Pozdrav svima,
Nova sam ovdje.
Mislim da nitko ne piše u 1 u noći osim ako nije očajan kao ja 😅
Dakle, imam 27 godina, suprug 34. Moji su svi nalazi do sada u redu, kao i njegov spremiogram.
Imala sam spontani u 6 tj. prošle godine, do trudnoće je došlo odmah. Pred kraj 5tt sam primjetila smeđkastu sluz, otišla na hitnu, beta 63, preksutra prokrvarila, prirodno se očistila. Od tada ne mogu ostati trudna iako svaki mjesec pratim ovulacije.
Od vitamina pijem folate, aspirin 100, dekristol, vitamin e, c, kalcij, omega 3, selen, maticnu mlijec, prenatale. Iduci mjesec idem na folikulometrije. Trebam li obratiti posebno pozornost na nešto?
Razmišljala sam o propuhivanju jajnika? Da li je to dobra ideja?
Također, mogu li inzistirati da me se odmah šalje na potpomognutu? Duboko u sebi znam da bez takve vrste pomoći neću opet dočekati svoj plusić 😒
👧🏽 27, AMH 34 pmol, hormoni, štitnjača - sve ok
👦🏽 34, sve ok
11/2024 - spontani 6tt
⏳️
Četvrtak 18.9.
Lori - uzv FET
Miss - uzv 🤰
Petak 19.9.
Mukii - uzv FET
Everest - transfer
Blueberry - aspiracija
Aurora B. - folikolumetrija
Subota 20.9.
Medenko - transfer
Srijeda 24.9.
Markolina - beta
Ponedjeljak 29.9.
Marija - konzultacije
Utorak 30.9.
Laganini - uzv 🤰
IT STARTS WITH THE EGG / Prijevod by Verbena
https://drive.google.com/file/d/1Iqb2V-kc4IvveFw26SPuDCvToghs5dK7/view
ANKETA O IVF ISKUSTVIMA:
https://bitly.cx/OtBFM
- anketu možete ispunjavati više puta, za svaku kliniku zasebno
LINK NA REZULTATE ANKETE
https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1NrKyvBliBF5Bk5PPgIsEUeF60KKw6eL_Fnu_gx808_g/htmlview#gid=1652649836
PRVA WEB STRANICA O IVF-u U RH
https://miraculum-ivf.com
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Lori hvala na odgovoru,budem pitala. Planiran je ovaj put dugi protokol pa ćemo vidjeti. Javim za neke značajnije datume da me staviš na listu
Malčić dobrodošla 🤗 uvijek možeš pitati gibekologa da ti da uputnicu za humanu. Ako je od tad prošla godina dana, vjerujem da ćeš ju i dobiti pa će ti tamo više reći. Možeš tražiti i od ginekologa da ti neke pretrage pošalje da napraviš od onih osnovnih tipa krvna slika,tsh,svi hormoni, da s tim dođeš na prvi pregled na humanu, spermiogram ako muž moze dobiti uputnicu svog doktora opće prakse pa te osnovne stvari odradiš. Evo ja npr nakon 2 trudnoće koja je bila spontana i brzo ostvarena,zavrsila spontanim nakon kojeg sam dobila neku upalu,nikad više nisam ostvarila prirodnu trudnoću uz svo praćenje svega,i eto me tu di jesam. Da mogu vratiti vrijeme,isla bih odma u postupak tad 2021. Tako da ako ti je vec godina prošla,a redovno pratiš ovulaciju i ništa se ne događa, možda nije loša opcija tražiti uputnicu za dalje. Sretno🍀
👱♀️34, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
👱35, sve ok
3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.
Malčić kao prvo žao mi je zbog spontanog. Prednost su ti svakako godine i uredni nalazi ali i ja bi na tvom mjestu tražila uputnicu za humanu. Možda ti ne predlože odmah ivf nego daju npr.klomifen pa tako uspijete ili krenete na inseminacije. Kako god bilo držim ti fige da unrzo ostvariš urednu trudnoću 🍀
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Lori i Miss sretno danas!
30/32 - oligoasteno; 1. ICSI 10/25 (Bemfola 150, Ganirelix, 3x Decapeptyl) - 9js, 6 zrelih, 5 oplodenih, 2 blastociste🐧🐧; FET⏳
Lori i Miss sretno! Javite kako je proslo! 😊
Malčić dobrodosla i nadam se da se neces dugo zadrzati!
