laganiniii Čestitam!🥳
advocatus hvala za info.
Nego, kak se to gleda ako to "smeđarenje" potraje? Meni inače nisu baš nešto obilne menge i često mi zna tek treći dan biti svježa krv, al nije da ne bude ništa ova prva dva dana, samo nije žarko crveno haha.
Ja sam inače odlučila probati ovaj mjesec u prirodnom ciklusu, više da vidim kako to sve skupa izgleda, kako ću se psihički osjećati dok prolazim kroz to, pa ćemo dalje onda vidjeti. Nemam apsolutno nikakvih očekivanja, znam da su male šanse, više na ovo gledam kao na probu. Zanima me kakav mi je ciklus i hoće li biti išta ili ništa od mojih js. Danas je bio prvi ultrazvuk, za dva dana idem opet.
Kuzim te jer sam se jednom nasla u istoj situaciji, a to je da sam "smedarila" cak 2 dana prije nego dobila krv (sto je za mene vrlo neuobicajeno). Nisu ni meni obilne, krv imam samo dan ipo do 2, par sati smedarenja prije prave krvi i smedarenje 3,4 i 5 dan (ali toliko da nosim dnevne uloske). Smedarenje prije se ne racuna pod mengu ginekoloski, ali smedarenje nakon krvi ulazi u dane trajanje ciklusa. Za postupak MPO ako se radi o smedarenju par dana prije to se jos ni ne racuna u pocetak ciklusa - dakle potencijalno cure koje to racunaju u ciklus cini mi se da "pogresno" racunaju pocetak ciklusa. I meni bude dosta smedarenja, ali dok god na ulosku ili wc papiru ne vidim crvenu ja to osobno ne brojim pod mengu i tak racunam cijeli zivot, sto mi je zapravo sad prilikom davanja uputa i potvrduje da sam tocno racunala cikluse.
Laganinii cestitke na super beti!
Ja 30-ok, on 32-teska oligoastenozoospermija; pokusavamo 11/24; Cekamo simulirani postupak 10/2025 (icsi vinogradska)
Advocatus hvala na info! I sretno😘
Laganinii odlična beta,čestitam 🥳🍀
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2.IVF⏳️
Laganini top! Cestitam od srca!!!! Neka i ostatak bude laganini 🍀🥰
👱♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto, trombofilija i karogram ✅
🧔♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije ➖
04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid + Bemfola + Orgalutran) - ET 2 js ➖
06.2025. 2. IVF puna stimulacija (Rekovelle + Ganirelix) - 9 oplođeno, 2 🐧🐧
9.mj. FET 1 🐧➖
10.mj. FET 2🐧⏰🙏
Laganini top! Cestitam od srca!!!! Neka i ostatak bude laganini 🍀🥰
Jane kada si narucena na pregled iduci tjedan? Koliko si dana bila na estrofemu za prvi FET? Nakon koliko dana su ti uveli progesteron? Koliki ti je tada bio endometrij?
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180- blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
//9.mj FET
Advocatus hvala na info! I sretno😘
Laganinii odlična beta,čestitam 🥳🍀
Hvala puno💚
Btw cuva li se bemfola u hladnjaku? Nitko mi nis nije rekao, a tek sad sam doma dosla i vidjela da pise da se cuva. Nisam valjda sad lijek unakazila
Ja 30-ok, on 32-teska oligoastenozoospermija; pokusavamo 11/24; Cekamo simulirani postupak 10/2025 (icsi vinogradska)
Sortiraj odgovore
Najstariji