Cure jeste li isle na bolovanje nakon aspiracije ili trsnsfera? Jeste li rekli poslodavcu? Koliko ceste su folikulometrije i ima li u bolnicama prostora da me stave rano ujutro ds stignem prije posla? Situacija je takva da nisam poslodavcu nista rekla niti planiram osim ako je bas krajnje neophodno. Posao mi je sam po sebi jako stresan i bojim se da bi se mogla dovesti u nezahvalnu poziciju ako im kazem da idem u postupak. Naravno, svjesna sam da je moguce da ce se iz doznaka vidjeti sto i kako, ali u tom slucaju cu nesto vec smislit ako me bas pitaju.
Ja sam uzela godisnji na dan aspiracije, a iduca dva dana sam radila od kuce, isto na poslu nisam nista govorila, folikulometrije obicno idu brzo tako da mislim da za to ne trebas uzimati bolovanje ili slobodne dane ako se nekako mozes iskombinirati
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
//9.mj FET - beta 9dnt 381, beta 12 dnt 1259, ⏳ UZV 21.10.❤️
Advocatus meni su folikulometrije bile 2 dana za redom(8 i 9 dc), u to vrijeme i na aspiraciji sam bila na godišnjem,a počela raditi od transfera,i za taj dan sam ranije izašla. Ostatak do bete sam normalno radila. Slijedeći put idem sigurno na bolovanje nakon transfera. Nisam govorila na poslu niti planiram. Mislim da se na doznakama ne bi smjela vidjeti dijagnoza nego samo šifra bolovanja, prema kojoj se ne vidi što je i da je šifra A0. Ali ponavljam da nisam sigurna za info,moram provjeriti s ginekologom. Ne bi išla na bolovanje da mi radno mjesto nije stresno i da nisam u kontaktu na dnevnoj bazi sa puno ljudi,posebno sad kad idu viroza i prehlade i sve ostalo.
👱♀️34, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
👱35, sve ok
3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.
Hvala cure ❤️
👩 31, endometrioza, AMH 5.5
👨34 sve ok
03/24 AIH ➖
12/24 LPSC
08/25 HISTERO
9/25 prvi postupak✨
💊 estrofem 💉menopur 225, ganirelix,decapeptyl,ovitrelle 🍀 6js aspirirano—>6 oplodeno—> 6 blastica ✨ freeze all
1/26 salpingektomija ✂️ ⏳
Hvala svim curama na odgovoru! Nazalost slobodnih dana nemam, a nemam ni godisnjeg jer sam ga ispucala za polaganje ispita koji mi je bio uvjet za posao. Posao je stresan u smislu nepostojeceg radnog vremena, pa cu jos vidjeti hocu li bolovanje otvorit samo za aspiraciju ili do transfera ili do bete.
30/32 - oligoasteno; 1. ICSI 10/25 (Bemfola 150, Ganirelix, 3x Decapeptyl) - 9js, 6 zrelih, 5 oplodenih, 2 blastociste🐧🐧; FET⏳
Drage cure, na putu sam pa vas ne pratim detaljno ovih dana. Sutra se vraćam nazad, ujutro će mi biti kaos s pakiranjem i sl.pa ću sada objaviti novu listu da ne zaboravim. Ako sam nekoga izostavila ili nešto pomiješala recite i nemojte zamjeriti 😊
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Srijeda 17.9.
Advocatus - konzultacije
Laganini - beta 2
Četvrtak 18.9.
Lori - uzv FET
Miss - uzv 🤰
Petak 19.9.
Mukii - uzv FET
Everest - transfer
Blueberry - aspiracija
Subota 20.9.
Medenko - transfer
Srijeda 24.9.
Markolina - beta
Ponedjeljak 29.9.
Marija - konzultacije
IT STARTS WITH THE EGG / Prijevod by Verbena
https://drive.google.com/file/d/1Iqb2V-kc4IvveFw26SPuDCvToghs5dK7/view
ANKETA O IVF ISKUSTVIMA:
https://bitly.cx/OtBFM
- anketu možete ispunjavati više puta, za svaku kliniku zasebno
LINK NA REZULTATE ANKETE
https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1NrKyvBliBF5Bk5PPgIsEUeF60KKw6eL_Fnu_gx808_g/htmlview#gid=1652649836
PRVA WEB STRANICA O IVF-u U RH
https://miraculum-ivf.com
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Cure jeste li isle na bolovanje nakon aspiracije ili trsnsfera? Jeste li rekli poslodavcu? Koliko ceste su folikulometrije i ima li u bolnicama prostora da me stave rano ujutro ds stignem prije posla? Situacija je takva da nisam poslodavcu nista rekla niti planiram osim ako je bas krajnje neophodno. Posao mi je sam po sebi jako stresan i bojim se da bi se mogla dovesti u nezahvalnu poziciju ako im kazem da idem u postupak. Naravno, svjesna sam da je moguce da ce se iz doznaka vidjeti sto i kako, ali u tom slucaju cu nesto vec smislit ako me bas pitaju.
Transfer/aspiraciju sam uzimala GO i odmah se idući dan vraćala raditi. Folikulometrije su rano ujutro pa to odradim prije posla, eventualno malo zakasnim, a oko toga ne rade problem. Isto nisam nikome na poslu spominjala što se dešava, zato i uzimam GO
💃 35, PCOS
🕺35, normo
2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all
6/25 FET ❌
9/25 FET ❌
11/25 FET ⌛
advocatus Ja na poslu nisam ništa govorila pa se snalazim u postupcima Kad su folikulometrije (ja ih obično prije štoperice imam 3) najčešće kasnim na posao jer se to nekad zna odužiti na 2 sata čekanja.. Za aspiraciju uvijek uzmem godišnji, a za transfer izađem s posla na kratko. U periodu od transfera do bete radim normalno jer ne radim fizički posao. Ali evo ja imam sreće da su moji poslodavci dosta opušteni i imam tu slobodu povremeno izaći/zakasniti bez da se moram posebno opravdati.
Curama danas sretno na konzultacijama i beti!
👩 1991. (blagi PCOS) 🧑 1988. (asthenozoospermia)
1. IVF prirodni (02/24) - 0 js
2. ICSI stimulirani (04/24) - 4 js - 2 oplođene - 1 embrio, 0 ❄️ - beta 0
3. ICSI prirodni (09/24) - 1js - 1 oplođena - 1 embrio - beta 0
4. ICSI stimulirani (02/25) - 5 js - 2 oplođene - 2 embria, 0 ❄️ - beta 2,3
5. ICSI stimulirani (07/25) - 7 js - 2 oplođene - 0 ❄️ (freeze all)
6. stimulirani (11/25) - ⏳
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji