Cekamo simulirani postupak 10/2025 (icsi vinogradska)
Sortiraj odgovore
Najstariji