Slazem se s curama da svakako mozes traziti uputnicu od ginekologa za humanu, vjerojatno ce te poslati izvaditi hormone, suprug spermiogram i oni ce ti mozda predloziti test prohodnosti jajovoda nakon prikupljenih nalaza
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
//9.mj FET - beta 9dnt 381, beta 12 dnt 1259, ⏳ UZV 21.10.❤️
Lori hvala na odgovoru,budem pitala. Planiran je ovaj put dugi protokol pa ćemo vidjeti. Javim za neke značajnije datume da me staviš na listu
Malčić dobrodošla 🤗 uvijek možeš pitati gibekologa da ti da uputnicu za humanu. Ako je od tad prošla godina dana, vjerujem da ćeš ju i dobiti pa će ti tamo više reći. Možeš tražiti i od ginekologa da ti neke pretrage pošalje da napraviš od onih osnovnih tipa krvna slika,tsh,svi hormoni, da s tim dođeš na prvi pregled na humanu, spermiogram ako muž moze dobiti uputnicu svog doktora opće prakse pa te osnovne stvari odradiš. Evo ja npr nakon 2 trudnoće koja je bila spontana i brzo ostvarena,zavrsila spontanim nakon kojeg sam dobila neku upalu,nikad više nisam ostvarila prirodnu trudnoću uz svo praćenje svega,i eto me tu di jesam. Da mogu vratiti vrijeme,isla bih odma u postupak tad 2021. Tako da ako ti je vec godina prošla,a redovno pratiš ovulaciju i ništa se ne događa, možda nije loša opcija tražiti uputnicu za dalje. Sretno🍀
Hvala Vam na odgovoru 🩷
Radila sam sve hormone 2. dan, progesteron 7dpo, štitnu, inzulinsku, i neke osnovne za trombofiliju (APTV mi je snižen - no ginekolog kaže da je to ok).
Ja bi svakako htjela opsirnu uputnicu za trombofiliju i kariotip. Muž je radio spermiogram i odličan je, iako nisu uopće odradili morfologiju. No kažu da je po ovakvom spermiogramu sigurno sve u redu.
Kod mene je ginekološki sve okej, jedino što sam imala prije CIN3. Pa bih s obzirom na to, napravila briseve.
Svašta bih ja, ako mi ginekolog dopusti. Vjerovatno mu idem na živce sa zahtjevima i idejama. Ali da, ne želim više gubiti vrijeme.
👦🏽 34, sve ok
11/2024 - spontani 6tt
⏳️
Malčić kao prvo žao mi je zbog spontanog. Prednost su ti svakako godine i uredni nalazi ali i ja bi na tvom mjestu tražila uputnicu za humanu. Možda ti ne predlože odmah ivf nego daju npr.klomifen pa tako uspijete ili krenete na inseminacije. Kako god bilo držim ti fige da unrzo ostvariš urednu trudnoću 🍀
Hvala Vam. To mi je i cilj. Iako bih ja prvo da se napravi neka šira obrada. Imam osjećaj da nešto nije u redu.
👦🏽 34, sve ok
11/2024 - spontani 6tt
⏳️
Miss kako je prošao uzv? 😄
👸 - '92 (AMH-8)
🤵 -' 96 (sve ok)
01/25 hsg uredan
4 godine neuspjelih pokušaja ❌
08/25 IVF, 4 js, 4 oplođene, 1 vraćena, 3 ❄️
13dnt beta 221, 15dnt beta 492, 17dnt beta 1330
Uzv 30.09 - 3mm (manje od očekivanja)
Uzv 07.10 - 5.5mm, srce kuca ali sporije ( dr nije optimističan)
Uzv 14.10 - 8tt missed ab 💔

Pozdrav. Moram učiniti obradu na trombofiliju i APS, kariogram i histeroskopiju. Molim Vas za informacije... kamo se obratiti preko uputnice, koliko se čeka na red, koliko se čekaju nalazi...a može i preporuka eventualno za privat.. Puno hvala
MM 33g- OAT
JA 37g- AMH-5,84pmol/L, op.mioma
Prirodno pokušavali cca 4god, u postupku 1god.
●03/24 Betaplus➡️Gonal, Orgalutran
IVF/ICSI-oplođena 1/3JS, FET morule-> 💔
●10/24 Betaplus➡️Ovaleap, Decapeptyl
IVF/ICSI-oplođene 2/3JS, ET dvodnevni-> 💔
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji